Μη επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς

Μπορεί οι περισσότερες από εμάς να ακούμε νυστέρι και να αλλάζουμε δρόμο, όμως η πλαστική χειρουργική έχει εξελιχθεί αρκετά στις μέρες μας,  ώστε να μπορούμε με καινούργιες και δραστικές μεθόδους αισθητικής, να αποφύγουμε το κρεβάτι του χειρουργείου. Με τη βοήθεια ενός ειδικού σε θέματα ομορφιάς, του πλαστικού χειρουργού Απόστολου Γαϊτάνη (www.agaitanis.gr), θα δούμε πώς μπορούμε ν’ αντιμετωπίσουμε ότι μας ενοχλεί σε πρόσωπο και σώμα και να υποδεχθούμε την άνοιξη ανανεωμένες!

  • Αν θέλουμε να βελτιώσουμε την υφή του δέρματος μας, να μειώσουμε τις ρυτίδες και να εξαλείψουμε τις καφέ κηλίδες, που έχουν δημιουργηθεί στο πρόσωπό μας, το ErbiumPixel, μια πρωτοποριακή εφαρμογή της θεραπείας λέιζερ «Harmony Laser», προσφέρει ολική ανανέωση στο πρόσωπο.
  • Για να αποκτήσουμε μια πιο νέα και λαμπερή εμφάνιση, η φωτοανάπλαση βοηθά στην αφαίρεση των γεροντικών κηλίδων καθώς και των αγγειακών βλαβών, χάρη στην τεχνολογία παλμικού φωτός AFT.
  • Για τη σύσφιξη στο χαλαρό από την ηλιακή ακτινοβολία δέρμα μας, ιδιαίτερα στις περιοχές που είναι περισσότερο εκτεθειμένες όπως το πρόσωπο, ο λαιμός, τα χέρια, η κοιλιά, φροντίζει η τεχνολογία του παλμικού υπέρυθρου φωτός Near Infrared.  
  • Αν χρειαζόμαστε άμεση ενυδάτωση στο πρόσωπο και το σώμα την πιο δραστική λύση αποτελεί η εφαρμογή της μεσοθεραπείας, καθώς και το υαλουρονικό οξύ. Η μεσοθεραπεία αποτελούμενη από πολυβιταμινούχα σκευάσματα, τονώνει το δέρμα, γίνεται με μικρά τσιμπηματάκια και διαρκεί μερικά λεπτά. Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως ενισχύοντας την επιδερμίδα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ παράλληλα βελτιώνει τις ρυτίδες γήρανσης «γεμίζοντάς τες».
  • Αν έχουμε ανάγκη από άμεση τόνωση και σύσφιξη τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, τότε η μέθοδος Accent αποτελεί την πιο κατάλληλη θεραπεία. Το μηχάνημα Accent χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες για τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος. Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου.

Η θεραπεία αυτή μπορεί να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς, ενώ παράλληλα προσφέρει σύσφιξη στα άκρα. Σε περιοχές όπου εμφανίζεται τοπικό πάχος (μόνο του ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα) η θεραπεία Accent μπορεί να εφαρμοστεί με σημαντικά αποτελέσματα. Στην κοιλιά μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος, να εντείνει τη σύσφιξη και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων, αλλά εξίσου αποτελεσματική είναι και στα ψωμάκια στο πλάι της μέσης, στους μηρούς στους γλουτούς, στα γόνατα και γενικότερα στις περιοχές με λίπος και κυτταρίτιδα. Το Accent εφαρμόζεται και στο πρόσωπο για να συσφίξει το δέρμα και ν’ αντιμετωπίσει τις ρυτίδες.

  •   Αν τώρα μερικές από εμάς, μας ενοχλούν κάποια παραπανίσια παχάκια, υπάρχει λύση ανώδυνη και χωρίς νυστέρι. Πρόκειται για τη μέθοδο Endermologie κατά την οποία με τη βοήθεια ειδικών κυλίνδρων πραγματοποιείται λεμφικό μασάζ στις περιοχές όπου εμφανίζεται τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα, θεωρείται αποτελεσματική μέθοδος σε περιπτώσεις χαλάρωσης. Μπορεί να συνδυαστεί επίσης, για καλύτερο αποτέλεσμα, με μια σειρά από ενέσεις μεσοθεραπείας -με πολυβιταμινούχα σκευάσματα- στις περιοχές όπου εμφανίζεται το πρόβλημα.
  • Έχοντας τώρα ένα σφριγηλό δέρμα και μια πιο φρέσκια και ανανεωμένη επιδερμίδα, μπορείτε να ολοκληρώσετε την περιποίηση της εμφάνισής σας, αποκτώντας μεταξένια και βελούδινα πόδια με τη μέθοδο αποτρίχωσης με laser. Θεωρείται ως το πιο εξελιγμένο σύστημα για την απομάκρυνση της τρίχας, το αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο σε σύγκριση με τις υπόλοιπες μεθόδους και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία του σώματος.  Απαραίτητη προϋπόθεση για να υποβληθείτε σε αποτρίχωση με laser είναι να μην είστε μαυρισμένη, έτσι ώστε να επιτύχετε ένα πιο μακροπρόθεσμο και σίγουρο αποτέλεσμα.

Leave a reply