The Beauty Express με σύγχρονη αισθητική

Η επιστήμη έχει πάει την σύγχρονη αισθητική ένα βήμα πιο πέρα με αποτέλεσμα να έχει πλέον απαντήσεις για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Η  τελευταία τάση, δραστικές θεραπείες για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, οι οποίες εξασφαλίζουν άμεσα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο.

ΜΑΣΚΑ ΒOTOX

Πρόκειται για μια θεραπεία με τη μορφή μάσκας που, όπως δηλώνει το όνομα της, χαρίζει στο δέρμα τις ευεργετικές ιδιότητες και έχει τα δραστικά αποτελέσματα ενός botox, μέσα από μια σαφώς πιο απλή και άμεση διαδικασία. Το μεγάλο πλεονέκτημά της είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί για άμεσο φρεσκάρισμα, μια μέρα μόλις. Πριν τη βραδινή έξοδο σας. Στόχος της είναι να μειωθούν οι συνέπειες από τις συσπάσεις της επιδερμίδας, να γεμίσουν οι γραμμές έκφρασης και να εξαφανιστούν οι ρυτίδες. Η εφαρμογή ξεκινά με τον καθαρισμό του προσώπου που απομακρύνει τα υπολείμματα μακιγιάζ, ενώ ακολουθεί απολέπιση με ενζυμικό peeling. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται ένα ειδικό προϊόν με σύμπλεγμα πολυπεπτιδίων επάνω στις ρυτίδες και «δουλεύει» τοπικά στην υπό θεραπεία περιοχή. Κατόπιν απλώνεται στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, ένα μίγμα από ειδικό gel και λάδι και ακολουθεί μασάζ. Στα πρώτα 8-10 λεπτά αυτής της φάσης της θεραπείας γίνεται χρήση ατμού, που βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων. Έπειτα απλώνεται στο πρόσωπο και το λαιμό μια ειδική μάσκα με σύμπλεγμα πολυπεπτιδίων και εκχύλισμα από σπόρους σόγιας για 20 λεπτά. Η μάσκα κολλά σαν αυτοκόλλητο πάνω στο δέρμα και εγχέει τα ενεργά συστατικά της σε αυτό. Η διαδικασία η οποία διαρκεί 60-70 λεπτά, κλείνει με την εφαρμογή μιας πλούσιας ενυδατικής κρέμας. Η θεραπεία εξασφαλίζει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα εμποδίζοντας την δημιουργία νέων ρυτίδων και είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες από 30 ετών και άνω.

MESOLIFT-MESOVITAL

Πρόκειται για θεραπείες που στοχεύουν στην άμεση αντιμετώπιση της χαλάρωσης και της φθοράς του δέρματος σε πρόσωπο, λαιμό, μπούστο και χέρια. Οι ειδικά διαμορφωμένες ιατρικές μέθοδοι και τεχνικές χορηγούν ενδοδερμικά μια σειρά από δραστικές ουσίες όπως βιταμίνες, αμινοξέα, λιπίδια, αντιοξειδωτικές ουσίες, ιχνοστοιχεία, υαλουρονικό οξύ και DMAE, ειδικά παρασκευασμένο για τις ιδιαίτερες ανάγκες, κάθε προσώπου ξεχωριστά. Οι ευεργετικές ουσίες, διεγείρουν το μεταβολισμό των κυττάρων, βοηθούν στην απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών οξυγόνου, ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αποκαθιστούν την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος, ευνοώντας τελικά την ανάπλαση του. Για ακόμα πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα, συνιστάται η εβδομαδιαία επανάληψη της θεραπείας για 4-8 εβδομάδες, και στη συνέχεια, μια φορά το μήνα για άλλες 4 φορές. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας ακολουθεί η φάση της συντήρησης, ανάλογα με την κάθε περίπτωση.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ

Η νέα μέθοδος ανανέωσης του προσώπου με μικροκρυστάλλους επιτυγχάνει την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και βοηθά στην παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτό γίνεται μέσω μιας συσκευής, η οποία λειτουργεί με ισχυρή, διπλή αντλία παροχής κενού και πίεσης και η οποία εφαρμόζει σε συγκεκριμένα σημεία, υψηλή αναρρόφηση θερμική δράση και ισχυρή κινητική ενέργεια μικροκρυστάλλων. Με τον τρόπο αυτό, βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία , παράγονται νέα κύτταρα και η επιδερμίδα γίνεται φρέσκια, νεανική και λαμπερή. Η μέθοδος αυτή είναι αποτελεσματική σε θαμπά, σκληρά και ξηρά δέρματα. Μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην εξάλειψη ουλών της ακμής, δυσχρωμιών και κηλίδων, καθώς και σε μελαχρωματικά προβλήματα. Επίσης επιτυγχάνει την εξάλειψη των λεπτών ρυτίδων και μειώνει τη λιπαρότητα του δέρματος. Η ανανέωση του προσώπου πραγματοποιείται μέσα από έναν αριθμό συνεδριών –συνήθως 6-7 ανά εβδομάδα. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, το δέρμα είναι αισθητά απαλότερο  και το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό στο τέλος της θεραπείας. Η μέθοδος, είναι απόλυτα ανώδυνη και η εφαρμογή απλή και ελεγχόμενη. Έτσι οι ασθενείς επιστρέφουν αμέσως στις καθημερινές, δραστηριότητες τους.

Leave a reply