Νέα εφαρμογή του Bodytite κατά της κυτταρίτιδας

Την δραστική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με ταυτόχρονη ανόρθωση στα σημεία των γλουτών, υπόσχεται μία νέα εφαρμογή του συστήματος Bodytite.

Χάρη σε μια νέα κεφαλή που έρχεται να προστεθεί στο «οπλοστάσιο» της πιο εξελιγμένης λιπογλυπτικής σώματος του Bodytite. Η κεφαλή αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να επεμβαίνει στις περιοχές εκείνες που υπάρχει έντονη κυτταρίτιδα και να την «διαλύει». Με την βοήθεια της αιχμηρής άκρης της κεφαλής το μηχάνημα Bodytite σπάει τα διαφραγμάτια του συνδετικού ιστού, που τραβάνε το δέρμα προς τα κάτω δημιουργώντας την αντιαισθητική εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού». Η θεραπεία αυτή διαθέτει παράλληλα κι όλες τις ευεργετικές δυνατότητες της σύσφιξης που προσφέρει το Bodytite.

Η διαδικασία αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού με τοπική αναισθησία, η ασθενής επιστρέφει στην εργασία της μετά από μία ημέρα. Χρειάζεται να φοράει μετά έναν ελαστικό κορσέ για 2 εβδομάδες περίπου, ενώ ίσως εμφανιστούν λίγες μελανιές κι ένα ελαφρύ πρήξιμο στην περιοχή, που υποχωρούν σταδιακά μέσα στις επόμενες μέρες.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο για τις περιοχές που εμφανίζουν έντονη κυτταρίτιδα, όπως είναι οι γλουτοί, συνδυάζοντας παράλληλα και την ανόρθωσή τους.

Leave a reply