Όλα τα όπλα για τέλεια πόδια

Τα λεπτά και χωρίς κυτταρίτιδα πόδια αποτελούν όνειρο για κάθε γυναίκα Χειμώνα & Καλοκαίρι. Με την βοήθεια της αισθητικής ιατρικής μπορούμε να απαλλαγούμε από την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού στα πόδια, καθώς και τα ενοχλητικά «ψωμάκια, εύκολα & ανώδυνα, ακολουθώντας μία από τις μη επεμβατικές μεθόδους που μας προτείνει ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης.

 

Αντιμετώπιση τοπικού πάχους & κυτταρίτιδας με ραδιοσυχνότητες

Το μηχάνημα Accent χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες τόσο μονοπολική όσο και διπολική για την βελτίωση της εμφάνισης του σώματος. Το σύστημα αυτό βοηθάει στη λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι βελτιώνεται η ποιότητα του δέρματος και επιτυγχάνεται η βελτίωση της κυκλοφορίας.

Σε περιοχές που εμφανίζεται τοπικό πάχος – μόνο του – ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία Accent στο σώμα. Στην κοιλιά μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος και να προκαλέσει σύσφιξη και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων. Στα ψωμάκια στο πλάι της μέσης, στους μηρούς, στα ψωμάκια στους γλουτούς, στο γόνατο, στο μπούτι, γενικά στις περιοχές που υπάρχει λίπος και κυτταρίτιδα. Το Accent διαθέτει για τις θεραπείες σώματος δύο κεφαλές την μονοπολική (Unilarge) η οποία μεταφέρει τη θερμότητα στους ιστούς. Καθώς επίσης και η κεφαλή (Uniform) η οποία συνδυάζει την μονοπολική ραδιοσυχνότητα με μασάζ για καλύτερη λεμφική παροχέτευση. Η θεραπεία με τις ραδιοσυχνότητες (Accent) επαναλαμβάνεται κάθε δύο εβδομάδες. Συνήθως χρειάζονται συνολικά 6-8 συνεδρίες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, αλλά επέρχεται βελτίωση και κατά τους 3-4 πρώτες μήνες μετά την εφαρμογή. Η διαδικασία της θεραπείας Accent είναι απολύτως άνετη, γρήγορη, εντελώς ανώδυνη και μπορείτε μετά την εφαρμογή να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

 

Μεσοθεραπεία με ενέσεις καφεΐνης για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Η μεσοθεραπεία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας θεωρείται αρκετά αποτελεσματική μέθοδος. Τα αποτελέσματά της είναι ακόμη καλύτερα όταν πραγματοποιείται συνδυαστικά με άλλες μεθόδους αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, όπως είναι η Ενδερμολογία. Πρόκειται λοιπόν για μια μη επεμβατική μέθοδο, με ενέσεις που περιέχουν πολυβιταμινούχα σκευάσματα, τα οποία εγχέονται στο δέρμα μέσω μικροσκοπικών βελονών.

Η εφαρμογή πραγματοποιείται στις περιοχές όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα με την έγχυση πολυβιταμινούχων σκευασμάτων στο μεσαίο στρώμα του δέρματος, με μικρές και λεπτές βελόνες, ώστε τα συστατικά να εισχωρούν καλύτερα στο δέρμα και τα αποτελέσματα να είναι άμεσα ορατά.

Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη και συνήθως πραγματοποιούνται 4-6 συνεδρίες σε διάστημα μίας έως δύο εβδομάδων.

Φαίνονται ήδη από τη δεύτερη συνεδρία και η κυκλοφορία αποκαθίσταται ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα κύτταρα που συμπιέζονται και παρουσιάζουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Οι πολύτιμες ουσίες που εισέρχονται στο σώμα συσφίγγουν το δέρμα, βελτιώνουν την κυκλοφορία και βοηθούν τον οργανισμό να απομακρύνει τα λιποκύτταρα και τις τοξίνες.

Η ασθενής, αφού έχει ολοκληρώσει έναν αριθμό συνεδριών, μπορεί 6 μήνες μετά να επαναλάβει μερικές συνεδρίες για διατήρηση του αποτελέσματος. Συνήθως συστήνονται τρεις επαναληπτικές εφαρμογές (μία ανά εβδομάδα).

Μεταξύ των θεραπειών, αυτό που χρειάζεται να προσέξει η ασθενής είναι να κάνει δροσερά ντους με χλιαρό νερό.

Μετά την εφαρμογή της μεσοθεραπείας εμφανίζονται συνήθως κάποιες ελαφρές μελανιές στα σημεία της εφαρμογής, οι οποίες όμως υποχωρούν σταδιακά.

 

Αν τώρα σας απασχολούν κάποια «ψωμάκια» στις επίμαχες περιοχές και η κυτταρίτιδα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας, υπάρχει λύση ανώδυνη και χωρίς νυστέρι. Πρόκειται για τη μέθοδο Endermologie κατά την οποία με τη βοήθεια ειδικών κυλίνδρων πραγματοποιείται λεμφικό μασάζ στις περιοχές όπου εμφανίζεται τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα. Είναι χαλαρωτική και παρέχει μια αίσθηση ευεξίας ενώ δεν απαιτεί καμία ιατρική πράξη ή χρήση χημικών ουσιών. Απλά ενεργοποιεί και ανανεώνει κάποιες από τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού και του δέρματος.

 

Εξειδικευμένες θεραπείες αδυνατίσματος με το νέο LPG INTEGRAL

Τα συστήματα Cellu M6 της LPG επιδρούν σημαντικά στην επανεκπαίδευση των  λιποκυττάρων και του ίδιου του οργανισμού για να λειτουργήσει και πάλι όπως παλιά, ανανεώνοντας τις επιβραδυμένες κυτταρικές διαδικασίες. Τα αποτελέσματα της θεραπείας αυτής είναι: α) το επίμονο λίπος απομακρύνεται, β) το περίγραμμα ανασχηματίζεται, γ) το δέρμα συσφίγγεται και ανασηκώνεται και δ) η κυτταρίτιδα λειαίνεται. Το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω ενός συστήματος ρύθμισης της αναρρόφησης και μέσω της προσθήκης αισθητήρων.

Τα Πλεονεκτήματα του Νέου Συστήματος Cellu M6 Integral

➔ Ορατά αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα: με το νέο επίπεδο αποτελεσματικότητας, κάθε μία από τις συνεδρίες της θεραπείας έχει εμπλουτιστεί. Η εξέλιξη της τεχνικής απλοποιεί τη θεραπεία (τα νέα συστήματα είναι πιο διαδραστικά και διευκολύνουν τον χειριστή) και αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της θεραπείας στο δέρμα και τη σιλουέτα.

➔ Αποτελέσματα που διαρκούν: χάρη σε ένα πρόγραμμα επανεκπαίδευσης των κυττάρων.  Μετά από την αρχική θεραπεία των έξι συνεδριών (για το σώμα) ή οκτώ (για το πρόσωπο) η συντήρηση με μία συνεδρία τον μήνα, επιφέρει ακόμη πιο μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

➔ Φυσικό αποτέλεσμα: Το νέο σύστημα Cellu M6 Integral αποτελεί ξεκάθαρη υπόσχεση για πιο αδύνατα σώματα και πιο ανανεωμένα πρόσωπα, που διατηρούν την αρμονικότητα και τη φυσική τους όψη.

➔ Εγγυημένα αποτελέσματα: Το Cellu M6 Integral εγγυάται πιο απολαυστικές θεραπείες και ακόμη πιο ποιοτικά αποτελέσματα! Το ίδιο το σύστημα μέσω της αλληλεπίδρασης και του εξελιγμένου ενσωματωμένου ηλεκτρονικού    υπολογιστή    που    διαθέτει,   καθώς    και    εξαιτίας   των

ολοκληρωμένων πρωτόκολλων που φαίνονται βήμα προς βήμα στην οθόνη αφής του υπολογιστή, αποτελεί τον τέλειο βοηθό του χειριστή και διασφαλίζει τη σωστή θεραπεία βάσει των αυστηρών κατευθύνσεων και της πατενταρισμένης μεθοδολογίας της LPG!

Πρόκειται για μια θεραπεία που θεωρείται αποτελεσματική μέθοδος σε περιπτώσεις χαλάρωσης και μπορεί να συνδυαστεί, επίσης, με μια σειρά από ενέσεις μεσοθεραπείας, που περιέχουν πολυβιταμινούχα σκευάσματα, στις περιοχές όπου εμφανίζεται το πρόβλημα.

Για τις περιπτώσεις που το πρόβλημα είναι πιο έντονο μπορεί να εφαρμοστεί το καινοτόμο σύστημα λιπογλυπτικής σώματος Body Tite που προσφέρει Αδυνάτισμα, Σύσφιξη και Γλυπτική Σώματος. Πρόκειται για μια νέα μέθοδο λιποαναρρόφησης με ραδιοσυχνότητες που μπορεί να πραγματοποιηθεί και με τοπική αναισθησία, ενώ ταυτόχρονα επιφέρει και δερματική σύσφιγξη. Η αφαίρεση του λίπους γίνεται σχεδόν ατραυματικά με αποτέλεσμα να μειώνεται ο μετεγχειρητικός πόνος, οι μώλωπες, τα οιδήματα καθώς και η διάρκεια ανάρρωσης.

 

Leave a reply