Πώς να νικήσετε το χρόνο

Ανήκετε σε εκείνες που έχουν βάλει στόχο μέσα στο νέο χρόνο να απαλλαγούν από τις πρώτες ρυτίδες έκφρασης και το «σωσίβιο»; πολύ καλά κάνετε. Όλες μας δικαιούμαστε να νιώθουμε και να δείχνουμε νέες και ελκυστικές, παρά τα χρόνια που…φεύγουν. Πως μπορείτε να το πετύχετε; και με τη βοήθεια των ενέσιμων επιτευγμάτων της αισθητικής ιατρικής.

Πρόκειται άλλωστε για θεραπείες στις οποίες καταφεύγουν ολοένα και περισσότερες γυναίκες. Ανακαλύψτε ποιες είναι, σε ποια σημεία εφαρμόζονται και πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα τους.

 

Υαλουρονικό οξύ για τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές.

Τι είναι. Αποτελεί φυσικό συστατικό του δέρματος. Συγκρατεί το νερό, χαρίζοντας στο δέρμα ελαστικότητα και όγκο. Παρασκευάζεται συνθετικά, ενώ στην ενέσιμη μορφή του είναι κρυσταλλικό διάφανο τζελ. Πρόκειται για απόλυτα βιοσυμβατά και βιοδιασπώμενα σουηδικά εμφυτεύματα από σταθεροποιημένο υαλουρονικό οξύ, τα οποία κυκλοφορούν διάφορους τύπους, με διαφορετική πυκνότητα: για τις ρινοπαρειακές πτυχές, για τις βαθιές ρυτίδες, για τις λεπτές γραμμές κυρίως για το μεσόφρυο ή το άνω χείλος (ρυτίδες του καπνιστή) και για τα χείλη. Χρησιμοποιούνται ανάλογα για το βάθος και το είδος της ρυτίδας και αποτελούν επανάσταση στο χώρο της ιατρικής αισθητικής.

Πως γίνεται. Το εμφύτευμα εγχέεται με πολύ λεπτή βελόνα στα προβληματικά σημεία. Πριν την εφαρμογή, χρησιμοποιείται τοπική αναισθητική κρέμα.

Που εφαρμόζεται. Σε όλο το πρόσωπο. Εξαλείφει τις ρυτίδες και τις πτυχές ή διαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου και των χειλιών.

Πόσο διαρκεί. Όχι πάνω από 15 λεπτά.

Αποτελέσματα. Είναι άμεσα και διαρκούν έως 12 μήνες.

Το πλεονέκτημα. Δεν απαιτείται pre-test και έχει θεαματικά αποτελέσματα σε άνδρες και γυναίκες.

Leave a reply