Σύσφιξη και ανόρθωση σε μπράτσα, μηρούς και γλουτούς χωρίς χειρουργείο

Κάποια από τα σημεία του σώματός μας που δίνουμε έμφαση είναι σίγουρα τα μπράτσα, οι μηροί και οι γλουτοί. Στην περίπτωση που η χαλάρωση που παρουσιάζεται στην περιοχή είναι μικρή έως μέτρια η γυναίκα δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε με μη επεμβατικές θεραπείες.

Η μέθοδος σύσφιξης με την τεχνολογία που προσφέρουν οι ραδιοσυχνότητες στα σημεία που το έχει ανάγκη είναι μία αποτελεσματική λύση. Το μηχάνημα Accent χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες τόσο μονοπολική όσο και διπολική για την βελτίωση της εμφάνισης του σώματος. Το σύστημα Accent βοηθάει στη λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Η θεραπεία αυτή βοηθά να αποκτήσει κανείς επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς και σφιχτούς γοφούς και μηρούς καθώς και να επιτευχθεί σύσφιξη στα μπράτσα. Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι βελτιώνεται η ποιότητα του δέρματος και επιτυγχάνεται η βελτίωση της κυκλοφορίας.

Συνήθως χρειάζονται συνολικά 4-6 συνεδρίες οι οποίες επαναλαμβάνονται κάθε μία εβδομάδα με 10 μέρες περίπου. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, αλλά επέρχεται περισσότερη βελτίωση και κατά τους 3 πρώτους μήνες μετά την εφαρμογή.

Μία άλλη αποτελεσματική θεραπεία είναι η εφαρμογή νημάτων. Τα νήματα PDO, βοηθούν στην ανόρθωση του δέρματος με φυσικό και ασφαλή τρόπο.

Με την ένθεση των βιοαπορροφήσιμων νημάτων PDO (υποδερμικά) ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση του δέρματος.

Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα της θεραπείας είναι η σύντομη διάρκεια της εφαρμογής, δεν αφήνει τομές ή ουλές, δεν χρειάζεται νοσηλεία, το αποτέλεσμα είναι άμεσο και έχει διάρκεια. Επίσης το υλικό που χρησιμοποιείται είναι πλήρως απορροφήσιμο και απόλυτα ασφαλές.

Τα νήματα PDO (πολυδιοξανόνη) είναι απορροφήσιμα και αποτελούνται από συνθετικό, βιοαπορροφήσιμο υλικό. Όταν αποδομούνται βοηθούν τον ιστό ν’ αυτοεπιδιορθωθεί, στηρίζοντάς τον ταυτόχρονα, ώστε ν’ ανορθωθεί και να σταθεροποιηθεί στο σωστό σημείο ενάντια στην βαρύτητα.

Οι ποσότητες και οι διαστάσεις των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν διαφοροποιούνται και εξατομικεύονται ανάλογα την περίπτωση.

Μετά την εφαρμογή με τα νήματα PDO βλέπουμε ένα ποσοστό του τελικού αποτελέσματος, ενώ καθώς περνάει ο καιρός αυτό συνεχώς βελτιώνεται με συνολική διάρκεια που υπολογίζεται στα δύο χρόνια περίπου.

Leave a reply