Χείλη για φίλημα

Για να αποκτήσετε σαρκώδη και αισθησιακά χείλη «για φίλημα» υπάρχουν τρεις εναλλακτικοί τρόποι. Το υαλουρονικό οξύ, που χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή για να «γεμίσει» τις ρυτίδες γύρω από το στόμα και την περιοχή των χειλιών. Η εφαρμογή του είναι πολύ απλή χωρίς να προκαλεί αλλεργίες, κατά την οποία ο γιατρός – αφού έχει προηγηθεί τοπική αναισθησία – κάνει μικρές ενέσεις στις περιοχές και εισάγει το υλικό, δίνοντας όγκο στα χείλη. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, ενώ για 2-3 μέρες μπορεί να εμφανιστεί πρήξιμο στην περιοχή ή κοκκινίλα τα οποία όμως υποχωρούν σταδιακά.

Ένας άλλος τρόπος για να τονίσουμε τα χείλη και να «γεμίσουμε» τις ρινοπαρειακές αύλακες είναι η μεταφορά λίπους στο πρόσωπο. Με ειδικές βελόνες γίνεται συλλογή του λίπους από την εσωτερική πλευρά του γόνατος ή από την κοιλιά, έτσι ώστε να τοποθετηθεί στην περιοχή που θέλουμε να ενισχύσουμε. Η επιστροφή στην εργασία μπορεί να γίνει μετά από 2-3 μέρες.

Επίσης η τεχνολογία Erbium Pixel μπορεί να αποκαταστήσει τις περιοχές που παρουσιάζουν ενδείξεις γήρανσης και να λειάνει λεπτές γραμμές όπως είναι οι ρυτίδες «του καπνιστή» στο άνω χείλος. Η μέθοδος βασίζεται στην επιλεκτική καταστροφή του στόχου με μικρο-ακτίνες που εισχωρούν τμηματικά στην επιδερμίδα, αφήνοντας ανέπαφα τα σημεία, όπου οι ιστοί είναι υγιείς και επιταχύνοντας έτσι τη διαδικασία της επούλωσης.

Η ένταση της συσκευής είναι απόλυτα ελεγχόμενη και η θεραπεία μπορεί να γίνει πιο βαθιά ή πιο επιφανειακή, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Κάθε συνεδρία διαρκεί 10-15 λεπτά περίπου, ενώ η θεραπεία είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί αναισθησία. Τα αποτελέσματα είναι συνήθως εμφανή μετά την πρώτη εβδομάδα. Από την πορεία της θεραπείας ορίζεται και ο αριθμός των συνεδριών (κατά μέσο όρο 2-3 επαναλήψεις) που συνιστάται να απέχουν μεταξύ τους τουλάχιστον 10-15 ημέρες.

Leave a reply