Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, με μακρόχρονη εμπειρία και επιτυχημένη πορεία στην πλαστική χειρουργική και αισθητική ιατρική, μετά το ιατρείο που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας – τα τελευταία 10 χρόνια – επεκτάθηκε και στα βόρεια προάστια, σ’ έναν καινούργιο 2ο χώρο στην Κηφισιά.

Το νέο ιατρείο του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού στεγάζεται επί των οδών (Ηρώδου Αττικού 10 & Μενάνδρου 1) κοντά στο άλσος της Κηφισιάς, με εύκολη πρόσβαση από τον σιδηροδρομικό σταθμό, καθώς και κοντά στο δημοτικό πάρκινγκ της Κηφισιάς. Φιλοδοξώντας να συνεχίσει να προσφέρει και σε αυτό όλες τις σύγχρονες μεθόδους αισθητικής, με ασφάλεια και φυσικό αποτέλεσμα, σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους.

Οι εφαρμογές προσώπου & σώματος που παρέχονται είναι γνωστές και αγαπημένες, όπως οι θεραπείες αντιγήρανσης & ανάπλασης προσώπου (botox, υαλουρονικό, μεσοθεραπεία) με τη χρήση των πιο εξελιγμένων ενέσιμων υλικών. Ανάμεσά τους και τα νέα fillers μακράς διάρκειας, που προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα lifting, καθώς και το νέο micro botox που εφαρμόζεται πλέον αποτελεσματικά εκτός από μέτωπο, μάτια και σε λαιμό.

Στον καινούργιο χώρο στην Κηφισιά πραγματοποιείται μεταξύ άλλων και η θεραπεία σύσφιξης προσώπου & σώματος Fractora. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μέθοδο όπου με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων, αντιμετωπίζει το πρόβλημα της χαλάρωσης. Ενδείκνυται κυρίως για ευαίσθητες περιοχές, όπως είναι η εσωτερική επιφάνεια στα μπράτσα, το εσωτερικό μέρος των μηρών & των γονάτων, καθώς και η περιοχή της κοιλιάς. Επίσης, εφαρμόζεται η πολύ αποτελεσματική θεραπεία αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας με το εξελιγμένο σύστημα LPG Endermologie Integral Cellu M6,όπου μέσα από μια σειρά εξειδικευμένων προγραμμάτων μηχανικού μασάζ το σώμα «σμιλεύεται» και ανακτά τις γραμμές του πολύ πιο εύκολα.