Χαλάρωση και κυτταρίτιδα; Η επιστήμη αντεπιτίθεται

Lipomassage, ραδιοσυχνότητες, πολυβιταμινούχα «κοκτέιλ» σε μορφή ένεσης…

Μια συμμαχία υψηλής τεχνολογίας, που θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε αναίμακτα κυτταρίτιδα και χαλάρωση.

 

Μπορεί εύκολα να αποκαλύπτουμε το σώμα μας από τη μέση και πάνω, αλλά από τη μέση και κάτω πολλές γυναίκες, ακόμα και στην παραλία, φορούν παρεό πάνω από το μαγιό για να μην αποκαλυφθούν τυχόν ατέλειες. Το χαλαρό δέρμα στο σώμα, που συχνά συνοδεύεται από κυτταρίτιδα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία προβλήματα ομορφιάς. Μέχρι πρότινος, την πιο αποτελεσματική λύση έδιναν χειρουργικές επεμβάσεις, οι οποίες όμως απαιτούσαν εισαγωγή σε νοσοκομείο. Σήμερα, χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις, καινούργιες μέθοδοι κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ ήδη γνωστές εξελίσσονται για να μπορούν να εφαρμοστούν ακόμη και αυτή την εποχή του χρόνου.

Σύσφιγξη με ραδιοσυχνότητες
Με το πέρασμα του χρόνου, οι ινοβλάστες χάνουν την ικανότητά τους να παράγουν καινούργιο κολλαγόνο, με συνέπεια να αδυνατίζουν και να μειώνεται ο ρυθμός της ανάπλασής τους. Με τη θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων, αυτό που πετυχαίνουμε είναι να εναποθέσουμε ενέργεια στο δέρμα με τη χρήση διφασικού ρεύματος και να επιδράσουμε στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Με τη θερμότητα διεγείρονται οι ινοβλάστες και προκαλείται άμεση παραγωγή κολλαγόνου.
Πώς εφαρμόζεται Η θεραπεία διαρκεί από 30 λεπτά έως 1 ώρα, ανάλογα με την περιοχή του σώματος. Στη διάρκεια της θεραπείας, ο ασθενής αισθάνεται τη θερμότητα στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Όμως, η ψύξη που διοχετεύεται στην επιδερμίδα την προστατεύει και κάνει τη διαδικασία σχεδόν ανώδυνη.
Τι να περιμένετε Αν και τα αποτελέσματα είναι σε αρκετές περιπτώσεις άμεσα αντιληπτά, για να ολοκληρωθεί η θεραπεία προτείνονται 3-4 εφαρμογές, με διάστημα ενός μηνός να μεσολαβεί μεταξύ των επισκέψεων. Το σημαντικότερο, όμως, πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχει σταδιακή βελτίωση κατά τη διάρκεια των επόμενων 6 μηνών και τα αποτελέσματα διαρκούν για 2 χρόνια σχεδόν, ανάλογα πάντα με την ποιότητα του δέρματος και τη φθορά που έχει υποστεί.

Αντιμετώπιση με μεσοθεραπεία

Πρόκειται για μια αρκετά δημοφιλή και αποτελεσματική μέθοδο που εφαρμόζεται εδώ και αρκετά χρόνια. Όπως είναι γνωστό, η κυτταρίτιδα δημιουργείται από επιπλέοντα λιποκύτταρα στο μεσαίο στρώμα του δέρματος. Αυτό που επιτυγχάνουμε με τη μεσοθεραπεία είναι με ενέσεις σε αυτό το στρώμα της επιδερμίδας να αυξήσουμε τη λιπόλυση, καταστρέφοντας τα περίσσια λιποκύτταρα, και να βελτιώσουμε τη μικροκυκλοφορία για να πετύχουμε μια ωραία εμφάνιση.
Πώς εφαρμόζεται Με μια πολύ λεπτή βελόνα γίνονται εγχύσεις πολυβιταμινούχων σκευασμάτων, η μία πολύ κοντά στην άλλη, στην περιοχή όπου υπάρχει το πρόβλημα, όπως μηροί, γλουτοί, «ψωμάκια», κοιλιά και μπράτσα. Το «κοκτέιλ» των βιταμινών αποτελείται από μείγμα καφεΐνης, IGF 1, L-καρνιτίνης, πολυβιταμίνες, αμινοξέα και ιχνοστοιχεία.

Τι να περιμένετε Από τη δεύτερη κιόλας συνεδρία, αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα. Μετά την εφαρμογή, μπορεί να εμφανιστούν κάποιες ελαφριές μελανιές, οι οποίες υποχωρούν σταδιακά. Ενδιάμεσα, θα πρέπει να αποφεύγονται τα ντους με πολύ ζεστό ή πολύ κρύο νερό. Πρόκειται για μία θεραπεία σχετικά ανώδυνη που ανάλογα με την περίσταση απαιτεί συνολικά 4-6 συνεδρίες, μία την εβδομάδα. Για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα, καλό θα ήταν η θεραπεία να επαναληφθεί μετά από 6 μήνες.

 

Με τη δράση του Lipomassage

Η γνωστή θεραπεία Lipomassage εφαρμόζεται τώρα με την έβδομη γενιά συστημάτων και συγκεκριμένα με το μηχάνημα Cellu M6 Keymodule. Είναι αναγνωρισμένο από τον FDA και συνοδεύεται από ειδικά πρωτόκολλα. Με την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη κίνηση ανεξάρτητων κυλίνδρων, ενεργοποιείται φυσικά ο λιπώδης ιστός και διεγείρονται τα λιποκύτταρα για να προάγουν τη λιπόλυση στα προβληματικά σημεία του σώματος.

Πώς εφαρμόζεται Αρχικά γίνεται μια εξέταση για την αξιολόγηση του προβλήματος (αδυνάτισμα, σμίλευση, σύσφιγξη), ώστε να επιλεγεί το κατάλληλο πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, φοράτε ένα ειδικό κορμάκι για να διευκολύνεται η κίνηση των κυλίνδρων.

Τι να περιμένετε Με την αύξηση της λεμφικής ροής, την απομάκρυνση των τοξινών και την επιτάχυνση του μεταβολισμού των λιποκυττάρων, θα δείτε σημαντική αλλαγή στα επίμαχα σημεία, η οποία θα γίνεται πιο ορατή με την πρόοδο των συνεδριών. Συνολικά, προτείνονται 10-15 συνεδρίες διάρκειας 45 λεπτών, 2 φορές την εβδομάδα.

Leave a reply