Πλαστικός χειρουργός: Συνδυασμός Ραδιοσυχνοτήτων και Υπέρηχων

Όπως μας λέει ο πλαστικός χειρουργός, οι διατροφικές παρασπονδίες των γιορτών κάνουν αισθητή την εμφάνισή τους στα εφαρμοστά μας ρούχα που με δυσκολία μπορούμε να φορέσουμε πια. Για να ξαναφορέσουμε, λοιπόν, το αγαπημένο μας στενό τζιν, τώρα πια υπάρχει ένας άνετος και απόλυτα ασφαλής, μη επεμβατικός τρόπος, πρόκειται για τη νέα μέθοδο λέιζερ «Accent Ultra».

Το σύστημα Accent Ultra χρησιμοποιώντας τις ραδιοσυχνότητες (Accent) για σύσφιξη σε συνδυασμό με τους υπερήχους, δρα στοχευμένα τόσο στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας & του τοπικού πάχους όσο και στην απώλεια πόντων.

Για να επιτύχει μια πιο νεανική εμφάνιση στην επιδερμίδα το Accent Ultra χρησιμοποιεί την κεφαλή Unipolar που διαθέτει τεχνολογία RF κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που θερμαίνει βαθμιαία το δέρμα δημιουργώντας ένα αίσθημα άνεσης & ταυτόχρονα ευχαρίστησης κατά την διάρκεια της θεραπείας. Ο συνδυασμός των δύο αυτών νέων τεχνολογιών για το σώμα αποτελεί μία μοναδική για τα αποτελέσματά της θεραπεία με σημαντικά πλεονεκτήματα. Είναι μη επεμβατική, πραγματοποιείται σε σύντομο χρόνο, δεν έχει καμιά παρενέργεια, δεν υπάρχει πόνος κατά την εφαρμογή και ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.

Λεπτή και σφικτή σιλουέτα, χωρίς κυτταρίτιδα και υπερβολικό λίπος στην κοιλία και τα πόδια, μπορείτε να αποκτήσετε με την τεχνική του Accent Ultra, που συνδυάζει δύο προηγμένες τεχνολογίες υπερήχου και ραδιοσυχνοτήτων προσφέροντας σας ένα «αναδιαμορφωμένο» σώμα. Τα κρύα κύματα υπερήχων που διοχετεύονται κατά την εφαρμογή στο σώμα στοχεύουν στα παχιά στοιχεία και τα θερμά κύματα υπερήχων συμπίεσης ενισχύουν θερμικά τη διαδικασία.

Κατά την εφαρμογή δημιουργείται σύσφιξη στους ιστούς με αποτέλεσμα το δέρμα να σφίγγει και να αποκτά μια πιο νεανική και ομοιόμορφη όψη.

Η τεχνολογία RF που συνδυάζεται με μηχανικό μασάζ συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας καθώς και την γλυπτική του σώματος, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός νέου περιγράμματός του. Οι υπέρηχοι βοηθούν στη διάσπαση των λιποκυττάρων, ενώ οι ραδιοσυχνότητες συντελούν τόσο στη διάσπαση του λίπους, όσο και στην σύσφιξη του δέρματος και τη βελτίωση της εμφάνισής του.

Με την βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων μεταφέρουμε σε βάθος τη θερμότητα τόσο στο δερματικό όσο και στο υποδερμικό επίπεδο του ιστού. Παράλληλα, με το μηχανικό μασάζ αυξάνεται η κυκλοφορία, επιτυγχάνοντας λεμφική παροχέτευση σε επίπεδο υποδερμικού ιστού. Χάρη στη συνδυαστική αυτή θεραπεία υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων πετυχαίνουμε την απώλεια τοπικού πάχους, ταυτόχρονα με την μείωση πόντων.

Τα οφέλη της διπλής αυτής δράσης από τον συνδυασμό υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων φαίνονται κατά τη διάρκεια των εφαρμογών. Υπολογίζεται ότι για να αρχίσει να γίνεται ορατό το αποτέλεσμα από την συγκεκριμένη θεραπεία θα χρειαστούν συνολικά 4-6 εφαρμογές περίπου, με μεσοδιάστημα 10 ημερών. Κατά την πρώτη συνεδρία εφαρμόζονται οι ραδιοσυχνότητες, ενώ στην δεύτερη συνεδρία οι υπέρηχοι. Η θεραπεία συνεχίζεται με τις δύο θεραπείες να εναλλάσσονται η μία την άλλη.

Leave a reply