Ολική επαναφορά της επιδερμίδας του προσώπου μετά το καλοκαίρι με συνδυασμό ραδιοσυχνοτήτων & ενυδάτωσης

Μετά το καλοκαίρι η επιδερμίδα του προσώπου μας είναι κάπως αφυδατωμένη, έχοντας χάσει την φρεσκάδα και την ελαστικότητά της. Αν λοιπόν θέλουμε να αποκτήσουμε ξανά μια πιο υγιή εικόνα στο πρόσωπό μας δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε μια σειρά μη επεμβατικών αισθητικών θεραπειών, έτσι ώστε να κάνουμε την επιδερμίδα μας να «ξανανιώσει»!

Με τις ραδιοσυχνότητες Accent διεγείρονται οι ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, με αποτέλεσμα το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό, σφριγηλό και λείο. Οι περιοχές του προσώπου που μπορεί να εφαρμοστεί το Accent είναι γύρω από τα μάτια, για να απαλύνει και να λειάνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες που βρίσκονται στο «πόδι της χήνας», καθώς και το πρήξιμο που εμφανίζεται μερικές φορές στο κάτω βλέφαρο. Μπορεί, επίσης, να εφαρμοστεί στα μάγουλα με σκοπό να βελτιώσει τόσο την εμφάνιση του δέρματος, όσο και να προκαλέσει σύσφιξη στην περιοχή, προσφέροντας στο πρόσωπο μια πιο φρέσκια όψη. Ένα άλλο σημείο στο οποίο μπορεί να εφαρμοστεί το Accent με πολύ καλά αποτελέσματα είναι στο προγούλι.

Μετά τη θεραπεία με τις ραδιοσυχνότητες ακολουθεί η διαδικασία της ενυδάτωσης προσώπου, η οποία ξεκινά με έναν απλό καθαρισμό (ντεμακιγιάζ) για να απομακρυνθούν οι ρύποι ή το μακιγιάζ. Στη συνέχεια γίνεται το πίλινγκ, δηλαδή η απολέπιση του δέματος που βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας. Έτσι είναι ακόμη ευκολότερο να διεισδύσουν τα ενυδατικά συστατικά που θα εφαρμοστούν στο δέρμα, πολυβιταμίνες κλπ. Έπειτα εφαρμόζεται ένας ειδικός ορός σε όλο το πρόσωπο που χάρη στον ιονισμό, μηχάνημα που με τη βοήθεια του ηλεκτρικού ρεύματος βοηθά τις ενυδατικές ουσίες να διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Ακολουθεί η εφαρμογή της ενυδατικής μάσκας η οποία και παραμένει στο πρόσωπο για 20 λεπτά. Τέλος μετά την αφαίρεση της μάσκας εφαρμόζεται ενυδατική κρέμα προσώπου και ματιών, ενώ καλό είναι πριν βγούμε στον ήλιο να μην ξεχάσουμε την χρήση αντηλιακού προσώπου.

Ο κύκλος των δύο θεραπειών μαζί περιλαμβάνει συνολικά 4 θεραπείες Accent  και 2 θεραπείες ενυδάτωσης. Μία εβδομάδα μετά την πρώτη εφαρμογή Accent μπορεί να γίνει και η πρώτη ενυδάτωση. H ενυδάτωση μπορεί να πραγματοποιηθεί με την χρήση φαρμακευτικών προϊόντων, είτε με την εφαρμογή υαλουρονικού.

Leave a reply