Σβήσε την κυτταρίτιδα με τη μέθοδο Endermologie!

Διώξε την κυτταρίτιδα και χάσε πόντους από τις προβληματικές περιοχές χωρίς νυστέρι!

 

Πώς γίνεται: «Η φιλοσοφία της θεραπείας βασίζεται στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη δράση δύο κυλίνδρων, οι οποίοι κινητοποιούν το δερματικό ιστό αναδιπλώνοντάς τον με μαλάξεις ανάλογες των φυσικοθεραπευτών», εξηγεί ο Απόστολος Γαϊτάνης και προσθέτει: «Σε κάθε άτομο εφαρμόζονται ατoμικά προγράμματα της Endermologie, ανάλογα με τις ανάγκες του». Η πιο σύγχρονη μέθοδος της Endermologie είναι το Lipomassage, με τη χρήση του οποίου συντομεύονται τα αποτελέσματα, χάρη στις βαθύτερες μαλάξεις που πραγματοποιούνται με τους ειδικούς κυλίνδρους.

Ενδείκνυται: Η μέθοδος Endermologie θεωρείται ιδανική για τις περιπτώσεις κατακράτησης υγρών και καταπολεμά κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος.

Παρενέργειες: Πρόκειται για μη επεμβατική θεραπεία, ανώδυνη και χωρίς δυσάρεστες παρενέργειες. Αντίθετα, σου προσφέρει αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας, ενεργοποιώντας κάποιες από τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού.

Αποτέλεσμα: Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι μετρήσιμα, όμως δεν είναι τόσο θεαματικά όσο εκείνα της λιποαναρρόφησης. Ωστόσο, έπειτα από έναν αριθμό συνεδριών, η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητά της και χάνονται πόντοι από τις προβληματικές περιοχές.

Leave a reply