Πώς να απαλλαγείτε από τα περιττά παχάκια…

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι καθώς μεγαλώνουμε, δυσκολευόμαστε ολοένα και περισσότερο να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά και το λίπος που έχει αποθηκευθεί σε διάφορες περιοχές του σώματος. Τέτοιες περιοχές για τους άνδρες είναι συνήθως η κοιλιά και η περιοχή γύρω από τη μέση, το γνωστό «σωσίβιο». Αποτελεί το πιο ενοχλητικό σημείο στο σώμα τους, κάτι αντίστοιχο με την κυτταρίτιδα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες.

 

  • Με ποιους τρόπους μπορεί ένας άνδρας να απαλλαγεί από το γνωστό «σωσίβιο»;

Οι τρόποι με τους οποίους ένας άνδρας μπορεί ν’ απαλλαγεί από το γνωστό «σωσίβιο» είναι: επεμβατικά με λιποαναρρόφηση (Bodytite) ή κοιλιοπλαστική (αν υπάρχει χαλάρωση) και μη επεμβατικά με την μέθοδο ραδιοσυχνοτήτων (Accent).

Η θεραπεία Accent απευθύνεται σε όσους επιθυμούν απώλεια τοπικού πάχους και πόντων μαζί, καθώς και σύσφιξης. Ενδείκνυται σε περιπτώσεις που υπάρχει μικρή ή μέτρια χαλάρωση. Το σύστημα Accent χρησιμοποιεί την πλέον σύγχρονη τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων, τόσο μονοπολική όσο και διπολική για την βελτίωση της εμφάνισης του σώματος. Χάρη στην ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων αυξάνεται η θερμότητα του στρώματος της δερμίδας, που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα. Αυτή η στοχευμένη ενέργεια βοηθάει στην αναδιοργάνωση του κυτταρικού περιβάλλοντος και διεγείρει τα κύτταρα για την απελευθέρωση των τοξινών, την αποσυμφόρηση των κατακρατήσεων και την παραγωγή νέου κολλαγόνου από τον οργανισμό.

Στην κοιλιά όπως και στο πλάι της μέσης μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος, να προκαλέσει σύσφιξη και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων. Στα ψωμάκια στο πλάι της μέσης, στους μηρούς, στα ψωμάκια στους γλουτούς, στο γόνατο, στο μπούτι, γενικά στις περιοχές που υπάρχει λίπος και κυτταρίτιδα. Το Accent διαθέτει για τις θεραπείες σώματος δύο κεφαλές την μονοπολική (Unilarge) η οποία μεταφέρει τη θερμότητα στους ιστούς. Καθώς επίσης και η κεφαλή (Uniform) η οποία συνδυάζει την μονοπολική ραδιοσυχνότητα με μασάζ για καλύτερη λεμφική παροχέτευση. Αρχικά απλώνεται στα σημεία που επιθυμούμε να γίνει η εφαρμογή το ειδικό λαδάκι και με κυκλικές κινήσεις ο γιατρός εφαρμόζει την ειδική κεφαλή πάνω στην «πάσχουσα» περιοχή. Η αίσθηση που έχει κανείς κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι σαν αυτή ενός «ζεστού μασάζ».

Η θεραπεία με τις ραδιοσυχνότητες (Accent) επαναλαμβάνεται κάθε 10-15 μέρες. Ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής που πραγματοποιείται η εφαρμογή, μια συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 15 μέχρι και 45 λεπτά. Συνήθως χρειάζονται συνολικά 5-6 συνεδρίες. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος και την ανταπόκριση που έχει κάθε επιδερμίδα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, αλλά επέρχεται βελτίωση και κατά τους 3-4 πρώτες μήνες μετά την εφαρμογή. Η διαδικασία της θεραπείας αυτής είναι απολύτως άνετη, γρήγορη, εντελώς ανώδυνη.

Η θεραπεία με το Accent αντενδεικνύεται σε περιπτώσεις που υπάρχει κάποιας μορφής δερματοπάθεια, βηματοδότης, επίσης κατά της διάρκεια της θεραπείας αφαιρούνται όλα τα μεταλλικά αντικείμενα που πιθανόν να φοράει ο ασθενής, όπως ρολόι, κοσμήματα κλπ.

Leave a reply