Τι μπορούμε να κάνουμε για να έχουμε ένα λαμπερό πρόσωπο στις γιορτές

  • Αν θέλουμε να βελτιώσουμε την υφή του δέρματός μας, να μειώσουμε τις λεπτές γραμμές και να εξαλείψουμε τις καφέ κηλίδες, που έχουν δημιουργηθεί στο πρόσωπο, το Erbium Pixel, μια πρωτοποριακή εφαρμογή της θεραπείας του «Harmony Laser», προσφέρει ολική ανανέωση και ανάπλαση στο δέρμα.

 

  • Αν χρειαζόμαστε άμεση ενυδάτωση στο πρόσωπο την πιο δραστική λύση προσφέρει η εφαρμογή της μεσοθεραπείας, καθώς και το υαλουρονικό οξύ. Η μεσοθεραπεία αποτελούμενη από πολυβιταμινούχα σκευάσματα, τονώνει το δέρμα, γίνεται με μικρά τσιμπηματάκια και διαρκεί μερικά λεπτά. Επίσης αναζωογόνηση και λάμψη στο πρόσωπο μπορεί να προσφέρει η μεσοθεραπεία με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες P.R.P.

 

  • Αν χρειαζόμαστε όγκο στα χείλη, τα ζυγωματικά ή γέμισμα στις ρινοπαρειακές αύλακες του προσώπου τότε ενδείκνυται η εφαρμογή με υαλουρονικό.

Το υαλουρονικό οξύ, είναι φιλικό προς το ανθρώπινο δέρμα (είναι φυσιολογικό συστατικό του οργανισμού μας) και δεν προκαλεί αλλεργίες. Χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή για να γεμίσει επιφανειακές αλλά και πιο βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο. Έχοντας προηγηθεί τοπική αναισθησία, ο γιατρός εγχύει με ένεση το υλικό στην περιοχή των ρυτίδων, καλύπτοντας τα κενά που αφήνει ο χρόνος. Η διόρθωση είναι άμεση ενώ για 2-3 μέρες μπορεί να υπάρχει στην περιοχή πρήξιμο, κοκκινίλα ή ήπια ευαισθησία, τα οποία όμως, υποχωρούν στη συνέχεια.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και διαρκεί έως 1 χρόνο.

 

  • Αν πάλι θέλουμε να απαλλαγούμε από τις ρυτίδες έκφρασης γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), στο μεσόφρυο, στο μέτωπο, η εφαρμογή με botox μπορεί να τις σβήσει. Με λεπτή βελόνα, το δημοφιλές ενέσιμο προϊόν εγχύεται στα σημεία και ακινητοποιεί τους μυς που προκαλούν τις ρυτίδες. Ένας μικρός ερεθισμός υποχωρεί 30 λεπτά μετά την εφαρμογή, ενώ επιστρέφετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Μέσα σε 7-15 μέρες φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα. Μετά από 6 μήνες η βοτουλινική τοξίνη αρχίζει σταδιακά να υποχωρεί από τους μυς, ενώ αν δεν επαναληφθεί η διαδικασία, το δέρμα επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση.

Leave a reply