Νέα εφαρμογή του Bodytite κατά της κυτταρίτιδας

Την δραστική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με ταυτόχρονη ανόρθωση στα σημεία των γλουτών, υπόσχεται μία νέα εφαρμογή του συστήματος Bodytite.

Χάρη σε μια νέα κεφαλή που έρχεται να προστεθεί στο «οπλοστάσιο» της πιο εξελιγμένης λιπογλυπτικής σώματος του Bodytite. Η κεφαλή αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να επεμβαίνει στις περιοχές εκείνες που υπάρχει έντονη κυτταρίτιδα και να την «διαλύει». Με την βοήθεια της αιχμηρής άκρης της κεφαλής το μηχάνημα Bodytite σπάει τα διαφραγμάτια του συνδετικού ιστού, που τραβάνε το δέρμα προς τα κάτω δημιουργώντας την αντιαισθητική εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού». Η θεραπεία αυτή διαθέτει παράλληλα κι όλες τις ευεργετικές δυνατότητες της σύσφιξης που προσφέρει το Bodytite.

Η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού με τοπική αναισθησία, διαρκεί περίπου μία ώρα και η ασθενής επιστρέφει στην εργασία της μετά από μία ημέρα. Μετά χρειάζεται να φοράει έναν ελαστικό κορσέ για 2 εβδομάδες περίπου, ενώ ίσως εμφανιστούν λίγες μελανιές κι ένα ελαφρύ πρήξιμο στην περιοχή, που υποχωρούν σταδιακά μέσα στις επόμενες μέρες. Αντενδείκνυται σε περιπτώσεις ατόμων που εμφανίζουν καρδιαγγειακές ή άλλες σοβαρές παθήσεις.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο για τις περιοχές που εμφανίζουν έντονη κυτταρίτιδα, όπως είναι οι γλουτοί, συνδυάζοντας παράλληλα και την ανόρθωσή τους.

 

Διοξείδιο του άνθρακα (CO2) για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας & των ραγάδων

Το CO2 πρόκειται για ένα απόλυτα ασφαλές αέριο, το οποίο σε φυσιολογικές συνθήκες υπάρχει και στον αέρα που αναπνέουμε. Με τη βοήθεια μιας πολύ λεπτής βελόνας ο γιατρός τοποθετεί ενδοδερμικά διοξείδιο του άνθρακα. Μόλις, λοιπόν, εισχωρήσει τοπικά στον οργανισμό μας το διοξείδιο του άνθρακα η αιμοσφαιρίνη (που μεταφέρει το οξυγόνο στα κύτταρα του οργανισμού μας) έχει την τάση όπου υπάρχει διοξείδιο να απελευθερώνει αμέσως το οξυγόνο και να προσκολλάτε στο διοξείδιο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα στα σημεία εκείνα που εισάγουμε αυξημένη ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα, να απελευθερώνεται ταυτόχρονα αυξημένη ποσότητα οξυγόνου από το αίμα και να διαστέλλονται τα αγγεία.

Έτσι αυξάνεται η οξυγόνωση της περιοχής, με όλες τις θετικές επιδράσεις που έχει αυτή η διαδικασία. Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού, είναι εντελώς ανώδυνη, δεν απαιτείται ούτε καν τοπική αναισθησία. Αφού με μία πολύ λεπτή βελόνα ο γιατρός τοποθετεί διοξείδιο του άνθρακα στις περιοχές εκείνες όπου εμφανίζεται κυτταρίτιδα ή ραγάδες. Έχει σαν αποτέλεσμα να ελευθερώνεται από το αίμα στην περιοχή εκείνη αυξημένη ποσότητα οξυγόνου με όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα εκείνης. Μεταξύ άλλων, επιτυγχάνεται καλύτερη ανάπτυξη των ινοβλαστών, παραγωγή κολλαγόνου, βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος. Συνήθως χρειάζονται 5-6 εφαρμογές οι οποίες πραγματοποιούνται ανάμεσα σε διάστημα μιας εβδομάδας έως 10 μέρες. Μετά την εφαρμογή μπορεί να εμφανιστούν πολύ ελαφρύ πρήξιμο ή κάποιοι μώλωπες τα οποία σταδιακά υποχωρούν και η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει στην εργασία της αμέσως.

Διάρκεια θεραπείας: μισή ώρα περίπου

 

Αντιμετώπιση τοπικού πάχους & κυτταρίτιδας με ραδιοσυχνότητες (ACCENT

Το μηχάνημα Accent χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες τόσο μονοπολική όσο και διπολική για την βελτίωση της εμφάνισης του σώματος. Το σύστημα Accent βοηθάει στη λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Η θεραπεία αυτή βοηθά να αποκτήσει κανείς επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς καθώς και να επιτευχθεί σύσφιξη και να τονίσουμε τα άκρα.

Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι βελτιώνεται η ποιότητα του δέρματος και επιτυγχάνεται η βελτίωση της κυκλοφορίας.

Σε περιοχές που εμφανίζεται τοπικό πάχος – μόνο του – ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία Accent στο σώμα. Στην κοιλιά μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος και να προκαλέσει σύσφιξη και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων. Στα ψωμάκια στο πλάι της μέσης, στους μηρούς, στα ψωμάκια στους γλουτούς, στο γόνατο, στο μπούτι, γενικά στις περιοχές που υπάρχει λίπος και κυτταρίτιδα. Το Accent διαθέτει για τις θεραπείες σώματος δύο κεφαλές την μονοπολική (Unilarge) η οποία μεταφέρει τη θερμότητα στους ιστούς. Καθώς επίσης και η κεφαλή (Uniform) η οποία συνδυάζει την μονοπολική ραδιοσυχνότητα με μασάζ για καλύτερη λεμφική παροχέτευση. Η θεραπεία με τις ραδιοσυχνότητες (Accent) επαναλαμβάνεται κάθε 10 ημέρες έως δύο εβδομάδες. Ο συνολικός αριθμός των εφαρμογών εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος, συνήθως συνιστάται να πραγματοποιούνται 6-8 συνεδρίες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, αλλά επέρχεται βελτίωση και κατά τους 3-4 πρώτες μήνες μετά την εφαρμογή. Η διαδικασία της θεραπείας Accent είναι απολύτως άνετη, γρήγορη, εντελώς ανώδυνη και μπορείτε μετά την εφαρμογή να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

 

Εξειδικευμένες θεραπείες Lipomassage με το νεο LPG INTEGRAL

Τα συστήματα Cellu M6 της LPG επιδρούν σημαντικά στην επανεκπαίδευση των  λιποκυττάρων και του ίδιου του οργανισμού για να λειτουργήσει και πάλι όπως παλιά, ανανεώνοντας τις επιβραδυμένες κυτταρικές διαδικασίες. Τα αποτελέσματα της θεραπείας αυτής είναι: α) το επίμονο λίπος απομακρύνεται, β) το περίγραμμα ανασχηματίζεται, γ) το δέρμα συσφίγγεται και ανασηκώνεται και δ) η κυτταρίτιδα λειαίνεται. Το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω ενός συστήματος ρύθμισης της αναρρόφησης και μέσω της προσθήκης αισθητήρων.

Τα Πλεονεκτήματα του Νέου Συστήματος Cellu M6 Integral

➔ Ορατά αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα: με το νέο επίπεδο αποτελεσματικότητας, κάθε μία από τις συνεδρίες της θεραπείας έχει εμπλουτιστεί. Η εξέλιξη της τεχνικής απλοποιεί τη θεραπεία (τα νέα συστήματα είναι πιο διαδραστικά και διευκολύνουν τον χειριστή) και αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της θεραπείας στο δέρμα και τη σιλουέτα.

➔ Αποτελέσματα που διαρκούν: χάρη σε ένα πρόγραμμα επανεκπαίδευσης των κυττάρων.  Μετά από την αρχική θεραπεία των έξι συνεδριών (για το σώμα) ή οκτώ (για το πρόσωπο) η συντήρηση με μία συνεδρία τον μήνα, επιφέρει ακόμη πιο μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

➔ Φυσικό αποτέλεσμα: Το νέο σύστημα Cellu M6 Integral αποτελεί ξεκάθαρη υπόσχεση για πιο αδύνατα σώματα και πιο ανανεωμένα πρόσωπα, που διατηρούν την αρμονικότητα και τη φυσική τους όψη.

➔ Εγγυημένα αποτελέσματα: Το Cellu M6 Integral εγγυάται πιο απολαυστικές θεραπείες και ακόμη πιο ποιοτικά αποτελέσματα! Το ίδιο το σύστημα μέσω της αλληλεπίδρασης και του εξελιγμένου ενσωματωμένου ηλεκτρονικού υπολογιστή    που διαθέτει, καθώς και εξαιτίας των ολοκληρωμένων πρωτόκολλων που φαίνονται βήμα προς βήμα στην οθόνη αφής του υπολογιστή, αποτελεί τον τέλειο βοηθό του χειριστή και διασφαλίζει τη σωστή θεραπεία βάσει των αυστηρών κατευθύνσεων και της πατενταρισμένης μεθοδολογίας της LPG!

Αριθμός εφαρμογών ανάλογα την περίπτωση: 15-20 θεραπείες

Διάρκεια συνεδρίας: 40 λεπτά περίπου

Leave a reply