Πώς να δείξετε νεότερη;

Δείξτε νεότερη αξιοποιώντας της μεθόδους της αισθητικής ιατρικής αλλά και ότι πιο αποτελεσματικό από τα προϊόντα αντιγήρανσης.

 

Ελάττωση όγκου προσώπου

Στο ιατρείο: « Η λιπογλυπτική προσώπου ενισχύει την παρουσία του λίπους στο πρόσωπο το οποίο χάνεται με τα χρόνια. Χρησιμοποιώντας μικρές ποσότητες λίπους που παίρνουμε από άλλα μέρη του σώματος, οι ιστοί του δέρματος στο πρόσωπο αναδομούνται, η ελαστικότητα και ο όγκος αντικαθίστανται», εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης. Οι περιοχές που εφαρμόζεται είναι τα ζυγωματικά, τα φρύδια, βλέφαρα, το μέτωπο, το πηγούνι, ο λαιμός. Τα αποτελέσματα είναι σχεδόν μόνιμα και ασφαλή.

 

Mάτια: σακούλες & χαλάρωση

H αιτία που δημιουργεί το πρήξιμο κάτω από τα μάτια μπορεί να οφείλεται είτε στην κατακράτηση υγρών είτε στην συγκέντρωση λίπους.

Στο ιατρείο. Στην περίπτωση της συγκέντρωσης λίπους το πρόβλημα αντιμετωπίζεται και μια μικροσκοπική επέμβαση στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου απ’ όπου αφαιρείται το πλεονάζον λίπος. Στα ποιο νεαρά άτομα δεν υπάρχει ανάγκη για βλεφαροπλαστική, εφόσον δεν τίθεται θέμα χαλάρωσης. Όσον αφορά στα βλέφαρα στα οποία έχει ήδη αρχίσει να εμφανίζεται χαλάρωση, το μπότοξ, είναι μια πολύ καλή λύση, καθώς μουδιάζοντας συγκεκριμένους μύες ανασηκώνονται ελαφρά τα φρύδια και η χαλάρωση μπορεί να μειωθεί αρκετά. Δεν μπορεί βέβαια να εφαρμοστεί σε κάθε γυναίκα, παρά μόνο σε εκείνες που τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους το επιτρέπουν, ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό.

 

Ρυτίδες στο μέτωπο & το μεσόφρυο

Στο ιατρείο. Η μέθοδος αντιμετώπισης τους είναι η ίδια με αυτή των γραμμών και των ρυτίδων στην περιοχή των ματιών. Μπότοξ σε συνδυασμό με ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως ή με κάποια πίλινγκ για τη λείανση των επιφανειακών γραμμών και ρυτίδων. Αν οι ρυτίδες είναι πιο βαθιές επιλέγεται κάποιο ενέσιμο εμφύτευμα, υαλουρονικό οξύ ή poly-L-lactic acid με μεγαλύτερη πυκνότητα, ενώ ο χρόνος που διαρκεί το αποτέλεσμα κυμαίνεται ανάμεσα στο χρόνο διάρκειας του μπότοξ, 4-6 μήνες,  του υαλουρονικού οξέος 6-12 μήνες.

 

Ρινοπαρειακές ρυτίδες

Τα ενέσιμα εμφυτεύματα μπορούν να ‘γεμίσουν’ τις ρυτίδες που υπάρχουν, ο τύπος όμως του εμφυτεύματος εξαρτάται από το πόσο βαθιές είναι οι ρυτίδες. Το υαλουρονικό οξύ ενδείκνυται για τις πιο λεπτές ρυτίδες, ενώ αν έχουν σχηματιστεί πιο έντονες το ιδανικό είναι το poly-L-lactic acid, ένα συστατικό που προωθεί την παραγωγή του κολαγόνου του δέρματος και τα αποτελέσματα του μπορεί να έχουν διάρκεια γύρω στους 18 μήνες. Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται με επιτυχία εδώ και λίγα χρόνια για το γέμισμα των ρυτίδων και των ουλών στην αισθητική ιατρική.

Leave a reply