Πάγωσε το λίπος σου!

Αν το πρόβλημά σου είναι το περιττό λίπος στην κοιλιά, στα μπράτσα και στους γλουτούς, υπάρχει μια μη επεμβατική μέθοδος που θα σου χαρίσει το καλλίγραμμο και σφιχτό κορμί που ονειρεύεσαι με μόνο μία συνεδρία! Η νέα μέθοδος Coolsculpting μπορεί να εξαλείψει για πάντα το τοπικό πάχος με τη δύναμη του κρύου και χωρίς χειρουργείο. Βασικό πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία ψύξης για να αποβάλει το λίπος χωρίς να βλάπτει το δέρμα ή τους άλλους ιστούς. Η διαδικασία της θεραπείας είναι άνετη, γρήγορη, εντελώς ανώδυνη και απαιτείται, συνήθως, μόνο μία συνεδρία για την ολοκλήρωσή της, ενώ η επιστροφή στις δραστηριότητές σου είναι άμεση.

Πρόκειται για μια νέα επαναστατική μη χειρουργική διαδικασία λιπογλυπτικής σώματος, της Αμερικανικής εταιρείας Zeltiq, που με τη βοήθεια του κρύου αποβάλει το λίπος. Η λειτουργία του βασίζεται στην χρήση του ψύχους – σε ελεγχόμενη διαδικασία – όπου χάρη στην τεχνολογία Freeze Detect, αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν σε «απόπτωση», δηλαδή να καταστραφούν και στη συνέχεια ν’ αποβληθούν από τον οργανισμό, «φαγοκυττάρωση», με φυσιολογικά βιολογικό τρόπο.

Η εφαρμογή του δεν περιλαμβάνει τομές, δεν χρειάζεται αναισθησία, δεν απαιτεί νοσηλεία, ενώ μειώνει το στρώμα του λίπους χωρίς να βλάπτει το δέρμα ή άλλους ιστούς.

Ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας, μια συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 45 λεπτά  έως και 2 ώρες περίπου. Από την ανταπόκριση που έχει κάθε επιδερμίδα θα κριθεί αν θα χρειαστεί επαναληπτική συνεδρία. Το τελικό αποτέλεσμα γίνεται ορατό 2-3 μήνες μετά την εφαρμογή.

Πρόκειται για το πιο αξιόπιστο σύστημα αντιμετώπισης του επίμονου τοπικού πάχους, εγκεκριμένο από τον FDA Αμερικής (Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων), με σήμανση CE ως κατηγορίας IIa ιατρική συσκευή και με πρόσθετες ιατρικές εγκρίσεις σε όλο τον κόσμο.

Leave a reply