Ομιλία του πλαστικού χειρουργού Απόστολου Γαϊτάνη στην παρουσίαση του «NEW ENDERMOLIFT» της νέας επαναστατικής τεχνικής για την αντιγήρανση του προσώπου

Ομιλία του πλαστικού χειρουργού Απόστολου Γαϊτάνη στην παρουσίαση του «NEW ENDERMOLIFT» της νέας επαναστατικής τεχνικής για την αντιγήρανση του προσώπου

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάστηκε η παγκόσμια καινοτομία στην αντιγήρανση προσώπου “New Endermolift™”, στις 16 Νοεμβρίου 2013 στο  Crowne Plaza Hotel. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν στελέχη από τον τομέα της αισθητικής και της αισθητικής ιατρικής από Ελλάδα και Κύπρο.

Η νέα αυτή επαναστατική τεχνική αντιγήρανσης αυξάνει κατά 80% το ενδογενές υαλουρονικό οξύ και κατά 46% την ελαστίνη του δέρματος, λειαίνει τις ρυτίδες κατά 21%, συσφίγγει το δέρμα κατά 23%, μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια κατά 15% και 19%, αντίστοιχα και διπλασιάζει τη φυσική λάμψη του δέρματος.

 

Το Mobilift® M6 σε συνδυασμό με τη νέα μη επεμβατική και 100% φυσική τεχνική προσώπου New Endermolift™ επιφέρει εν τω βάθη δράση στον ιστό, επανενεργοποιώντας την παραγωγή  ινών κολλαγόνου και ελαστίνης για άμεση αναγέννηση του δερματικού ιστού, χαρίζοντας έτσι μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αντιγήρανσης.

Η νέα πρωτοποριακή αυτή τεχνική αντιγήρανσης χρησιμοποιεί  τη διαδικασία της μηχανικής μεταγωγής μηνυμάτων (“mechanotransduction”), προκειμένου να διεγείρει τους ινοβλάστες και να αναπυκνώσει τους ευαίσθητους ιστούς της περιοχής του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.

Η πρωτοπορία που διαφοροποιεί την ολοκαίνουρια τεχνική New  Endermolift™ του συστήματος Mobilift® M6, από το ήδη υπάρχον Endermolift έγκειται στη νέα κεφαλή θεραπείας ERGOLIFT™, που στηρίζεται στην αποκλειστική και πατενταρισμένη τεχνολογία MPF (Motorized Pulsating Flaps), δηλαδή, στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μηχανοποίηση και κινητοποίηση του δερματικού ιστού του προσώπου!

Η νέα κεφαλή θεραπείας ERGOLIFT™ χάρη στο ειδικό μοτέρ (τεχνολογία MPF) προσφέρει συνολικά 270% μεγαλύτερη διέγερση του δερματικού ιστού σε σύγκριση με την παλαιότερη τεχνολογία Lift διεγείροντας έτσι τον δερματικό ιστό με 1000 διαφορετικούς τρόπους!

 

Δείτε το σχετικό Βίντεο

Leave a reply