“BodyTite” : Μια θεραπεία για πολλά σημεία του σώματος που προσφέρει Αδυνάτισμα, Σύσφιξη και Γλυπτική Σώματος

Αν μέχρι σήμερα ακούγατε λιποαναρρόφηση και η πρώτη σκέψη που σας ερχόταν στο μυαλό ήταν νυστέρι, πόνος, οιδήματα και μετεγχειρητική περίοδος, ήρθε ο καιρός να αλλάξετε γνώμη χάρη στο καινοτόμο σύστημα λιπογλυπτικής σώματος BodyTite. Πρόκειται για μια μέθοδο λιποαναρρόφησης με ραδιοσυχνότητες που μπορεί να πραγματοποιηθεί και με τοπική αναισθησία, ενώ ταυτόχρονα επιφέρει και δερματική σύσφιγξη.

Το Bodytite είναι ένα καινοτόμο σύστημα λιπογλυπτικής σώματος, σχεδιασμένο ειδικά για τη μείωση του επίμονου λίπους, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει σμίλευση και σύσφιξη. Το Bodytite διαθέτει την πιο εξελιγμένη παγκοσμίως τεχνολογία στον τομέα της λιπογλυπτικής, που ονομάζεται RFAL (Radio Frequency Assisted Lipo Tightening), προκειμένου να σας προσφέρει μια ασφαλή, γρήγορη, σχεδόν αναίμακτη και ανώδυνη λύση για την ιδανική διαμόρφωση της σιλουέτας σας.

 

Πώς επιδρά στη μείωση του λίπους

Με τη διαδικασία διάλυσης του λίπους να προηγείται, η αναρρόφηση αυτού γίνεται σχεδόν ατραυματικά με αποτέλεσμα να μειώνεται ο μετεγχειρητικός πόνος, οι μώλωπες, τα οιδήματα και βεβαίως η διάρκεια της ανάρρωσης.

 

Πώς επιδρά στη σύσφιξη του σώματος

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του συστήματος Bodytite είναι η ικανότητά του να προκαλέσει θερμική διέγερση εις βάθος των ιστών του δέρματος με απόλυτη ασφάλεια και ακρίβεια, ούτως ώστε να προκληθεί έναρξη της διαδικασίας της νεοκολλαγένεσης του δέρματος. Σε αυτήν την ήπια και σταδιακή διαδικασία ανάπλασης οφείλουμε τελικά και τη δερματική σύσφιξη του σώματος.

 

Για ποιο λόγο είναι καλύτερο από την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση

Διαλύει τα λιποκύτταρα ατραυματικά και ταυτόχρονα προκαλεί σύσφιξη.

 

Τι είδους φροντίδα χρειάζεται πριν & μετά

Το Bodytite αποτελεί μια ελάχιστα επεμβατική χειρουργική διαδικασία, που πραγματοποιείται είτε με τοπική αναισθησία, είτε με ελαφριά μέθη. Μετά το πέρας της, ο ασθενής μπορεί να πάει σπίτι του και να επιστρέψει στις καθημερινές τους δραστηριότητες πολύ σύντομα.

 

Ποιες περιοχές του σώματος μπορούν ν’ αντιμετωπισθούν

Σχεδόν όλες οι περιοχές του σώματος μπορούν ν’ αντιμετωπισθούν με το Bodytite

Οι πιο συνηθισμένες περιοχές είναι στους γλουτούς, την εξωτερική πλευρά των μηρών, «ψωμάκια», την εσωτερική πλευρά των μηρών, την εσωτερική πλευρά των γονάτων, καθώς και τα μπράτσα.

 

Νέα εφαρμογή του Bodytite κατά της κυτταρίτιδας

Την δραστική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με ταυτόχρονη ανόρθωση στα σημεία των γλουτών, υπόσχεται μία νέα εφαρμογή του συστήματος Bodytite.

Χάρη σε μια νέα κεφαλή, η οποία έρχεται να προστεθεί στο «οπλοστάσιο» της πιο εξελιγμένης λιπογλυπτικής σώματος του Bodytite, επιτυγχάνεται η δραστική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με ταυτόχρονη ανόρθωση των γλουτών. Η κεφαλή αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να επεμβαίνει στις περιοχές εκείνες που υπάρχει έντονη κυτταρίτιδα και να την «διαλύει». Με την βοήθεια της αιχμηρής άκρης της κεφαλής το μηχάνημα Bodytite σπάει τα διαφραγμάτια του συνδετικού ιστού, που τραβάνε το δέρμα προς τα κάτω δημιουργώντας την αντιαισθητική εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού». Η θεραπεία αυτή διαθέτει παράλληλα κι όλες τις ευεργετικές δυνατότητες της σύσφιξης που προσφέρει το Bodytite.

Η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού με τοπική αναισθησία, η ασθενής επιστρέφει στην εργασία της μετά από μία ημέρα. Χρειάζεται να φοράει μετά έναν ελαστικό κορσέ για 2 εβδομάδες περίπου, ενώ ίσως εμφανιστούν λίγες μελανιές κι ένα ελαφρύ πρήξιμο στην περιοχή, που υποχωρούν σταδιακά μέσα στις επόμενες μέρες. Πρόκειται για μια εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο για τις περιοχές που εμφανίζουν έντονη κυτταρίτιδα, όπως είναι οι γλουτοί, συνδυάζοντας παράλληλα και την ανόρθωσή τους.

 

Facetite & Necktite: Νέες εφαρμογές του Bodytite για σύσφιξη σε πρόσωπο & λαιμό

Η καινοτομία του συστήματος BodyTite επεκτείνει τις εφαρμογές του εκτός από το σώμα και στο πρόσωπο. Με μια ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή, το Face & Neck Tite προσφέρουν σύσφιγξη σε πρόσωπο και λαιμό αντίστοιχα.

Πώς δρα

Με τη συγκεκριμένη θεραπεία δεν πραγματοποιείται αναρρόφηση λίπους, αλλά χάρη στην εσωτερική δράση των ραδιοσυχνοτήτων διεγείρονται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου, επιτυγχάνοντας έτσι σύσφιγξη στα σημεία που επιθυμούμε.

Που γίνεται

Πραγματοποιείται σε οργανωμένη κλινική, με ολική ή τοπική αναισθησία. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με μία μόνο εφαρμογή, ενώ έπειτα από αυτή ίσως εμφανιστούν ορισμένες μελανιές ή πρήξιμο. Το αποτέλεσμα διαρκεί

Leave a reply