Ο Απόστολος Γαϊτάνης αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στη συνέχεια, απέκτησε εμπειρία στη Γενική Χειρουργική σε νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας. Ενώ ειδικεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική σε νοσοκομεία του Birmingham και του Λονδίνου της Μεγάλης Βρετανίας, σε θέσεις αναγνωρισμένες από το Βασιλικό Κολέγιο Χειρουργών της Αγγλίας καθώς και από την Βρετανική Ένωση Πλαστικών Χειρουργών.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του, ειδικεύτηκε σε όλο το εύρος της ειδικότητας, όπως επανορθώσεις αποκολλημένων άκρων μετά από ατυχήματα, εγκαύματα, μικροχειρουργική και αισθητική χειρουργική.

Κατόπιν του απονεμήθη ο τίτλος του ειδικού Πλαστικού Χειρουργού από την Ελληνική Επιτροπή Πλαστικής Χειρουργικής, μετά από εξετάσεις. Παράλληλα, απέκτησε τον Ευρωπαϊκό τίτλο της Αισθητικής Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής στο Slough της Αγγλίας.

Ο Απόστολος Γαϊτάνης ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις στην κοσμητική ιατρική και τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με το αισθητικό κομμάτι της Πλαστικής Χειρουργικής. Επισκέπτεται συχνά, για μεγάλα χρονικά διαστήματα, φημισμένες κλινικές σε Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία και Η.Π.Α., όπου εκπαιδεύεται σε ότι πιο σύγχρονο στον τομέα της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.

Διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στην φημισμένη Harley Street του Λονδίνου, με πελατεία από όλον τον κόσμο, ανάμεσά τους πολύ γνωστές προσωπικότητες του θεάματος και του τραγουδιού. Εμφανίζεται συχνά στο BBC, Channel 4, ή σε ενημερωτικές εκπομπές, και άρθρα του υπάρχουν σε πολύ γνωστές εφημερίδες, όπως οι Times, The Independent, Financial Times και περιοδικά όπως Vogue, Elle, Marie Claire.

Ο Απόστολος Γαϊτάνης προσφέρει τις υπηρεσίες του, εκτός από το Λονδίνο και στην Ελλάδα, όπου οι ενδιαφερόμενοι, κατόπιν ραντεβού, μπορούν να επισκεφθούν το ιατρείο του στην Βασιλίσσης Σοφίας 48 (1ος) κοντά στο Χίλτον.

Έχει δώσει συνεντεύξεις στις εφημερίδες Ελευθεροτυπία, Καθημερινή, Ημερησία, Απογευματινή, Πρώτο Θέμα κ.α. άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε αρκετά γυναικεία περιοδικά όπως Shape, Officiel, Diva, BHMAdonna, Madame Figaro, Vita, Grazia, Votre Beauty, Forma, Prevention, Αρμονία, Bazzar, Celebrity, Παιδί & Νέοι Γονείς κ.α. Έχει εμφανιστεί επίσης σε ενημερωτικές εκπομπές στους τηλεοπτικούς σταθμούς (ΝΕΤ, Mega, Star, Alpha, ANT1 κ.α.).

Ο Απόστολος Γαϊτάνης είναι πολύ γνωστός για τα φυσικά αποτελέσματα των επεμβάσεών του και για τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί με τους ενδιαφερόμενους για την πλαστική χειρουργική. Έτσι, μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.Συνεργάτες Ιατροίeleni papagiannidouΔρ. Ελένη Παπαγιαννίδου, MMedSci
Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Η Ελένη Παπαγιαννίδου είναι κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας. Ως μέλος της επιστημονικής ομάδας βαριατρικής χειρουργικής στο νοσοκομείο έχει αναλάβει την παρακολούθηση προ- και μετεγχειρητικά των παχύσαρκων ασθενών, ενώ επιβλέπει και εκπαιδεύει τελειόφοιτους φοιτητές του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους. Αποφοίτησε από το Τμήμα  Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου το 1999.  Στη συνέχεια απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Master of Medical Sciences) στη Διατροφή του Ανθρώπου (Human Nutrition) από το Πανεπιστήμιο του Sheffield. Το 2006 της απονεμήθηκε ο τίτλος του διδάκτορα από το Πανεπιστήμιο του Surrey στη Βιοχημεία. Μέσα από την πολυετή εμπειρία της στον έλεγχο του βάρους έχει διαπιστώσει πως το αυξημένο βάρος είναι σύμπτωμα και όχι πρόβλημα υγείας. Η προσέγγιση της είναι ολιστική, συνεργατική, με το άτομο να παίζει ενεργό ρόλο στο θεραπευτικό πρωτόκολλο.
Πέρα από την απώλεια βάρους αποσκοπεί στη βέλτιστη υγεία, στην αναστροφή οποιασδήποτε πιθανής νόσου και κυρίως στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ατόμου.  Υποστηρίζει την μοναδική βιοχημεία του κάθε ατόμου και θεωρεί ανεύθυνο να δίνονται ίδιες διατροφικές συστάσεις σε όλους. Έχει αναπτύξει την επιστημονικά τεκμηριωμένη μέθοδο ρύθμισης του βάρους “REBALANCE”. Με την μέθοδο αυτή το άτομο επιτυγχάνει α)τον επαναπρογραμματισμό του σώματος του να «καίει» λίπος αντί για γλυκόζη, β) την εξάλειψη των έντονων επιθυμιών για συγκεκριμένα τρόφιμα, γ) τη βελτίωση της διάθεσης του και δ) την αντιγήρανση.  Όλα αυτά, συμβαίνουν μέσω της διόρθωσης πιθανών ορμονικών ανισορροπιών, ανεπαρκειών στη χημεία του εγκεφάλου, σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία ενώ παράλληλα, του εντοπισμού των τροφίμων που δημιουργούν πρόβλημα. Έχει δημοσιεύσει μελέτες και άρθρα σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει επιμεληθεί βιβλία. Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια και ως μέλος οργανωτικών επιτροπών σε πολλά συνέδρια και διεθνείς επιστημονικές εκδηλώσεις του χώρου.  Αρθρογραφεί συστηματικά σε περιοδικά και εφημερίδες που ασχολούνται με θέματα υγείας και διατροφής.

ioanna iakobouΙωάννα Ιακώβου
Ειδική Μικροβιολόγος – Βιοπαθολόγος

Απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Λίαν Καλώς». Ειδικεύτηκε στην μικροβιολογία – βιοπαθολογία μετά από πολυετή άσκηση στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου Παίδων «Αγ. Σοφία», καθώς και στην θεραπευτική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα». Επίσης έχει εκπαιδευτεί στο εργαστήριο μυκητολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πραγματοποιήσει ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια, ενώ έχει συμμετάσχει και σε μεταπτυχιακά σεμινάρια. Έχει πραγματοποιήσει δημοσιεύσεις στον ελληνικό επιστημονικό τύπο. Από το 2011 διατηρεί το ιδιωτικό διαγνωστικό μικροβιολογικό εργαστήριό της στα Άνω Πατήσια και συνεργάζεται με τον πλαστικό χειρούργο Dr Απόστολο Γαϊτάνη στην εφαρμογή της μεθόδου αδυνατίσματος Diet Tube.Συνεργάτες%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b5%ce%bc%ce%b9%cf%82Μητροπούλου Άρτεμις
Υπεύθυνη Αισθητικής

Απόφοιτη του τμήματος Αισθητικής & Κοσμητολογίας ΑΤΕΙ Αθήνας. Επίσης έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια με θέμα την φυσική αισθητική στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ), στο OM Training Center, καθώς και στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Είναι ειδικευμένη στην εφαρμογή αισθητικών θεραπειών προσώπου & σώματος, καθώς και στη χρήση laser αποτρίχωσης.

Save

Save

Save

%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%ac%cf%87%ce%b7Δελατόλα Ανδρομάχη
Υπεύθυνη Διαχείρισης Social Media

Απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστημίου Πειραιώς, με ειδίκευση στο Management. Το ενδιαφέρον της για την τεχνολογία και την επικοινωνία, την οδήγησε στην απόκτηση νέων γνώσεων στον τομέα των Social Media. Έτσι κατάφερε να συνδυάσει τη δημιουργικότητά και την καλαισθησία της με την digital επικοινωνία και πλέον εργάζεται μαζί μας ως υπεύθυνη διαχείρισης Social Media.

Save

Save

Save

Λαμπροπούλου Αδαμαντίνη
Υπεύθυνη Αισθητικής

Απόφοιτη του τμήματος Αισθητικής & Κοσμητολογίας ΑΤΕΙ Αθήνας. Κατέχει το μεταπτυχιακό τίτλο «Περιβάλλον και Υγεία. Διαχείριση περιβαλλοντικών θεμάτων με επιπτώσεις στην υγεία» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το πάθος της για την Ιατρική Αισθητική την οδήγησε να παρακολουθήσει επιπλέον εκπαιδευτικά σεμινάρια γύρω από εξειδικευμένες θεραπείες στο πρόσωπο και στο σώμα. Έχει ειδικευτεί στην αποτρίχωση με laser. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της αισθητικής, έχοντας εργαστεί σε ινστιτούτα αισθητικής, ιατρεία  δερματολόγων και πλαστικών χειρουργών.

Save

Save

Save