Συνδυασμός λέιζερ ανάπλασης & σύσφιξης γα ανανέωση της επιδερμίδας

H δράση του pixel βασίζεται στην εξάχνωση των ιστών που έχουν υποστεί ζημιά και την αφαίρεση της εξωτερικής στιβάδας του δέρματος, συντελώντας στην ανάπλασή της. Το laser «χαρτογραφεί» την επιδερμίδα σαν ένα πλέγμα αποτελούμενο από πολλά μικρά τμήματα (pixels) και στοχεύει μόνο σε αυτά που παρουσιάζουν ένδειξη προβλήματος, όπως π.χ. ουλές, χαλάρωση, ή λεπτές γραμμές. Με τη διατήρηση του περιβάλλοντος ιστού ανέπαφου η ανάρρωση είναι ταχύτατη, καθώς ο οργανισμός απομακρύνει δια της λεμφικής οδού μόνο τα σωματίδια που «χτυπά» η ακτίνα του Pixel και η όψη του δέρματος αποκαθίσταται πολύ πιο γρήγορα, αφού ο τραυματισμός είναι τμηματικός και δεν επηρεάζει τα υγιή κύτταρα.

Η εφαρμογή Accent με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων μεταφέρει την θερμότητα κάτω από το δέρμα βοηθώντας έτσι την αύξηση της κυκλοφορίας του, ενώ με τη βοήθεια της ελεγχόμενης αυτής θερμότητας προκαλείται συρρίκνωση στα λιποκύτταρα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία διεγείρονται οι ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, με αποτέλεσμα σε διάστημα 2-3 μηνών το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό, σφριγηλό και λείο.

 

Συνδυασμός θεραπειών

Για να ολοκληρωθεί η διπλή δράση των δύο θεραπειών συνιστάται να γίνονται συνδυαστικά οι εφαρμογές Accent + Pixel. Ενδεικτικά η εφαρμογή 2 θεραπειών pixel με μεσοδιάστημα 3 εβδομάδες για να επιτευχθεί η βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και η αντιμετώπιση λεπτών γραμμών & ρυτίδων. Για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, παράλληλα με το pixel, καλό θα ήταν να πραγματοποιηθεί ένα κύκλος 4 θεραπειών Accent με μεσοδιάστημα 10 ημέρες παρέχοντας έτσι επιπλέον ανανέωση & σύσφιξη στο δέρμα.

 

Ενδείξεις- Αντενδείξεις: Η εφαρμογή Accent ενδείκνυται για επιδερμίδες που παρουσιάζουν μικρή ή μέτρια χαλάρωση. Αντενδεικνύεται σε περιπτώσεις που υπάρχει κάποιας μορφής δερματοπάθεια, βηματοδότης, ενώ κατά της διάρκεια της θεραπείας αφαιρούνται όλα τα μεταλλικά αντικείμενα που πιθανόν να φοράει μία γυναίκα, όπως ρολόι ή κοσμήματα.

Το Pixel ενδείκνυται για επιδερμίδες που εμφανίζουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης, σε περιοχές όπως (πχ «το πόδι της χήνας», ρυτίδες «του καπνιστή» στο άνω χείλος), έχουν κουρασμένη όψη, και παρουσιάζουν ουλές από ακμή ή τραυματισμούς.

 

Χρόνος: Κάθε θεραπεία διαρκεί 30 – 45 λεπτά.

Leave a reply