Σύσφιξη στα δύσκολα σημεία – Μη επεμβατικό lifting μηρών – γλουτών – εσωτερικό γονάτων

Τα πιο δύσκολα και ευαίσθητα σημεία του σώματος, όπως το εσωτερικό μέρος των μηρών, των γονάτων και οι γλουτοί χαλαρώνουν πιο εύκολα, ειδικά μετά από απώλεια βάρους. Όταν η χαλάρωση είναι ήπιου ή μετρίου βαθμού, μπορούμε να αποφύγουμε το χειρουργείο και να εφαρμόσουμε ανώδυνες και αποτελεσματικές, μη επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς!

Η μέθοδος σύσφιξης με την τεχνολογία που προσφέρουν οι ραδιοσυχνότητες στα σημεία που χρειάζεται είναι μία αποτελεσματική λύση. Το μηχάνημα Accent χρησιμοποιεί την τεχνολογία αυτή για να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή σύσφιγξη στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι βελτιώνεται η ποιότητα του δέρματος και επιτυγχάνεται η βελτίωση της κυκλοφορίας. Το χαλαρωμένο δέρμα σμιλεύεται και η θεραπεία αυτή βοηθά να αποκτήσει κανείς πιο αδύνατο και καλλίγραμμο σώμα με πιο απαλό και σφιχτό δέρμα. Συνήθως χρειάζονται συνολικά 4-6 συνεδρίες οι οποίες επαναλαμβάνονται κάθε μία εβδομάδα με 10 μέρες περίπου. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, αλλά επέρχεται περισσότερη βελτίωση και κατά τους 3 πρώτους μήνες μετά την εφαρμογή.

Μία άλλη αποτελεσματική θεραπεία είναι η εφαρμογή νημάτων. Τα νήματα PDO, βοηθούν στην ανόρθωση του δέρματος με φυσικό και ασφαλή τρόπο.

Με την ένθεση των βιοαπορροφήσιμων νημάτων PDO (υποδερμικά) ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση του δέρματος.

Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα της θεραπείας είναι η σύντομη διάρκεια της εφαρμογής, δεν αφήνει τομές ή ουλές, δεν χρειάζεται νοσηλεία, το αποτέλεσμα είναι άμεσο και έχει διάρκεια. Επίσης το υλικό που χρησιμοποιείται είναι πλήρως απορροφήσιμο και απόλυτα ασφαλές.

Τα νήματα PDO (πολυδιοξανόνη) είναι απορροφήσιμα και αποτελούνται από συνθετικό, βιοαπορροφήσιμο υλικό. Όταν αποδομούνται βοηθούν τον ιστό ν’ αυτοεπιδιορθωθεί, στηρίζοντάς τον ταυτόχρονα, ώστε ν’ ανορθωθεί και να σταθεροποιηθεί στο σωστό σημείο ενάντια στην βαρύτητα.

Οι ποσότητες και οι διαστάσεις των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν διαφοροποιούνται και εξατομικεύονται ανάλογα την περίπτωση.

Μετά την εφαρμογή με τα νήματα PDO βλέπουμε ένα ποσοστό του τελικού αποτελέσματος, ενώ καθώς περνάει ο καιρός αυτό συνεχώς βελτιώνεται με συνολική διάρκεια που υπολογίζεται στα δύο χρόνια περίπου.

Leave a reply