Μασχάλες χωρίς ιδρώτα, κακοσμία και τριχοφυΐα!

 

Τι είναι το miraDry;

Το miraDry είναι μία επαναστατική μη επεμβατική θεραπεία, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στη μείωση του ιδρώτα, την οσμή και την τριχοφυΐα της μασχάλης. Με μία μόνο συνεδρία πετυχαίνουμε μόνιμα αποτελέσματα. Είναι εγκεκριμένη από τον FDA Αμερικής (Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων), με σήμανση CE.

Αποδεδειγμένα αριθμητικά αποτελέσματα του miraDry:

82% μείωση του ιδρώτα

89% μείωση της οσμής

60-70% μείωση της τριχοφυΐας

Πώς λειτουργεί η θεραπεία miraDry;

Η διαδικασία miraDry βασίζεται στην ενέργεια μικροκυμάτων, η οποία διοχετεύεται μέσω της συσκευής βαθιά μέσα στο δέρμα της μασχάλης. Η θερμική αυτή ενέργεια είναι απόλυτα ελεγχόμενη, με στοχευμένη δράση να φτάσει στους ιδρωτοποιούς αδένες και να τους εξαλείψει. Η συσκευή παράλληλα ψύχει την περιοχή της μασχάλης και προστατεύει τα ανώτερα στρώματα του δέρματος.

Η διαδικασία είναι γρήγορη, ανώδυνη, χωρίς χρόνο αποθεραπείας και απόλυτα ασφαλής. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους την ίδια μέρα.

Πώς ακριβώς γίνεται η θεραπεία;

Σημειώνουμε την περιοχή θεραπείας, αποτυπώνοντας ένα προσωρινό «τατουάζ», πάνω στο οποίο θα τοποθετήσουμε την κεφαλή του miraDry.

Χρησιμοποιούμε εξατομικευμένη ποσότητα τοπικού αναισθητικού και στις δύο μασχάλες για να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη άνεση της θεραπείας.

Τοποθετούμε την κεφαλή στην μασχάλη, όπου μέσω ήπιας αναρρόφησης, η κεφαλή ανασηκώνει το δέρμα και οι ιδρωτοποιοί αδένες πλησιάζουν πιο κοντά στην επιφάνεια.

Διοχετεύεται στοχευμένη θερμική ενέργεια στο βάθος που θέλουμε για να φτάσουμε στους ιδρωτοποιούς αδένες και να τους εξαλείψουμε. Η τεχνολογία miraWave επιτρέπει την επιλεκτική στόχευση της ενέργειας με ακρίβεια μόνο στο σημείο που βρίσκονται οι ιδρωτοποιοί αδένες. Δεν επηρεάζονται οι υπόλοιποι ιστοί του δέρματος. Παράλληλα ψύχεται η περιοχή και έτσι προστατεύουμε τα ανώτερα στρώματα του δέρματος.

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου μία με μιάμιση ώρα.

Πότε γίνονται εμφανή τα αποτελέσματα;

Αμέσως μετά τη θεραπεία. Αναλυτικά η μείωση του ιδρώτα γίνεται εμφανής αμέσως μετά τη θεραπεία. Επίσης μέσα στις επόμενες ημέρες παρατηρείται θεαματική μείωση της κακοσμίας της μασχάλης και της τριχοφυτίας.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και μάλιστα χωρίς χειρουργική επέμβαση. Οι ιδρωτοποιοί αδένες θερμολύονται χωρίς δυνατότητα να αναγεννηθούν.

Τι να περιμένω μετά την εφαρμογή;

Είναι φυσιολογικό και πιθανό να παρατηρήσετε μία τοπική ενόχληση ή ένα ελαφρύ πρίξημο στην περιοχή θεραπείας, που μπορεί να κρατήσει μερικές μέρες. Καλό είναι να μην έχετε προγραμματίσει κάποιο σημαντικό ραντεβού αμέσως μετά την εφαρμογή ή και την επόμενη μέρα. Δώστε στο εαυτό σας μία μέρα χαλάρωσης.

Είναι ασφαλής;

Η μέθοδος miraDry είναι απόλυτα ασφαλής. Η ενέργεια εκπέμπεται σε μήκη κύματος ανάμεσα σε αυτά που εκπέμπονται από τις αποδεδειγμένα ασφαλείς συσκευές Laser και RF.

Δεν χρειάζομαι τους ιδρωτοποιούς αδένες της μασχάλης;

Οι ιδρωτοποιοί αδένες είναι οι ρυθμιστές της θερμοκρασίας του σώματός μας και τους χρειαζόμαστε για να ψύχεται το σώμα. Διαθέτουμε 2-4 εκατομμύρια τέτοιους αδένες και μόνο το 2% βρίσκονται στη μασχάλη. Θερμολύοντας λοιπόν το 2% των ιδρωτοποιών αδένων του σώματος, δεν επηρεάζεται η ικανότητά του να ψύχεται.

Είμαι κατάλληλος για τη θεραπεία;

Την θεραπεία μπορεί να την κάνει οποιοσδήποτε είναι άνω των 18, που επιθυμεί να απαλλαγεί από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Το πρόβλημα της υπεριδρωσίας (αυξημένη εφίδρωση) είναι επίσης ένας σίγουρος λόγος για να σκεφτείτε ακόμα πιο σοβαρά την εφαρμογή, καθώς το miraDry θα σας δώσει τη μόνιμη λύση. Τώρα για όσους είναι κάτω των 18 θα χρειαστούμε τη συγκατάθεση των γονέων του.

Η θεραπεία αντενδείκνυται για όσους έχουν βηματοδότη ή κάποιο άλλο ηλεκτρονικό εμφύτευμα, για όσους δέχονται μηχανική υποστήριξη της αναπνοής με οξυγόνο, για τους ασθενείς που έχουν χειρουργηθεί στις μασχάλες και για τις γυναίκες που διανύουν την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

 

Δυνατά σημεία του miraDry

  • Μη επεμβατική θεραπεία
  • 1 συνεδρία (ο γιατρός θα κρίνει αν θα χρειαστεί 2η)
  • Πάνω από 40.000 ασθενείς παγκοσμίως την έχουν επιλέξει
  • Μόνιμη απαλλαγή από τον ιδρώτα
  • Μόνιμη απαλλαγή από την κακοσμία
  • Σημαντική μείωση της τριχοφυΐας
  • Απαλλαγή από τη χρήση βλαβερών αποσμητικών και αντιιδρωτικών
  • Κλινικά αποδεδειγμένη με έγκριση από τον FDA