Τεχνικές για τέλεια οπίσθια πριν το καλοκαίρι με τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής & αισθητικής ιατρικής

Λιποαναρρόφηση για σχηματοποίηση και λιπομεταφορά με στόχο τη βελτίωση του σχήματος. (Επεμβατικό ή μη επεμβατικό)

Με τις κλασικές λεπτές κάνουλες απομακρύνεται προσεκτικά το λίπος που περισσεύει από τους γλουτούς, ενώ για τελειοποίηση του αποτελέσματος υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρεθεί με σύριγγα περίσσεια λίπους από μια περιοχή και να προστεθεί λίγο πιο ψηλά, στρογγυλεύοντας έτσι το σχήμα τους.

Η τεχνική διαρκεί 1-1 ½ ώρα και μπορεί να πραγματοποιηθεί με ολική ή τοπική αναισθησία και μέθη, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και την προτίμηση της ασθενούς. Μετά την επέμβαση συνήθως εμφανίζονται ελαφρύ πρήξιμο και μελανιές. Η ανάρρωση διαρκεί 4-5 ημέρες, ενώ μετά θα χρειαστεί η ενδιαφερόμενη να φορέσει έναν ελαστικό κορσέ.

Το αποτέλεσμα όσον αφορά την αφαίρεση λίπους είναι μόνιμο, κατά την λιπομεταφορά όμως ένα μικρό ποσοστό λίπους ενδέχεται να απορροφηθεί από τον οργανισμό.

Macrolane για τα οπίσθια  (Μη επεμβατικό)

Η διαδικασία που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία διαρκεί περίπου 40 λεπτά και με μια μικρή τομή κάτω από τη βάση της σπονδυλικής στήλης εγχέεται Macrolane, το οποίο τα στρογγυλεύει. Το ίδιο υλικό επίσης χρησιμοποιείται και για να διορθώσει της ατέλειες της κλασικής λιποαναρρόφησης και να σμιλέψει τις γάμπες.

Πρόκειται για καινούργιο, πολλά υποσχόμενο υλικό, το οποίο αποδεικνύεται εξαιρετικά απλό στη χρήση. Το Macrolane στα οπίσθια διαρκεί 1,5 χρόνο περίπου και μετά επαναλαμβάνεται η ίδια διαδικασία. Το συγκεκριμένο υλικό προσφέρετε επίσης και για μικρή προσθετική στήθους.

Συνδυασμός ραδιοσυχνοτήτων (Accent) και λεμφικού μασάζ (Endermologie) για σύσφιξη και σμίλευση των γλουτών

(Μη επεμβατικό)

Το νέο μηχάνημα Accent χρησιμοποιώντας την μονοπολική ραδιοσυχνότητα σε συνδυασμό με μια ειδική κεφαλή με υπερήχους, δρα στοχευμένα τόσο στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους όσο και στην απώλεια πόντων. Με την εκπομπή μονοπολικής ραδιοσυχνότητας RF μεταφέρουμε σε βάθος “θεραπευτική ζέστη” σε επίπεδο δερματικού και υποδερμικού ιστού, ενώ παράλληλα με το μηχανικό μασάζ αυξάνεται η κυκλοφορία, επιτυγχάνοντας λεμφική παροχέτευση σε επίπεδο υποδερμικού ιστού. Έτσι επιτυγχάνουμε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα ως προς την σύσφιξη στους γλουτούς.

Για τα «ψωμάκια» τώρα στις επίμαχες περιοχές και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, υπάρχει λύση ανώδυνη και χωρίς νυστέρι. Πρόκειται για τη μέθοδο Endermologie κατά την οποία με τη βοήθεια ειδικών κυλίνδρων πραγματοποιείται λεμφικό μασάζ στις περιοχές όπου εμφανίζεται τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα. Είναι χαλαρωτική και παρέχει μια αίσθηση ευεξίας ενώ δεν απαιτεί καμία ιατρική πράξη ή χρήση χημικών ουσιών. Απλά ενεργοποιεί και ανανεώνει κάποιες από τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού και του δέρματος. Πρόκειται για μια θεραπεία που θεωρείται αποτελεσματική μέθοδος σε περιπτώσεις χαλάρωσης και μπορεί να συνδυαστεί, επίσης, με μια σειρά από ενέσεις μεσοθεραπείας, που περιέχουν πολυβιταμινούχα σκευάσματα, στις περιοχές όπου εμφανίζεται το πρόβλημα.

Κατά τον συνδυασμό των δύο αυτών θεραπειών συνιστάται να πραγματοποιείται μία εφαρμογή Accent κάθε 10-15 μέρες – συνολικά 4-6 εφαρμογές ανάλογα με το βαθμό του προβλήματος – και στο μεσοδιάστημα να πραγματοποιούνται οι συνεδρίες με Endermologie 2-3 φορές την εβδομάδα – συνολικά 10-15 εφαρμογές.

 

 

 

Leave a reply