Πως να χάσετε γρήγορα και εύκολα τα κιλά των διακοπών

Με την βοήθεια του διατροφικού προγράμματος Diettube. Δοκιμασμένη εκτός από την Ιταλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η πατέντα του διάσημου Ιταλού πλαστικού χειρουργού Marco Gasparotti, εφαρμόζεται πια και στην Ελλάδα με επιτυχία, προσφέροντας σημαντική απώλεια βάρους υπό την επίβλεψη του πλαστικού χειρουργού Απόστολου Γαϊτάνη. Η δίαιτα του «σωλήνα» τώρα και χωρίς τον σωλήνα!

Η νέα εφαρμογή της μεθόδου αδυνατίσματος Diettube αφορά σ’ ένα διατροφικό πρωτόκολλο συνολικής διάρκειας τριών εβδομάδων. Στο διάστημα αυτό ο ενδιαφερόμενος προσλαμβάνει το πρωτεϊνικό συμπλήρωμα Diet Tube από το στόμα, διαλυμένο σε νερό, γάλα ή γιαούρτι, στα πλαίσια ενός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όσους δυσκολεύονται να εξοικειωθούν με την ιδέα του σωλήνα σίτισης, – της κλασικής μεθόδου δηλ. της δίαιτας – αλλά επιθυμούν να χάσουν σημαντικό ποσοστό του σωματικού τους βάρους, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο διατροφής με τα πρωτεϊνούχα σκευάσματα Diettube οδηγεί σε απώλεια 5-7% του σωματικού βάρους σε λίπος, μέσα σε λίγες μέρες, χωρίς να χαθεί μυϊκή μάζα. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της κέτωσης, μιας διαδικασίας κατά την οποία ο οργανισμός χρησιμοποιεί τις αποθήκες λίπους για την παραγωγή της ενέργειας που χρειάζεται για τις καθημερινές φυσιολογικές του λειτουργίες. Η διαδικασία μπορεί να επαναληφτεί όσες φορές χρειάζεται, έπειτα από την συμβουλή του γιατρού, προκειμένου να επιτευχθούν οι προσωπικοί στόχοι του καθένα.

Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων του πρωτοκόλλου δίνεται έμφαση στην υψηλή πρόσληψη πρωτεϊνών μέσω των συμπληρωμάτων και της διατροφής. Ενώ την τρίτη εβδομάδα αρχίζει σταδιακά η επανένταξη των υδατανθράκων στη δίαιτα.

Βασικό πλεονέκτημα του διατροφικού αυτού προγράμματος συγκριτικά με άλλες δίαιτες είναι η λήψη πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας, η οποία είναι εμπλουτισμένη με αμινοξέα. Επίσης, η σύσταση του προγράμματος διατροφής σχεδιάζεται εξατομικευμένα για κάθε ασθενή, βασισμένη σε λεπτομερείς κλινικές σωματομετρήσεις.

Τα συμπληρώματα διατροφής Diet Tube αποτελούνται από πρωτεΐνες γάλακτος υψηλής βιολογικής αξίας που έχουν επιπλέον εμπλουτιστεί στα αμινοξέα l-ισολευκίνη, ορνιθίνη,         l-τρυπτοφάνη, ταυρίνη και l-κιτρουλίνη. Τα συγκεκριμένα αμινοξέα συμβάλλουν στη διατήρηση της μυϊκής μάζας, ενώ παράλληλα συμμετέχουν στις μεταβολικές αντιδράσεις του σώματος που οδηγούν στην αποτοξίνωση και την καλή λειτουργία του ήπατος. Παράγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σύμφωνα με τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και έχουν εγκριθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (αρ. πρωτ. 27684). Η μέθοδος αντενδείκνυται σε περιπτώσεις σοβαρής καρδιοπάθειας, διαβήτη ή ινσουλινεξαρτώμενης νεφρικής ανεπάρκειας. www.diettube.com

Leave a reply