Age Element Facial

 «Εξατομικευμένη επιστήμη κατά της γήρανσης»

Age Element Facial

Η γήρανση είναι μια σταδιακή, συνεχής διαδικασία φυσικής αλλαγής που ξεκινά από την πρώιμη ενήλικη ζωή. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της γήρανσης είναι η αλλαγή στη φυσική μας εμφάνιση. Αν και η κληρονομιά ή η γενετική μας θα παίξει τεράστιο ρόλο στην εμφάνισή μας, ενώ η γήρανση η μεγάλη πλειοψηφία θα επηρεαστεί από τις περιβαλλοντικές συνθήκες, τις εμπειρίες και τις επιλογές του τρόπου ζωής.

Age Element Facial

 «Εξατομικευμένη επιστήμη κατά της γήρανσης»

Επιγενετική και γήρανση του δέρματος

Η επιγενετική είναι η μελέτη του τρόπου με τον οποίο οι επιλογές του τρόπου ζωής μας και το περιβάλλον μπορούν να προκαλέσουν αλλαγές που επηρεάζουν τον τρόπο που λειτουργούν τα γονίδιά μας και κατά λάθος προάγουν και επιταχύνουν τα κύρια ορατά σημάδια της γήρανσης.

Δεν είναι όλες οι επιγενετικές αλλαγές μόνιμες. Ορισμένες επιγενετικές αλλαγές μπορούν να προστεθούν και να αντιστραφούν ως απάντηση σε αλλαγές στον τρόπο ζωής/συμπεριφοράς.

Οι τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις της Mesoestetic στο Age Element Facial έχουν σχεδιαστεί για να ενεργούν σε αυτές τις επιγενετικές αλλαγές και να συγχρονίζουν εκ νέου τις φυσικές διαδικασίες προστασίας και αποκατάστασης του δέρματος.

age element facial

Τι είναι η Age Element Facial;

Κάθε δέρμα είναι μοναδικό, καθιστώντας τις ατομικές μας ανάγκες περιποίησης μοναδικές επίσης. Η τεχνολογική καινοτομία και η επιστημονική πρόοδος αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τις θεραπείες αντιγήρανσης,
σηματοδοτώντας την αρχή μιας νέας εποχής: εξατομικευμένες λύσεις.
Το Age element® είναι μια προσαρμόσιμη αντιγηραντική θεραπεία προσώπου που έχει σχεδιαστεί με επιγενετικά ενεργά συστατικά για να παρέχει πιο σφριγηλό, φωτεινότερο και εμφανώς νεότερο δέρμα.

Κατοχυρωμένη τεχνολογία

Το πρώτο αντιγηραντικό σύμπλεγμα με αποδεδειγμένη επιγενετική δράση. Το Age Element Facial καταπολεμά τη γήρανση από την αρχή του. Επηρεάζοντας τους επιγενετικούς μηχανισμούς είναι σε θέση να ανακτήσει την αναγεννητική και πολλαπλασιαστική δραστηριότητα του δέρματος. Λειτουργεί επίσης εξωτερικά για να διορθώσει τα ορατά σημάδια γήρανσης όπως η έλλειψη σφριγηλότητας, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, η θαμπή επιδερμίδα και η απώλεια πυκνότητας.
Επαγγελματικές Λύσεις Αντιγήρανσης Age Element
Η Mesoestetic έχει αναπτύξει ένα επαγγελματικό σύστημα αντιγήρανσης τελευταίας γενιάς εμπνευσμένο από την πιο προηγμένη ιατρική-καλλυντική τεχνολογία. Μια καινοτόμος, προσαρμόσιμη και ολοκληρωμένη θεραπεία.

Καινοτόμα

Επιγενετικά ενεργά συστατικά (με συνεργική αντιγηραντική δράση)
Προάγει τους μηχανισμούς αναγέννησης των κυττάρων, ενισχύοντας τη σύνθεση των απαραίτητων πρωτεϊνών και τη μακροζωία των κυττάρων

Προσαρμόσιμη

● 100% προσαρμοσμένες θεραπείες
● Παρέχει μέγιστα αποτελέσματα
● Αυξάνει την τήρηση της θεραπείας
● Δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες σε κάθε συνεδρία

Integral

Καλύπτει όλες τις βασικές φάσεις της θεραπείας αντιγήρανσης, επιτρέποντας την εξατομίκευση σε κάθε βασικό της στάδιο.

age element facial

Ποιος είναι καλός υποψήφιος για Age element® Facial;

Ένα age element® προσώπου είναι ιδανικό για την πρόληψη και τη διόρθωση των ορατών σημαδιών γήρανσης στο πρόσωπο, το λαιμό και την περιοχή του ντεκολτέ για θεραπεία:

Θαμπές επιδερμίδες
Λεπτές γραμμές και ρυτίδες
Γήρανση του δέρματος
Απώλεια χαλαρότητας
Απώλεια πυκνότητας
Δέρμα με άγρια υφή

Επιγενετικά Δραστικά Συστατικά

●Μακροζωία κυττάρων Σικιμικό Οξύ και προστασία DNA (ενεργοποιεί την πρωτεΐνη νεότητας)
● Μασλινικό οξύ
Ενυδάτωση, σύσφιξη και επαναπύκνωση (αυξάνει την έκφραση δομικών γονιδίων όπως το υαλουρονικό οξύ, το κολλαγόνο και η ελαστίνη).
● Ισοκερσετίνη
Αντιοξειδωτική δράση (προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και ενισχύει τη λάμψη)

Πότε θα δω τα αποτελέσματα μιας θεραπείας προσώπου Age Element;

Το άμεσο αποτέλεσμα ενός στοιχείου ηλικίας προσώπου είναι μια δροσερή αναζωογονημένη εμφάνιση. Πολλοί πελάτες βλέπουν θετικές αλλαγές ήδη μία εβδομάδα μετά την έναρξη του σχεδίου θεραπείας τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια του σχεδίου θεραπείας σας θα παρατηρήσετε μια σταδιακή βελτίωση στο δέρμα πιο σφριγηλό, φωτεινότερο και εμφανώς νεότερο.

Πώς μπορώ να ξέρω αν μια Age Element Facial είναι κατάλληλη για μένα;

Καλέστε μας ή στείλτε μας email στο 210 7222070 και doctor@agaitanis.gr για να κλείσετε τη ΔΩΡΕΑΝ κατ’ ιδίαν ενημέρωσή σας. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσής ,  θα είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε τις ανάγκες του δέρματός σας, καθώς και να επιβεβαιώσει εάν μια θεραπεία Age Element είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

age element facial

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε