Τρία σε Ένα

Ένα ολοκαίνουριο μηχάνημα, το Accent Elite Pro, υπόσχεται λύσεις σε τρία διαφορετικά προβλήματα σε πρόσωπο και σώμα. Πριν έρθει καλά καλά στη χώρα μας παρουσιάζεται αποκλειστικά στο Celebrity.

Ρυτίδες, κυτταρίτιδα και τοπικό λίπος είναι τρία από τα προβλήματα που στατιστικά απασχολούν την πλειονότητα του γυναικείου πληθυσμού, καθώς ακόμη κι αν δεν έχεις το ένα, θα έχεις το άλλο. Το Accent Elite PRO με την νέα τεχνολογία Phase Shifter διαθέτει τρία επίπεδα θερμότητας, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει δραστικά και τα τρία παραπάνω προβλήματα, ανάλογα με το βάθος εφαρμογής του.

Τρία επίπεδα, τρεις λύσεις

Το  Accent Elite PRO διαθέτει:

1. Ρηχή θερμότητα που διοχετεύεται στην επιδερμίδα (εξωτερική στιβάδα του δέρματος) για αντιμετώπιση της χαλάρωσης και λείανση των λεπτών ρυτίδων.

2. Μέτρια θερμότητα που διοχετεύεται στη δερμίδα ή χόριο (εσωτερική στιβάδα δέρματος) για την θεραπεία της κυτταρίτιδας

3. Βαθειά θερμότητα που διοχετεύεται στην υποδερμίδα ή υποδόριο ιστό (βαθύτερη στιβάδα δέρματος) για μείωση του τοπικού λίπους.

Η τεχνική

Το Accent Elite PRO με την νέα τεχνολογία Phase Shifter αποτελεί την επόμενη γενιά τεχνολογίας για τη διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος και παρέχει Δυναμικό Έλεγχο Φάσης για την πιο αποτελεσματική και ανώδυνη εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων RF στην αισθητική. Το νέο μηχάνημα, λοιπόν, συνδυάζει τους δύο τύπους ραδιοσυχνοτήτων, δηλαδή τη Μονοπολική και τη Διπολική, ενώ είναι το μοναδικό σύστημα το οποίο -μέσω της πατενταρισμένης τεχνολογίας Unipolar Pro- μπορεί να ελέγχει με απόλυτη ακρίβεια το βάθος διείσδυσης της ενέργειας RF. Έτσι, η Μονοπολική ραδιοσυχνότητα δεν είναι ανεξέλεγκτη και, με τη νέα τεχνολογία Phase Shifter, ο γιατρός μπορεί να μεταβάλλει επιτόπου τη φάση της ραδιοσυχνότητας και να ελέγχει απόλυτα το βάθος θέρμανσης του ιστού, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλει να πετύχει.

Η διαδικασία

Η διπολική ραδιοσυχνότητα διεισδύει σε βάθος μόλις 6χιλ., ενώ η μονοπολική μπορεί να διεισδύσει σε βάθος μέχρι και 20χιλ. Έτσι, ανάλογα με το τι θέλει ο γιατρός να επιτύχει -από κάποια επιφανειακή αλλαγή μέχρι και να επιδράσει στο παγιδευμένο λίπος-, μπορεί να επιλέξει το κατάλληλο βάθος εφαρμογής. Επίσης, ο συνδυασμός της μονοπολικής και της διπολικής ραδιοσυχνότητας δίνει λύση στο πρόβλημα της χαλάρωσης σε πρόσωπο και σώμα. Η νέα αυτή συσκευή μπορεί να επιτύχει μεγάλες αλλαγές στον ιστό, χωρίς επεμβατικές θεραπείες και πόνο, ενώ και οι 2 κεφαλές του συστήματος προστατεύουν τον ιστό με ψυκτικό μηχανισμό, παρέχοντας μεγαλύτερη επιδερμική προστασία και άνεση στη θεραπεία. Άλλωστε, το ACCENT ELITE RPO, βασιζόμενο στην ενέργεια της Μονοπολικής ραδιοσυχνότητας, λειτουργεί και με την καινοτόμο τεχνολογία της Κλασματικής Micro-Plasma RF. Η τεχνολογία αυτή δημιουργεί μικροσκοπικές ζώνες θεραπείας με μικρότερη ή μεγαλύτερη θερμική “βλάβη”, αφήνοντας ανεπηρέαστο το γύρω γύρω υγιές δέρμα, για να προκαλέσει τον οργανισμό να ξεκινήσει τη φυσική ανάπλαση, παράγοντας νέο κολλαγόνο και ελάστίνη. Η PIXEL RF έχει εφαρμογή στη δερματική σύσφιξη, την ανάπλαση του δέρματος, τη θεραπεία των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, τη βελτίωση των ουλών ακμής, των ραβδώσεων και των ουλών της ανεμοβλογιάς, την ανάπλαση (του φωτογηρασμένου δέρματος) και τους συνδυασμούς με άλλες επεμβατικές διαδικασίες και θεραπείες φωτοανάπλασης.

Χρόνοι:

Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και η απόσταση μεταξύ των συνεδριών πρέπει να είναι 2 εβδομάδες.

Ενδείξεις-Αντενδείξεις:

Η θεραπεία είναι ιδανική για χαλάρωση δέρματος, φωτογήρανση, ρυτίδες, τοπικό λίπος, κυτταρίτιδα και υπεριδρωσία, ενώ αντενδείξεις αποτελούν ο βηματοδότης, ο εσωτερικός απινιδωτής, τα αυτοάνοσα νοσήματα και η αντιπηκτική θεραπεία.

Ενδεικτικό Κόστος:

150-200€ ανά συνεδρία

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τον Απόστολο Γαϊτάνη, Πλαστικό Χειρουργό, MD CCST, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, (www.agaitanis.gr ).

Το παρόν κείμενο δεν είναι διαφημιστικό και οι τιμές είναι προϊόν ρεπορτάζ.

Leave a reply