Τι έχετε ανάγκη; Πλαστική χειρουργική ή απλά κρέμα;

Δείξτε νεότερη αξιοποιώντας της μεθόδους της αισθητικής ιατρικής αλλά και ότι πιο αποτελεσματικό από τα προϊόντα αντιγήρανσης.

 

ΕΛΑΤΤΩΣΗ ΟΓΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

Στο ιατρείο: « Η λιπογλυπτική προσώπου ενισχύει την παρουσία του λίπους στο πρόσωπο το οποίο χάνεται με τα χρόνια. Χρησιμοποιώντας μικρές ποσότητες λίπους που παίρνουμε από άλλα μέρη του σώματος, οι ιστοί του δέρματος στο πρόσωπο αναδομούνται, η ελαστικότητα και ο όγκος αντικαθίστανται», εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαίτανης. Οι περιοχές που εφαρμόζεται είναι τα ζυγωματικά, τα φρύδια, βλέφαρα, το μέτωπο, το πηγούνι, ο λαιμός,  σε γυναίκες 30 με 40 ετών. Τα αποτελέσματα είναι σχεδόν μόνιμα και ασφαλή.

 

MATIA: ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

H αιτία που δημιουργεί το πρήξιμο κάτω από τα μάτια μπορεί να οφείλεται είτε στην κατακράτηση υγρών είτε στην συγκέντρωση λίπους.

Στο ιατρείο. Στην περίπτωση της συγκέντρωσης λίπους το πρόβλημα αντιμετωπίζεται και μια μικροσκοπική επέμβαση στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου απ’ όπου αφαιρείται το πλεονάζον λίπος. Στα ποιο νεαρά άτομα δεν υπάρχει ανάγκη για βλεφαροπλαστική, εφόσον δεν τίθεται θέμα χαλάρωσης. Όσον αφορά στα βλέφαρα στα οποία έχει ήδη αρχίσει να εμφανίζεται χαλάρωση, το botox, είναι μια πολύ καλή λύση, καθώς μουδιάζοντας συγκεκριμένους μύες ανασηκώνονται ελαφρά τα φρύδια και η χαλάρωση μπορεί να μειωθεί αρκετά. Δεν μπορεί βέβαια να εφαρμοστεί σε κάθε γυναίκα, παρά μόνο σε εκείνες που τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους το επιτρέπουν, ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό.

 

ΡΥΤΙΔΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ & ΣΤΟ ΜΕΣΟΦΡΥΟ

Στο ιατρείο. Η μέθοδος αντιμετώπισης τους είναι η ίδια με αυτή των γραμμών και των ρυτίδων στην περιοχή των ματιών. Μπότοξ σε συνδυασμό με ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως ή με κάποια πίλινγκ για τη λείανση των επιφανειακών γραμμών και ρυτίδων. Αν οι ρυτίδες είναι πιο βαθίες επιλέγεται κάποιο ενέσιμο εμφύτευμα, υαλουρονικό οξύ ή poly-L-lactic acid με μεγαλύτερη πυκνότητα, ενώ ο χρόνος που διαρκεί το αποτέλεσμα κυμαίνεται ανάμεσα στο χρόνο διάρκειας του μπότοξ, 4-6 μήνες το υαλουρονικού οξέος 4-6 μήνες. Του poly-L-lactic acid μπορεί να φτάσει και τους 18 μήνες.

 

ΡΙΝΟΠΑΡΕΙΑΚΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ

Τα ενέσιμα εμφυτεύματα μπορούν να ‘γεμίσουν’ τις ρυτίδες που υπάρχουν, ο τύπος όμως του εμφυτεύματος εξαρτάται από το πόσο βαθιές είναι οι ρυτίδες. Το υαλουρονικό οξύ ενδείκνυται για τις πιο λεπτές ρυτίδες, ενώ αν έχουν σχηματιστεί πιο έντονες το ιδανικό είναι το poly-L-lactic acid, ένα συστατικό που προωθεί την παραγωγή του κολαγόνου του δέρματος και τα αποτελέσματα του μπορεί να έχουν διάρκεια γύρω στους 18 μήνες. Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται με επιτυχία εδώ και λίγα χρόνια για το γέμισμα των ρυτίδων και των ουλών στην αισθητική ιατρική.

Leave a reply