Συμμετοχή του πλαστικού χειρουργού Απόστολου Γαϊτάνη στην 6η Διημερίδα Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας

Στην 6η Διημερίδα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2015, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο Αθηνών, συμμετείχε και ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης. Ανάμεσα στους 4 ιατρούς που συμμετείχαν στο στρογγυλό τραπέζι – με συντονίστρια την δημοσιογράφο υγείας Σοφία Νέτα – με θέμα: «Καλές Πρακτικές Μarketing στο Ιατρείο» και κατέθεσαν την εμπειρία τους.

 

Η διημερίδα προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες, ιατρούς, φαρμακοποιούς και συνεργάτες από τον χώρο της υγείας. Επικεντρώθηκε σε θέματα Marketing και Διαχείρισης, Επικοινωνίας και Πιστότητας Πελάτη, Τεχνολογίας και Συστημάτων Πληροφορικής, τομείς που αφορούν ιδιαίτερα τους Επιστήμονες Υγείας στην  καθημερινότητά τους.

 

Οι επισκέπτες της 6ης Διημερίδας + Έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο τους, να πάρουν ενδιαφέρουσες ιδέες από τις πρακτικές που έχουν ήδη υιοθετήσει συνάδελφοί τους και να αναζητήσουν λύσεις σε θέματα οργάνωσης του φαρμακείου ή του ιατρείου τους, βελτιστοποιώντας ταυτόχρονα την επικοινωνία τους με τον ασθενή-πελάτη.

Leave a reply