Cryolipolysis, it works!

Η πιο σύγχρονη μέθοδος που αντιμετωπίζει πραγματικά το τοπικό πάχος και το συσσωρευμένο  λίπος στο σώμα, χωρίς νυστέρι, ακούει στο όνομα κρυολιπόλυση! Μια νέα επαναστατική λύση που έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

Καμία γυναίκα δεν θα πίστευε λίγα χρόνια πριν πως με μια ανώδυνη μέθοδο, μη επεμβατική, θα αντιμετωπίσει οριστικά το τοπικό πάχος και θα αποκτήσει ένα πιο καλλίγραμμο σώμα. Κι όμως  αυτό πλέον είναι εφικτό. Με την τεχνολογία της Κρυολιπόλυσης (προηγμένη τεχνολογία ψύξης),  το σύστημα Coolsculpting της Αμερικανικής εταιρείας Zeltiq αποβάλει το λίπος οριστικά από τα σημεία του σώματός μας που μας προβληματίζουν. Είναι τόσο άμεση η δράση του, που και με μία μόνο εφαρμογή μπορούμε ν’ αποκτήσουμε ένα πιο σφριγηλό και καλλίγραμμο σώμα. Πρόκειται για το πιο αξιόπιστο σύστημα Κρυολιπόλυσης, εγκεκριμένο από τον FDA Αμερικής (Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων) και με πρόσθετες ιατρικές εγκρίσεις σε όλο τον κόσμο.

 

Important Notes

  1. Η διαδικασία της θεραπείας CoolSculpting είναι άνετη, γρήγορη, ανώδυνη, δεν προκαλεί τομές, δεν απαιτεί αναισθησία ή νοσηλεία. Η αίσθηση που έχει κανείς κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι αυτή του κρύου στην περιοχή της εφαρμογής. Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία και αμέσως μετά η επιστροφή στις δραστηριότητες μας είναι άμεση
  2. Η λειτουργία του βασίζεται στην χρήση του ψύχους που αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν σε «απόπτωση», δηλαδή να καταστραφούν και τις επόμενες εβδομάδες από την εφαρμογή ν’ αποβληθούν από τον οργανισμό, «φαγοκυττάρωση», με φυσιολογικά βιολογικό τρόπο.
  3. Τα αποτελέσματα είναι μακροχρόνια διότι τα λιποκύτταρα μετά τη θεραπεία μειώνονται για πάντα.
  4. Εφαρμόζεται σε περιοχές που εμφανίζεται τοπικό πάχος. Εφαρμόζεται με επιτυχία στους γλουτούς (ψωμάκια), την κοιλιά, το πλάι της μέσης, το εσωτερικό των μηρών, τα μπράτσα, γενικά στις περιοχές που υπάρχει συσσωρευμένο λίπος, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες.
  5. Κατά την εφαρμογή απλώνεται στο σημεία που επιθυμούμε να γίνει η θεραπεία ένα ειδικό gel το οποίο και καλύπτεται με μια ειδική μεμβράνη, πάνω στην οποία στην συνέχεια εφαρμόζεται η ειδική κεφαλή, διαφορετική για κάθε σημείο του σώματος.
  1. Χρειάζεται συνήθως μία συνεδρία, η οποία ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας, μπορεί να διαρκέσει από 45 λεπτά έως και 2 ώρες περίπου. Από την ανταπόκριση που έχει κάθε επιδερμίδα θα κριθεί αν θα χρειαστεί επαναληπτική συνεδρία. Το αποτέλεσμα γίνεται ορατό 1,5 μήνα περίπου μετά την εφαρμογή.
  1. Η τεχνολογία κρυολιπόλυσης (coolscultping) είναι απόλυτα ασφαλής. Αντενδείκνυται σε περιπτώσεις που υπάρχει βηματοδότης, διαταραχές στην κυκλοφορία του αίματος, δακτυλίδι στομάχου, σε περιοχές όπου υπάρχει πρόσφατη χειρουργική τομή (μετά το πέρας 6μηνου μπορεί να πραγματοποιηθεί). Αντενδείκνυται επίσης σε καρκινοπαθείς και σε όσους λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή (μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν συγκατάθεσης του γιατρού τους).
  1. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με την περιοχή της εφαρμογής και τον στόχο που έχουμε θέσει. Γι’ αυτό δημιουργούμε μαζί με τον γιατρό ένα πρόγραμμα θεραπείας, προσαρμοσμένο στο σώμα, τους στόχους και τον προϋπολογισμό μας.
  2. Η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες μη επεμβατικές θεραπείες, όπως είναι το Endermologie για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και οι ραδιοσυχνότητες (Accent) & (Fractora) για σύσφιξη, προσφέροντας ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.
Leave a reply