Ομιλία του πλαστικού χειρουργού Απόστολου Γαϊτάνη στον Σύλλογο Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών

Για τις νέες τεχνικές που εφαρμόζει με ασφάλεια στην πλαστική χειρουργική & την αισθητική ιατρική, μίλησε ο Dr. Απόστολος Γαϊτάνης (απόφοιτος 82’) σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Σύλλογο Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών (ΣΑΚΑ) την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013. Ανάμεσα στα θέματα που ανέπτυξε ο γιατρός σε όσους παραβρέθηκαν – απόφοιτους του Κολλεγίου και μη – ήταν:

Η βελτίωση των ατελειών στο σώμα με επεμβατικούς, καθώς και με μη επεμβατικούς τρόπους. Όπως είναι η εξελιγμένη μέθοδος λιποαναρρόφησης με ραδιοσυχνότητες Bodytite. Το καινοτόμο σύστημα λιπογλυπτικής σώματος Bodytite, είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη μείωση του επίμονου λίπους, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει σμίλευση και σύσφιξη. Η αυξητική στήθους στις γυναίκες, που αποτελεί μια αρκετά δημοφιλή και διαδεδομένη επέμβαση. Επίσης, ένας νέος και αρκετά αποτελεσματικός τρόπος απώλειας βάρους είναι η μέθοδος αδυνατίσματος Diettube, που εφαρμόζει ο κύριος Γαϊτάνης αποκλειστικά στη χώρα μας. Με την συγκεκριμένη μέθοδο χάνεται εύκολα και γρήγορα λίπος χωρίς την απώλεια μυϊκής μάζας.

Ενώ όσον αφορά τις θεραπείες προσώπου μια νέα θεραπεία αντιγήρανσης που αντιμετωπίζει αρκετά αισθητικά προβλήματα είναι η μεσοθεραπεία με τους αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες (My Cells). Προσφέρει αναζωογόνηση των ιστών, πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης, καθώς και σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος. Βέβαια ανάλογα αποτελέσματα προσφέρουν στο πρόσωπο oι ενέσιμες εφαρμογές, όπως είναι το botox  και το υαλουρονικό οξύ νέας γενιάς, που βοηθούν ανάλογα με το είδος του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί να βελτιωθούν τα σημεία του προσώπου που το έχουν ανάγκη.

Leave a reply