Αιδιοπλαστική

Με την αιδιοπλαστική βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας διορθώνοντας την δυσαρμονία  του αιδοίου σας.

Λιποαναρρόφηση στο εφηβαίο

Η λιποαναρρόφηση ενδείκνυται για περιοχές όπου υπάρχει συσσωρευμένο λίπος όπως στους γλουτούς, (ψωμάκια), την κοιλιά, τους μηρούς, το εσωτερικό των γονάτων, τα μπράτσα, το διπλοσάγονο, καθώς και το εφηβαίο.

Σε λιποαναρρόφηση στην περιοχή του εφηβαίου ή αλλιώς αιδιοπλαστική προχωρούν συνήθως γυναίκες που παρατηρούν να παρουσιάζεται στην περιοχή ένα φούσκωμα που σε ορισμένες περιπτώσεις συνδυάζεται και με χαλάρωση.

Οι λόγοι που παρουσιάζεται αυτή η αύξηση μεγέθους στο εφηβαίο ποικίλουν.Συνήθως είναι κληρονομικοί, μετά από αύξηση βάρους, έπειτα από εγκυμοσύνη ή λόγω της ηλικίας, μιας και η εναπόθεση λίπους με το πέρασμα των χρόνων αυξάνεται, όπως και η χαλάρωση.

Αυτό οδηγεί τις γυναίκες να επιθυμούν να διορθώσουν την περιοχή ελαττώνοντας το μέγεθος στο σημείο του εφηβαίου. Η επέμβαση στο ηβικό μπορεί να συνδυασθεί και με αιδιοπλαστική αν χρειάζεται.

Αιδιοπλαστική

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας διορθώνοντας την δυσαρμονία  του αιδοίου σας.

Αιδιοπλαστική - Πώς γίνεται η επέμβαση

Ο πλαστικός χειρουργός κάνει μία μικρή τομή στην περιοχή και με μια λεπτή κάνουλα αφαιρεί το περιττό λίπος. Η λιποαναρρόφηση μπορεί να βελτιώσει αρκετά την εικόνα της περιοχής, αλλά χρειάζεται καλή ελαστικότητα του δέρματος στην περιοχή του εφηβαίου και του ηβικού οστού. Αν το δέρμα στην περιοχή είναι χαλαρό μπορεί να χρειαστεί να πραγματοποιηθεί αφαίρεση δέρματος με κοιλιοπλαστική.

Μετά την επέμβαση η γυναίκα θα χρειαστεί να φορέσει έναν ελαστικό επίδεσμο για 2 εβδομάδες.

Αιδιοπλαστική και Πλαστική Χειλέων Αιδοίου

Η πλαστική χειλέων αιδοίου στοχεύει στην αισθητική καθώς και τη λειτουργική διόρθωση τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων χειλέων.

Οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν μια γυναίκα στην διόρθωση του μεγέθους των μικρών ή και των μεγάλων χειλέων είναι συνήθως κάποιο γενετικό πρόβλημα ή μεγάλη απώλεια βάρους. Από λειτουργικής άποψης υπάρχει το ενδεχόμενο όταν το μέγεθος των χειλέων είναι υπετροφικό, να δημιουργεί πόνο στην γυναίκα κατά την σεξουαλική επαφή, μειώνοντάς της έτσι την ευχαρίστηση.

Το υπερτροφικό μέγεθος αιδοίου είναι πιθανόν να δημιουργεί αυξημένη υπεριδρωσία στην περιοχή με αποτέλεσμα την κακοσμία της ευαίσθητης περιοχής.

Μείωση στα μικρά (εσωτερικά) χείλη του αιδοίου

Η πλαστική στα μικρά χείλη του αιδοίου έχει ως στόχο την αποκατάσταση δυσμορφιών που εμφανίζονται στα εσωτερικά χείλη του αιδοίου. Η επέμβαση αυτή εστιάζει στη διόρθωση του σχήματος στα εσωτερικά χείλη ή και στη μείωση του υπερτροφικού μεγέθους των μικρών χειλέων.

Οι βασικότεροι λόγοι που οδηγούν μια γυναίκα να προχωρήσει στη συγκεκριμένη επέμβαση, είναι λειτουργικοί παράγοντες. Ενδέχεται η τριβή του πλεονάζοντος ιστού των μικρών χειλέων κατά την σεξουαλική επαφή, ή η τριβή που προκαλείται από στενά ρούχα που φορά μια γυναίκα να προκαλεί πόνο. 

Επίσης ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι ο ψυχολογικός, αφού η εμφάνιση της ευαίσθητης περιοχής για μια γυναίκα είναι ιδιαίτερα σημαντική, η εικόνα της μπορεί να δημιουργεί προβλήματα και στην ψυχολογία της.

Μείωση στα μεγάλα (εξωτερικά) χείλη του αιδοίου

Η πλαστική στα εξωτερικά χείλη του αιδοίου, στοχεύει στην μείωση του όγκου των μεγάλων χειλέων, στην αφαίρεση του περιττού λίπους που πιθανόν υπάρχει στην περιοχή αλλά και στη βελτίωση του χαλαρού δέρματος των εξωτερικών χειλέων του αιδοίου.

Το υπερβολικό μέγεθος των μεγάλων χειλέων, συνήθως οφείλεται στην κληρονομικότητα, την απότομη απώλεια βάρους, το πέρασμα των χρόνων ή μετά από σειρά τοκετών.

Μία ακόμη αιτία της υπερτροφίας των χειλέων αποτελεί η γενετική κατασκευή και ανατομία του σώματος της κάθε γυναίκας και η τάση αποθήκευσης λίπους στη συγκεκριμένη περιοχή.

Αιδιοπλαστική χωρίς νυστέρι

Αύξηση στα μεγάλα χείλη του αιδοίου με υαλουρονικό αν είναι ατροφικά

Η αύξηση του όγκου των μεγάλων χειλέων στοχεύει στην αποκατάσταση της ατροφικής τους εικόνας, με σκοπό την επίτευξη μιας καλύτερης εμφάνισης για το αιδοίο. Για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα αυτό υπάρχουν δύο τεχνικές: Η μεταφορά και εφαρμογή λίπους από άλλα σημεία του σώματος, ή η έγχυση υαλουρονικού οξέος.

Στην περίπτωση της μεταφοράς λίπους, ένα μέρος της ποσότητας του λίπους αναρροφάται και επεξεργάζεται με ειδικό τρόπο ώστε τα λιποκύτταρα να παραμείνουν ενεργά, και να επιτευχθεί ένα πιο μακροχρόνιο αποτέλεσμα στην αύξηση του όγκου των χειλέων.

Στην περίπτωση της τοποθέτησης υαλουρονικού οξέος, το αποτέλεσμα είναι προσωρινό και διαρκεί έως ένα χρόνο. Η συγκεκριμένη μέθοδος απευθύνεται σε γυναίκες που ενδιαφέρονται για προσωρινή αλλαγή της εμφάνισης στην περιοχή, ή για όσες προτιμούν μια πιο γρήγορη και απλή διαδικασία, καθώς το υαλουρονικό οξύ τοποθετείται άμεσα στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού.

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε