Διόρθωση ατελειών με ενέσιμα (Macrolane) & μεταφορά λίπους

 

Μεταφορά λίπους στο πρόσωπο

Με την μέθοδο αυτή μεταφέρεται λίπος από άλλα σημεία του σώματος για να τονιστούν τα χείλη, να γεμίσουν οι ρινοπαρειακές αύλακες ή να αναδειχθούν τα ζυγωματικά.

Η διαδικασία πραγματοποιείται με ειδικές βελόνες με τις οποίες συλλέγεται λίπος από περιοχές όπου υπάρχει περίσσεια, όπως την εσωτερική πλευρά του γονάτου ή την κοιλιά και στη συνέχεια τοποθετείται στην περιοχή που θέλουμε να ενισχύσουμε.

Η ενόχληση κατά την εφαρμογή περιορίζεται στη συγκεκριμένη περιοχή, διαρκεί 1-2 μέρες και αντιμετωπίζεται εύκολα με κοινά παυσίπονα, τύπου παρακεταμόλης.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και μετά από 2-3 μέρες μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας.

 

Μεταφορά λίπους στα χέρια

 

Η ανανέωση των χεριών μπορεί να γίνει με έγχυση λίπους για να δώσουμε όγκο, καθώς και για αντιγήρανση. Τα λιποκύτταρα που εγχύονται περιέχουν βλαστοκύτταρα που συντελούν στην δημιουργία μιας πιο νεανικής και σφριγηλής όψης στο δέρμα.

Με την μέθοδο αυτή μεταφέρουμε λίπος από άλλα σημεία του σώματος για να γεμίσουμε και να αναδείξουμε τα χέρια.

Με ειδικές βελόνες ο πλαστικός χειρουργός συλλέγει το λίπος από την εσωτερική πλευρά του γονάτου ή την κοιλιά, συνήθως και στη συνέχεια το τοποθετεί στην περιοχή που θέλουμε να ενισχύσουμε.

 

Macrolane για τα οπίσθια & τις γάμπες

 

Το Macrolane λειτουργεί στη βάση του όπως τα anti-aging fillers, με τη διαφορά πως τώρα πια, χάρη στη σύνθεση αυτού του υλικού, χαρίζει όγκο σε περιοχές που πριν δεν ήταν εφικτό με μη επεμβατικές μεθόδους. Εφαρμόζεται με τοπική αναισθησία στην υπό θεραπεία περιοχή και μέσα από μία πολύ μικρή τομή εισάγεται το Macrolane από την κορυφή και με φορά προς τα κάτω, ώστε να πετύχουμε ομοιόμορφη διάχυση και φυσικό αποτέλεσμα. To Macrolane είναι το πρώτο προϊόν που πετυχαίνει το γνωστό μας Body Contouring μη επεμβατικά, με τεχνολογία βασισμένη στο απόλυτα ασφαλές και βιοσυμβατό υαλουρονικό οξύ.

Έτσι ενώ στο παρελθόν, η χειρουργική λύση που θα μπορούσε να ενισχύσει αποτελεσματικά τα επίπεδα οπίσθια ήταν η τοποθέτηση εμφυτευμάτων, τα οποία όμως μετακινούνταν και ήταν επώδυνα. Τώρα, μέσα από μια σχετικά σύντομη διαδικασία με μια μικρή τομή κάτω από τη βάση της σπονδυλικής στήλης εγχέεται Macrolane, το οποίο τα στρογγυλεύει. Το ίδιο υλικό επίσης χρησιμοποιείται και για να διορθώσει της ατέλειες της κλασικής λιπαναρρόφησης και να σμιλέψει τις γάμπες. Το συγκεκριμένο filler χρησιμοποιείται για να ανορθώσει, να επαναδιαμορφώσει και να αυξήσει το μέγεθος στις περιοχές που επιθυμούμε.

Η όλη διαδικασία διαρκεί μόλις 30-60 λεπτά, ανάλογα με την έκταση της υπό θεραπεία περιοχής και μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, θελκτικές γάμπες, σφριγηλά οπίσθια, διόρθωση ανομοιομορφιών, που προκύπτουν από λιποαναρρόφηση, είναι μερικά μόνο από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του Macrolane, που διαρκούν περίπου 18 μήνες.

Οι αλλεργικές αντιδράσεις, η λήψη ασπιρίνης και οι νόσοι του ανοσοποιητικού είναι αντενδείξεις. Ενώ σπάνια, μπορεί να εμφανιστούν μόλυνση στην περιοχή, πρήξιμο ή εκχυμώσεις.