Ανανέωση προσώπου με μικροκρυστάλλους (Ecopeel)

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Η μέθοδος αυτή είναι πολύ αποτελεσματική σε θαμπά, σκληρά και ξηρά δέρματα, καθώς δρά στο δέρμα ως peeling κάνοντας βαθύ καθαρισμό.

Μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην εξάλειψη ουλών της ακμής, δυσχρωμιών και κηλίδων, καθώς και σε μελαχρωματικά προβλήματα.

Επίσης, επιτυγχάνει την εξάλειψη των λεπτών ρυτίδων και μειώνει την λιπαρότητα του δέρματος. Με λίγα λόγια, βοηθάει στην ανάπλαση των δομών του δέρματος, σε βάθος.

Η ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ

Η ανανέωση του προσώπου, με αυτήν τη μέθοδο, πραγματοποιείται μέσα από έναν αριθμό συνεδριών -συνήθως έξι με επτά- ανά εβδομάδα, με την χρήση ειδικής συσκευής, η οποία λειτουργεί με ισχυρή διπλή αντλία παροχής κενού και πίεσης. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία το δέρμα είναι αισθητά απαλότερο και το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό στο τέλος της θεραπείας.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής είναι ότι δίνει στο δέρμα τα ίδια αποτελέσματα με το χημικό peeling, χωρίς όμως τις παρενέργειες αυτού, δηλαδή παροδικές δυσχρωμίες και αναγκαιότητα παραμονής στο σπίτι για αρκετό διάστημα.

Η μέθοδος είναι απόλυτα φυσική, ανώδυνη και αναίμακτη. Η εφαρμογή είναι απλή και ελεγχόμενη, με συνέπεια ακριβές αποτέλεσμα και δεν προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμούς.

΄Ετσι, ο ασθενής επιστρέφει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Leave a reply