Οι νέες επεμβάσεις αισθητικής

Η κοσμητική ιατρική εξελίσσεται ραγδαία και πάνω που πιστεύεις πως ξέρεις τα πάντα για τις νέες επεμβάσεις και τεχνικές, εμφανίζεται κάτι ακόμη πιο νέο, που στέλνει στον «πάγκο» τα προηγούμενα. Ενημερώσου για τις τελευταίες εξελίξεις που μπορούν να σου χαρίσουν τους κοιλιακούς της Μαντόνα χωρίς κόπο, ή να σου προσφέρουν ένα πλούσιο και προκλητικό στήθος χωρίς χειρουργείο.

ΣΩΜΑ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΕΣ Η ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ: MACROLANE

Μέχρι τώρα ξέραμε πως τα fillers μπορούν να γεμίσουν τις ρυτίδες ή να δώσουν όγκο σε μικρής έκτασης περιοχές, όπως τα χείλη και τα ζυγωματικά. Εάν ήθελες, όμως, να αποκτήσεις προκλητικά οπίσθια, θελκτικές γάμπες ή σφριγηλό μπούστο, έπρεπε να περάσεις μια επίσκεψη από το χειρουργείο. «Το Macrolane λειτουργεί στη βάση του όπως τα anti-aging fillers, με τη διαφορά πως τώρα πια είμαστε σε θέση, χάρη στη σύνθεση αυτού του υλικού, να χαρίζουμε όγκο σε περιοχές που πριν δεν ήταν εφικτό με μη επεμβατικές μεθόδους. Εφαρμόζουμε τοπική αναισθησία στην υπό θεραπεία περιοχή και μέσα από μία πολύ μικρή τομή εισάγουμε το Macrolane από την κορυφή και με φορά προς τα κάτω, ώστε να πετύχουμε ομοιόμορφη διάχυση και φυσικό αποτέλεσμα» περιγράφει ο Απόστολος Γαϊτάνης, πλαστικός χειρουργός (www.agaitanis.gr). To Macrolane είναι το πρώτο προϊόν που πετυχαίνει το γνωστό μας Body Contouring μη επεμβατικά, με τεχνολογία βασισμένη στο απόλυτα ασφαλές και βιοσυμβατό υαλουρονικό οξύ.

Διάρκεια: Η όλη διαδικασία διαρκεί μόλις 30-60 λεπτά, ανάλογα με την έκταση της υπό θεραπεία περιοχή και μπορείς να επιστρέψεις αμέσως στο καθημερινό σου πρόγραμμα.

Αποτέλεσμα: Στήθος μεγαλύτερο κατά 1 περίπου νούμερο με απόλυτα φυσικό τρόπο, θελκτικές γάμπες, σφριγηλά οπίσθια, διόρθωση ανομοιομορφιών, που προκύπτουν από λιποαναρρόφηση, είναι μερικά μόνο από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του Macrolane, που διαρκούν περίπου 18 μήνες.

Αντενδείξεις – Επιπλοκές: Οι αλλεργικές αντιδράσεις, η λήψη ασπιρίνης και οι νόσοι του ανοσοποιητικού είναι αντενδείξεις. Σπάνια, μπορεί να εμφανιστούν μόλυνση στην περιοχή, πρήξιμο ή εκχυμώσεις.

Leave a reply