Πώς φεύγει η κυτταρίτιδα

Με το νέο σύστημα Cellu M6 Integral της LPG

Ορατά αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα: με το νέο επίπεδο αποτελεσματικότητας, κάθε μία από τις συνεδρίες της θεραπείας έχει εμπλουτιστεί. Η εξέλιξη της τεχνικής απλοποιεί τη θεραπεία (τα νέα συστήματα είναι πιο διαδραστικά και διευκολύνουν τον χειριστή) και αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της θεραπείας στο δέρμα και τη σιλουέτα.

 

Αποτελέσματα που διαρκούν: χάρη σε ένα πρόγραμμα επανεκπαίδευσης των κυττάρων.  Μετά από την αρχική θεραπεία των έξι συνεδριών (για το σώμα) ή οκτώ (για το πρόσωπο) η συντήρηση με μία συνεδρία τον μήνα, επιφέρει ακόμη πιο μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

 

Φυσικό αποτέλεσμα: Το νέο σύστημα Cellu M6 Integral αποτελεί ξεκάθαρη υπόσχεση για πιο αδύνατα σώματα και πιο ανανεωμένα πρόσωπα, που διατηρούν την αρμονικότητα και τη φυσική τους όψη.

 

Εγγυημένα αποτελέσματα: Το Cellu M6 Integral εγγυάται πιο απολαυστικές θεραπείες και ακόμη πιο ποιοτικά αποτελέσματα! Το ίδιο το σύστημα μέσω της αλληλεπίδρασης και του εξελιγμένου ενσωματωμένου ηλεκτρονικού    υπολογιστή    που    διαθέτει,   καθώς    και    εξαιτίας   των

ολοκληρωμένων πρωτόκολλων που φαίνονται βήμα προς βήμα στην οθόνη αφής του υπολογιστή, αποτελεί τον τέλειο βοηθό του χειριστή και διασφαλίζει τη σωστή θεραπεία βάσει των αυστηρών κατευθύνσεων και της πατενταρισμένης μεθοδολογίας της LPG!

Leave a reply