Perfect Body

Αισθητικές παρεμβάσεις της τελευταίας στιγμής σμιλεύουν το σώμα και σας στέλνουν στο ρεβεγιόν με υψηλό το ηθικό.

 

ΣΤΗΘΟΣ

Ενθέματα σιλικόνης (cohesive gels) για αύξηση στήθους, υλικό που έχει εξελιχθεί σε σταθερή αξία και θεωρείται το πλέον αξιόπιστο σε σχέση με τα ενθέματα φυσιολογικού ορού, τα Soya oils, καθώς και εκείνα φυσιολογικού ορού και πολυσακχαρίδων Hydrogel, τα οποία δεν προτιμώνται πια.

Υπάρχουν 3 διαφορετικά σημεία όπου μπορεί να εφαρμοστεί η μικρή χειρουργική τομή 4cm. Στη μασχάλη (σπάνια), στην περιοχή της θηλής και κάτω από το στήθος, που είναι και η συχνότερη καθώς εκεί κρύβονται αποτελεσματικότερα οι ουλές. Στη συνέχεια, εισάγεται από την τομή το ένθεμα, το οποίο αποτελείται από μια σακούλα, φτιαγμένη από στερεά σιλικόνη που περιέχει ζελ.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία και διαρκεί περίπου 1 ώρα. Στο σπίτι επιστρέφεις αργά την ίδια ημέρα ή έπειτα από μια νύχτα στο νοσοκομείο. Θα πρέπει όμως να έχεις πάρει άδεια από την εργασία από 1 εβδομάδα έως 10 ημέρες, να φοράς συνεχώς ενισχυτικό σουτιέν και να αντιμετωπίζεις τον ήπιο ή μέτριο πόνο με ειδικά αναλγητικά. Η επόμενη επίσκεψή σου στον πλαστικό χειρουργό είναι 10 ημέρες αργότερα, οπότε και θα ελεγχθούν οι χειρουργικές τομές, ενώ όλα τα ράμματα είναι απορροφήσιμα.

Παρόμοια πρακτική εφαρμόζεται στην ανόρθωση και τη μειωτική στήθους.

 

ΓΛΟΥΤΟΙ

Λιποαναρρόφηση για σχηματοποίηση και λιπομεταφορά με στόχο τη βελτίωση του σχήματος.

Με τις κλασικές λεπτές κάνουλες απομακρύνεται προσεκτικά το λίπος που περισσεύει από τους γλουτούς, ενώ για τελειοποίηση του αποτελέσματος υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρεθεί με σύριγγα περίσσεια λίπους από μια περιοχή και να προστεθεί λίγο πιο ψηλά, στρογγυλεύοντας έτσι το σχήμα τους.

Η τεχνική διαρκεί 1-1 ½ ώρα και μπορεί να πραγματοποιηθεί με ολική ή τοπική αναισθησία και μέθη, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και τη δική σου προτίμηση. Μετά την επέμβαση συνήθως εμφανίζονται ελαφρύ πρήξιμο και μελανιές. Η ανάρρωση διαρκεί 4-5 ημέρες, ενώ θα χρειαστεί να φορέσεις έναν ελαστικό κορσέ.

Το αποτέλεσμα όσον αφορά την αφαίρεση λίπους είναι μόνιμο, κατά την λιπομεταφορά όμως ένα μικρό ποσοστό λίπους ενδέχεται να απορροφηθεί από τον οργανισμό.

 

Στομάχι, Γοφοί και Γόνατα

Στο παρα 5 Accent για την βελτίωση της ποιότητας και τη σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος, επίπεδο στομάχι, λεπτούς γοφούς και αρμονικά γόνατα, καθώς και για σύσφιγξη και απώλεια πόντων.

Με δύο κεφαλές, τη μονοπολική (Unilarge) η οποία μεταφέρει τη θερμότητα στους ιστούς, καθώς και τη Uniform, που συνδυάζει μονοπολική ραδιοσυχνότητα με μασάζ για καλύτερη λεμφική παροχέτευση.

Η συγκεκριμένη μέθοδος επαναλαμβάνεται κάθε 2 εβδομάδες, ενώ συνήθως απαιτούνται 5-6 συνεδρίες, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, αλλά βλέπεις βελτίωση ακόμα και 3-4 μήνες.

Το Accent είναι άνετο, γρήγορο, εντελώς ανώδυνο και μπορείς έπειτα από κάθε εφαρμογή να επιστρέφεις αμέσως στις καθημερινές σου δραστηριότητες.

 

ΜΗΡΟΙ

New age τεχνική λιποαναρρόφησης που μόλις παρουσιάστηκε στην Ελλάδα και επιτυγχάνεται με τη βοήθεια ραδιοσυχνοτήτων RF. Απευθύνεται στο εσωτερικό και το εξωτερικό (ψωμάκια) των μηρών και δίνει super αποτελέσματα, καθώς η εξωτερική κυρίως πλευρά από την οποία αφαιρείται λίπος δείχνει πιο αρμονική, τονίζοντας την καμπύλη των γλουτών.

Αφού πρώτα γίνει μια μικρή οπή, όπως και στην κλασική λιποαναρρόφηση, εφαρμόζεται η ειδική λεπτή κάνουλα του RF μηχανήματος κάτω από το δέρμα. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων (που παράγουν θερμότητα), το λίπος λιώνει και ο γιατρός προχωρά με τη λιποαναρρόφηση, αφαιρώντας στο τέλος το λιωμένο λίπος.

Πραγματοποιείται με ολική ή τοπική αναισθησία και μέθη, ανάλογα με το πρόβλημα, ενώ το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, καθώς ακόμη και στην περίπτωση που πάρει βάρος, αυτό θα κατανεμηθεί σε άλλες περιοχές του σώματος και δεν θα εμφανιστεί στους μηρούς. Επιστρέφεις στην εργασία σου μετά 3-4 ημέρες, ενώ πρήξιμο και τοπικές μελανιές θα υποχωρήσουν σταδιακά. Απαραίτητος ο ελαστικός κορσές για διάστημα 2-3 εβδομάδων.

Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται σε περιπτώσεις κατά τις οποίες το λίπος αποδεικνύεται πολύ ανθεκτικό. Οι ραδιοσυχνότητες RF είναι οι πλέον επιθετικές, ενώ προκαλούν και ταυτόχρονη σύσφιξη μέσω της θερμότητας.

Leave a reply