Νέο μη επεμβατικό λίφτινγκ με υπερήχους

Tο Ultherapy με την βοήθεια των υπερήχων που χρησιμοποιεί, ενεργοποιεί τους ινοβλάστες να παράγουν νέο κολλαγόνο με ασφαλή τρόπο, μέσα σε μία μόνο συνεδρία.

 

Μεγαλώνοντας το πρόσωπό μας αλλάζει κάνοντας εμφανή πλέον τα σημάδια του. Τα φρύδια αρχίζουν να πέφτουν, με αποτέλεσμα τα μάτια να φαίνονται μικρότερα, η άκρη της μύτης γέρνει προς τα κάτω, η περιοχή γύρω από το στόμα αποκτά πτυχώσεις, ο λαιμός αποκτά ρυτίδες και η περιοχή κάτω από το σαγόνι παρουσιάζει μία αισθητή χαλάρωση. Μεταγενέστερα, παρατηρούνται σακούλες κάτω από τα μάτια, ζυγωματικά με λιγότερο όγκο και πιο εμφανή γήρανση κάτω από το σαγόνι και τον λαιμό. Τώρα πλέον με την πρωτοποριακή θεραπεία Ultherapy, μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να αποκτήσουμε ξανά την χαμένη μας νεότητα.

 

Τι είναι το Ultherapy;

Το σύστημα Ultherapy είναι μια μη επεμβατική αισθητική δερματολογική θεραπεία για την τόνωση του δέρματος. H θεραπεία, στηρίζεται στη χρήση υπερήχων, εστιάζοντας επιλεκτικά και με απόλυτη ακρίβεια στις προβληματικές περιοχές σε πολλαπλά επίπεδα, επιτυγχάνοντας ένα τρισδιάστατο, φυσικό και σταδιακό «χτίσιμο» του προσώπου (περίγραμμα, λαιμό, μάτια). Αποτελεί τη μόνη μη επεμβατική θεραπεία με έγκριση από τον FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων) που συσφίγγει το χαλαρό δέρμα του προσώπου και τον λαιμό.

 

Πώς λειτουργεί;

Οι στοχευμένοι υπέρηχοι (micro focused ultrasound) που χρησιμοποιεί το Ultherapy δημιουργούν θερμότητα στο βάθος του δέρματος, και όχι επιφανειακά. Με την θερμότητα αυτή ενδυναμώνεται το υπάρχον κολλαγόνο και συγχρόνως παράγεται καινούργιο.  Να τονίσουμε ότι έχουμε τα αποτελέσματα ενός Face Lift χωρίς όμως καθόλου τομές και ουλές.

Η χαλάρωση του δέρματος οφείλεται κυρίως στην έλλειψη του κολλαγόνου. Καθώς παράγεται νέο κολλαγόνο, οι μύες και το δέρμα αρχίζουν να τονώνονται και να σφίγγουν. Το Ultherapy μπορεί να επιβραδύνει σημαντικά ή να καθυστερήσει τα σημάδια της γήρανσης, καθώς και την χαλάρωση του δέρματος, η οποία οφείλεται κυρίως στην αλλαγή του κολλαγόνου.

 

Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ;

Για τους περισσότερους ασθενείς πρόκειται για μία και μοναδική θεραπεία.

 

Πόσο διαρκεί μια θεραπεία Ultherapy;

Η διάρκεια της θεραπείας θα εξαρτηθεί από την περιοχή που αντιμετωπίζεται το πρόβλημα και το εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας. Σε πρόσωπο και λαιμό η διαδικασία συνήθως διαρκεί περίπου 60-90 λεπτά.

 

Θα χρειαστεί να απέχω από επαγγελματικές δραστηριότητες;

Μπορείτε να συνεχίσετε την υπόλοιπη ημέρα σας ως συνήθως.

 

Είναι ασφαλές;

Είναι μια πολύ ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος, αφού πραγματοποιείται με την χρήση υπερήχων.

 

Υπάρχουν οποιεσδήποτε παρενέργειες;

Οι πιθανές παρενέργειες που μπορεί να υπάρξουν αμέσως μετά την θεραπεία είναι συνήθως ένα ελαφρύ κοκκίνισμα της περιοχής, το οποίο θα εξαφανιστεί μέσα σε λίγες ώρες.

 

Πότε θα δω αποτελέσματα και πόσο καιρό διαρκούν;

Αμέσως μετά την εφαρμογή παρατηρείται μικρή σύσφιξη και τόνωση στην περιοχή, ενώ στη συνέχεια, δεδομένου ότι σταδιακά αυξάνεται το νέο κολλαγόνο θ’ αρχίζουν να εμφανίζονται τα βασικά αποτελέσματα από τον 3ο μήνα και έπειτα.

Στην πραγματικότητα, θα παρατηρήσετε αισθητή βελτίωση μέσα στους επόμενους 3-6 μήνες μετά την εφαρμογή. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή φυσική σταδιακή αλλαγή που μπορεί να διατηρήσει την νεανική όψη στο πρόσωπό σας έως και τρία χρόνια.

Δεδομένου ότι η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου εξαρτάται από τον οργανισμό σας, η διάρκεια του αποτελέσματος είναι διαφορετική από άτομο σε άτομο.  Η θεραπεία ενισχύει την παραγωγή νέου κολλαγόνου στο εσωτερικό, αλλά η φυσική διαδικασία γήρανσης είναι αυτή που θα υπαγορεύει για πόσο καιρό τα αποτελέσματα θα παραμείνουν εμφανή στην εξωτερική σας εμφάνιση.

Leave a reply