Υαλουρονικό οξύ νέας γενιάς “Redensity I” για όλο το πρόσωπο

Συνδυάζοντας την τεχνική των fillers με τη μεσοθεραπεία το “Redensity I” προσφέρει άμεση ενυδάτωση στο πρόσωπο, ειδικά μετά το καλοκαίρι. Παράλληλα ενδείκνυται για λεπτές ρυτίδες, ενώ διαθέτει ενσωματωμένο τοπικό αναισθητικό.

Μια πρωτοποριακή φόρμουλα με βάση το υαλουρονικό οξύ, σε συνδυασμό με δερμο-αναπλαστικό σύμπλεγμα και λιδοκαΐνη, αποτελεί το ενέσιμο υλικό Redensity I. Δημιουργήθηκε από φυσικά συστατικά, 100% μη ζωικής προέλευσης, απορροφήσιμα από το χορίο (εσωτερική στιβάδα του δέρματος) που προσφέρουν και αντιοξειδωτική προστασία. Το νέο αυτό ενέσιμο υλικό βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας, καθώς και της ικανότητας του δέρματος ν’ αντανακλά το φως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. 

Τα αμινοξέα, οι βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχει είναι αναγκαία για την αναδιάρθρωση και την αναγέννηση των κυττάρων και τα αντιοξειδωτικά για την προστασία τους, ενώ το υαλουρονικό οξύ αντικαθιστά την απώλεια του όγκου και βελτιώνει την ενυδάτωση του δέρματος.

Τα αποτελέσματα της εφαρμογής είναι άμεσα ορατά, με διάρκεια από 3-4 μήνες, τα χαρακτηριστικά του προσώπου μαλακώνουν, το δέρμα ανακτά την σφριγηλότητά του και το οβάλ του προσώπου επανασχεδιάζεται.

Η προσθήκη λιδοκαΐνης σαν αναλγητικό καθιστά την διαδικασία απόλυτα ανώδυνη.

Leave a reply