0 Flares -- -- -- -- -- 0 Flares ×
  • 03 ΣΕΠ 13
  • 0
  3 Θεραπείες προσώπου για φρέσκια και νεανική επιδερμίδα μετά το καλοκαίρι

  3 Θεραπείες προσώπου για φρέσκια και νεανική επιδερμίδα μετά το καλοκαίρι

  0 Flares -- -- -- -- -- 0 Flares ×

  BOTOX

   

  Τo botox είναι μια φυσική, επεξεργασμένη πρωτεΐνη, όπου σε πολύ μικρές δόσεις δρα στον μύ, με αποτέλεσμα την αναστολή της μετάδοσης νευρικού ερεθίσματος, ώστε ο μυς να μην κάνει συσπάσεις. Εφαρμόζεται και δρα τοπικά, χωρίς να απορροφάτε από τον οργανισμό. Μετά την πάροδο της θεραπείας, οι ρυτίδες επανέρχονται στην προηγούμενη κατάστασή τους. Το botox είναι απόλυτα ασφαλές, με σπάνιες και μικρής διάρκειας παρενέργειες (όπως ελαφριά ζάλη και πονοκέφαλος ή τοπική αλλεργική αντίδραση), που και αυτές είναι αναστρέψιμες.
  Απαραίτητη, βέβαια, προϋπόθεση είναι να εφαρμόζονται από έμπειρο, εξειδικευμένο γιατρό. Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες ανεξαρτήτου ηλικίας, που βρίσκονται στην περίοδο της ζωής τους, όπου αρχίζουν να φαίνονται πιο έντονα οι ρυτίδες έκφρασης και γενικά η όψη του προσώπου τους δείχνει πιο κουρασμένη.
  Με τη βοήθειά botox του μπορούμε να σβήσουμε τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), στο μεσόφρυο και στο μέτωπο. Με μια λεπτή βελόνα, το δημοφιλές ενέσιμο προϊόν εγχύεται στα σημεία και ακινητοποιεί τους μυς που προκαλούν τις ρυτίδες. Ένας μικρός ερεθισμός υποχωρεί 30 λεπτά μετά την εφαρμογή, ενώ επιστρέφετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μέσα στις επόμενες 7-15 μέρες γίνεται εμφανές το τελικό αποτέλεσμα. Ενώ σε 4 μήνες η βουτιλιδική τοξίνη έχει φύγει από τους μυς και αν δεν επαναληφθεί η διαδικασία το δέρμα επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση.

  ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

   

  Το υαλουρονικό οξύ, είναι φιλικό προς το ανθρώπινο δέρμα (είναι φυσιολογικό συστατικό του οργανισμού μας) και δεν προκαλεί αλλεργίες. Χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή για να γεμίσει επιφανειακές αλλά και πιο βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο ή για να δώσει όγκο σε χείλη, ζυγωματικά και βαθουλωμένα μάγουλα.
  Ένα νέας γενιάς υαλουρονικό οξύ (Juvederm Ultra) προσφέρει άμεση και μακράς διαρκείας απάλυνση των γραμμών του προσώπου και είναι το μοναδικό εμφύτευμα υαλουρονικού οξέος που περιέχει αναισθητικό – οπότε δεν χρειάζεται να προηγηθεί τοπική αναισθησία από τον γιατρό. Λόγω του ότι το “Juvederm Ultra” περιέχει λιδοκαḯνη, που μειώνει τον πόνο, η όλη διαδικασία έγχυσης είναι περισσότερο ανεκτή.
  Το “Juvederm” αποτελεί μια νέα κατηγορία εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέως εγκεκριμένη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για τη διόρθωση των μετρίων έως σοβαρών ρυτίδων και πτυχώσεων. Το 75% των ασθενών διατήρησαν βελτίωση κατά 1 βαθμό ή και περισσότερο, για έως και 1 χρόνο. Το 97,9% των ασθενών αξιολόγησαν τα αποτελέσματα του “Juvederm Ultra 3” με «άριστα» ή «καλά».
  Η διάρκεια των αποτελεσμάτων εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως είναι: η ηλικία, το σημείο έγχυσης, η ποσότητα του υλικού που εγχύεται, η ποιότητα του δέρματος, ο τρόπος ζωής και η κατάστασης της υγείας του ατόμου.
  Χάρη στο “Juvederm Ultra” μια γυναίκα μπορεί να επιτύχει μια αξιοπρόσεκτη βελτίωση στην εμφάνισή της, καθώς και μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα που διαρκούν έως και ένα έτος.

  ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

   

  Η Μεσοθεραπεία ενυδατώνει, συσφίγγει, τονώνει και αναπλάθει το δέρμα, δίνοντάς του μια πιο νεανική όψη. Επίσης, βελτιώνει την μικροκυκλοφορία, την οξυγόνωση των κυττάρων και την αποβολή των τοξινών, γι’ αυτό και είναι η αποτελεσματικότερη μέθοδος κατά της κυτταρίτιδας. Πρόκειται για μια θεραπεία που γίνεται με την έκχυση πολυβιταμινούχου, συσφικτικού και αναπλαστικού σκευάσματος στο μεσόδερμα, προλαμβάνοντας και αντιμετωπίζοντας αισθητικά προβλήματα όπως είναι η δερματική χαλάρωση, η γήρανση του δέρματος, οι ρυτίδες του προσώπου, η κυτταρίτιδα και άλλα.
  Έτσι η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει σε διάφορες πάσχουσες περιοχές, τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο (λαιμός, μέτωπο, ρινοπαρειακές πτυχές, ζυγωματικά, καθώς και στα σημεία του σώματος που υπάρχει κυτταρίτιδα κ.α.). Η εφαρμογή γίνεται με σύριγγες που έχουν μια πολύ μικρή και λεπτή βελόνα, ώστε τα συστατικά να εισχωρούν καλύτερα μέσα στον λιπώδη ιστό και να έχουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Αποτελεί μια εντελώς ανώδυνη μέθοδο και τα πολυβιταμινούχα σκευάσματα – φαρμακευτικές ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα ασφαλή.
  Η θεραπεία τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, διαρκεί περίπου μισή. Ανάλογα την περίπτωση συνήθως χρειάζεται ένας αριθμός συνεδριών (4-6) κάθε μια ή δύο εβδομάδες και θεραπεία συντήρησης κάθε 3-4 μήνες. Η μεσοθεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply