Συνδυασμός Λέιζερ (pixel) & Ραδιοσυχνοτήτων (Αccent) για σύσφιξη & ανάπλαση προσώπου

Ο πρωτοποριακός συνδυασμός της τεχνολογίας σύσφιξης με ραδιοσυχνότητες Accent και της τεχνολογίας ανάπλασης δέρματος Pixel, που εφαρμόζει ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανανέωση του προσώπου, αφήνοντας πίσω τα σημάδια του καλοκαιριού στο πρόσωπό σας για να υποδεχθείτε το Χειμώνα ανανεωμένες!

H δράση του pixel βασίζεται στην εξάχνωση των ιστών που έχουν υποστεί ζημιά και την αφαίρεση της εξωτερικής στιβάδας του δέρματος. Το laser “χαρτογραφεί” την επιδερμίδα σαν ένα πλέγμα αποτελούμενο από πολλά μικρά τμήματα (pixels) και στοχεύει μόνο σε αυτά που παρουσιάζουν ένδειξη προβλήματος, όπως π.χ. ουλές, χαλάρωση, ή λεπτές γραμμές. Με τη διατήρηση του περιβάλλοντος ιστού ανέπαφου η ανάρρωση είναι ταχύτατη, καθώς ο οργανισμός απομακρύνει δια της λεμφικής οδού μόνο τα σωματίδια που “χτυπά” η ακτίνα του Pixel και η όψη του δέρματος αποκαθίσταται πολύ πιο γρήγορα, αφού ο τραυματισμός είναι τμηματικός και δεν επηρεάζει τα υγιή κύτταρα.

Η εφαρμογή Accent με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων μεταφέρει την θερμότητα κάτω από το δέρμα βοηθώντας έτσι την αύξηση της κυκλοφορίας του, ενώ με τη βοήθεια της ελεγχόμενης αυτής θερμότητας προκαλείται συρρίκνωση στα λιποκύτταρα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία διεγείρονται οι ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, με αποτέλεσμα σε διάστημα 2-3 μηνών το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό, σφριγηλό και λείο.

Για να ολοκληρωθεί η διπλή δράση των εφαρμογών αυτών συνιστάται να γίνονται συνδυαστικά. Ενδεικτικά η εφαρμογή 2 θεραπειών pixel με μεσοδιάστημα 3 εβδομάδες για να επιτευχθεί η βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και η σύσφιξη της επιδερμίδας. Για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, παράλληλα με το pixel, καλό θα ήταν να πραγματοποιηθεί ένας κύκλος 4 θεραπειών Accent με μεσοδιάστημα 10 ημέρες παρέχοντας έτσι επιπλέον σύσφιξη στο δέρμα μας.

 

Ανάπλαση & αναζωογόνηση δέρματος με χρήση PHOTON DERMA ROLLER & Αυτόλογων Αυξητικών Παραγόντων

To Photon Dermaroller είναι ένας κύλινδρος με πολλαπλές πολύ λεπτές βελόνες σε σειρές, μήκους από 0,5 – 2,0 mm. Αποτελείται από δύο μέρη: τη βάση, που έχει ενσωματωμένη τη λάμπα τεχνολογίας LED, η οποία εκπέμπει το Blue Light (μπλε φως) και το Red Light (κόκκινο φως), ανάλογα με την παρούσα ανάγκη, και την κεφαλή – ρολό που είναι εξοπλισμένη με πάνω από 200 ακίδες (μικροβελόνες).

 

Η Διαδικασία

Ένας πολύ αποτελεσματικός συνδυασμός είναι αυτός με μεσοθεραπεία με τους αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες. Στην περίπτωση αυτή η ίδια η συσκευή χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση της μεσοθεραπείας, καθώς τα υλικά και οι ουσίες που ο γιατρός θέλει να εφαρμόσει στο δέρμα δεν χρειάζεται να εγχυθούν με ένεση, αλλά διαχέονται και απορροφώνται πλήρως μέσω των χιλιάδων μικρονυγνών που έχει σχηματίσει το derma roller. Έτσι, η θεραπεία λειτουργεί τριπλά: κινητοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου με τις μικροβελόνες, βοηθάει στην πλήρη απορρόφηση των υλικών από το δέρμα και χαρίζει στην επιδερμίδα τα ευεργετικά αποτελέσματα του Red και του Blue Light.

 

Διάρκεια Θεραπείας

Ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής και την έκτασή της μία συνεδρία μπορεί να διαρκέσει 15-40 λεπτά, ενώ από την περιοχή και το βαθμό του προβλήματος θα εξαρτηθεί και ο συνολικός αριθμός εφαρμογών. Συνήθως συνιστώνται 2 – 3 συνεδρίες με απόσταση 10-15 ημέρες μεταξύ τους.

 

Αποτελέσματα

Η μέθοδος υπόσχεται σύσφιξη και σφρίγος, καταπολέμηση της χαλάρωσης, των ουλών και των ραγάδων, ενίσχυση σε περιπτώσεις αλωπεκίας, ενώ γενικά αφήνει ένα σαφώς πιο νεανικό στην υφή και στην όψη του δέρμα. Ανάλογα με το πρόβλημα ο γιατρός θα διαλέξει τον κατάλληλο τρόπο εφαρμογής του  Photon Derma Roller.

 

Εφαρμογές

Το Photon Derma Roller μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος (πρόσωπο, λαιμό, μηροί, κοιλιακή χώρα, γλουτοί κλπ.) με τη χρήση του αντίστοιχου μήκους ακίδων. Συγκεκριμένα, η χρήση του ερυθρού φωτός με μήκος ακίδων 0,5mm βοηθά σε περιπτώσεις αντιγήρανσης, καταπολέμηση ρυτίδων, επιδιόρθωση επιφανειακών ουλών ακμής, ήπια τριχόπτωση, ενώ η χρήση του ιώδους φωτός με το ίδιο μήκος ακίδων συντελεί στην αντιμετώπιση ήπιων μορφών ακμής. Η εφαρμογή του ερυθρού φωτός με μήκος ακίδων 1,0mm βοηθά σε περιπτώσεις εκτεταμένης τριχόπτωσης, επιφανειακών ραγάδων, βαθιών ουλών από εγχείρηση, ανεμοβλογιά, ακμή, κλπ. αλωπεκίας, ήπιας κυτταρίτιδας, ενώ για περιπτώσεις σοβαρής ακμής χρησιμοποιείται το ιώδες φως με ακίδες του ίδιου μήκους.

Leave a reply