Φθινοπωρινή ανανέωση ομορφιάς με ραδιοσυχνότητες & λέιζερ

Αποτέλεσμα της παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι το δέρμα να έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και να «διψάει» για φροντίδα και περιποίηση. Η μέθοδος με ραδιοσυχνότητες Accent & θεραπεία Ανάπλασης προσώπου με λέιζερ Pixel βοηθά δραστικά ώστε να αντιμετωπισθούν τα σημάδια που άφησε ο ήλιος στην επιδερμίδα μας και να υποδεχθούμε το Φθινόπωρο ανανεωμένες! Μια καλή ιδέα είναι ν’ ακολουθήσετε ένα συνδυασμό θεραπειών για την ανανέωση του προσώπου, όπως είναι το pixel & το accent, που απαλύνουν σημαντικά τις ρυτίδες και προσφέρουν σύσφιξη στην επιδερμίδα.

Ο πρωτοποριακός συνδυασμός της τεχνολογίας σύσφιξης με ραδιοσυχνότητες (Accent) και της τεχνολογίας ανάπλασης δέρματος (pixel), μπορεί να προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στο πρόσωπό καθώς, η δράση του pixel βασίζεται στην εξάχνωση των ιστών που έχουν υποστεί ζημιά και την αφαίρεση της εξωτερικής στιβάδας του δέρματος. Το laser «χαρτογραφεί» την επιδερμίδα σαν ένα πλέγμα αποτελούμενο από πολλά μικρά τμήματα (pixels) και στοχεύει μόνο σε αυτά που παρουσιάζουν ένδειξη προβλήματος, όπως π.χ. ουλές, χαλάρωση, ή λεπτές γραμμές. Με τη διατήρηση του περιβάλλοντος ιστού ανέπαφου η ανάρρωση είναι ταχύτατη, καθώς ο οργανισμός απομακρύνει δια της λεμφικής οδού μόνο τα σωματίδια που «χτυπά» η ακτίνα του Pixel και η όψη του δέρματος αποκαθίσταται πολύ πιο γρήγορα, αφού ο τραυματισμός είναι τμηματικός και δεν επηρεάζει τα υγιή κύτταρα.
Η εφαρμογή Accent με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων μεταφέρει την θερμότητα κάτω από το δέρμα βοηθώντας έτσι την αύξηση της κυκλοφορίας του, ενώ με τη βοήθεια της ελεγχόμενης αυτής θερμότητας προκαλείται συρρίκνωση στα λιποκύτταρα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία διεγείρονται οι ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, με αποτέλεσμα σε διάστημα 2-3 μηνών το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό, σφριγηλό και λείο.
Για να ολοκληρωθεί η διπλή δράση των εφαρμογών αυτών συνιστάται να γίνονται συνδυαστικά. Ενδεικτικά η εφαρμογή 2 θεραπειών pixel με μεσοδιάστημα 3 εβδομάδες για να επιτευχθεί η βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και η σύσφιξη της επιδερμίδας. Για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, παράλληλα με το pixel, καλό θα ήταν να πραγματοποιηθεί ένα κύκλος 4 θεραπειών Accent με μεσοδιάστημα 10 ημέρες παρέχοντας έτσι επιπλέον σύσφιξη στο δέρμα μας.

Leave a reply