Μη επεμβατική λιποαναρρόφηση με την δύναμη του κρύου!

Η σύγχρονη κοσμητική ιατρική έχει εξελιχθεί αρκετά καταρρίπτοντας τον μύθο της παρατεταμένης περιόδου ανάρρωσης, προσφέρει νέες, αποτελεσματικές και άμεσες λύσεις, για ένα πιο καλλίγραμμο σώμα, χωρίς νυστέρι!

Αν, λοιπόν, επιθυμείτε ν’ απαλλαγείτε από το επίμονο τοπικό πάχος, χωρίς επέμβαση, τώρα μπορείτε χάρη στην νέα πρωτοποριακή μη επεμβατική μέθοδο Κρυολιπόλυσης Coolsuclpting by Zeltiq USA.

 

Η νέα μέθοδος Κρυολιπόλυσης (με το σύστημα CoolSculpting by Zeltiq USA) είναι η μοναδική, αυθεντική, μη επεμβατική διαδικασία που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία ψύξης για μόνιμα αποτελέσματα στην εξάλειψη του τοπικού λίπους, σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, μέσω μιας μοναδικής τεχνολογίας που ονομάζεται Cryolipolysis. Αποτελεί ιδανική μέθοδο για όσους εμφανίζουν τοπικό πάχος που αντιστέκεται στη δίαιτα και την άσκηση.

Η εφαρμογή της Κρυολιπόλυσης δεν περιλαμβάνει τομές, δεν χρειάζεται αναισθησία, δεν απαιτεί νοσηλεία, ενώ μειώνει το στρώμα του λίπους χωρίς να βλάπτει το δέρμα ή άλλους ιστούς. Η Κρυολιπόλυση Coolsculpting της Αμερικανικής εταιρείας Zeltiq χρειάζεται μόνο μία συνεδρία και αποτελεί τη νέα επαναστατική, μη επεμβατική λύση για μείωση πόντων και καταπολέμηση του επίμονου τοπικού λίπους.   Απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες.

Στους άνδρες, έχει παρατηρηθεί πως το περιττό λίπος συγκεντρώνεται στην κοιλιά, τα παχάκια γύρω από τη μέση, το γνωστό «σωσίβιο», που συνήθως δεν υποχωρεί παρά την άσκηση ή την διατροφή. Σημαντική βελτίωση στην εικόνα αυτή του σώματος μπορεί να προσφέρει η νέα μέθοδος κρυολιπόλυσης και μάλιστα χωρίς νυστέρι!

Οι περιοχές του σώματος για τις γυναίκες, στις οποίες συσσωρεύεται πιο συχνά το περιττό λίπος και ενδείκνυται η εφαρμογή κρυολιπόλυσης, είναι το εξωτερικό των μηρών, δηλαδή τα «ψωμάκια», το εσωτερικό των μηρών, το τοπικό πάχος στην κοιλιά (πάνω μέρος κοιλιάς – στομάχι και κάτω μέρος κοιλιάς), καθώς και τα πλαϊνά της μέσης. Γενικά στις περιοχές που υπάρχει συσσωρευμένο λίπος, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες.

 

Σε τι διαφέρει η Κρυολιπόλυση με το Coolsculpting

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως δεν είναι όλες οι εφαρμογές Κρυολιπόλυσης ίδιες. Η αποτελεσματικότητα καθώς και η ασφάλεια της εφαρμογής εξαρτάται και από τον τύπο του μηχανήματος. Μόνο το Coolsculpting προσφέρει την κατοχυρωμένη τεχνολογία Freeze Detect που εξασφαλίζει τα πιο ασφαλή και θεαματικά αποτελέσματα. Με σήμανση CE για ιατρικά μηχανήματα τύπου lla και εγκεκριμένο από τον FDA (Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων). Με τη θεραπεία της κρυολιπόλυσης μπορείτε να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος ανώδυνα και μη επεμβατικά σε μία μόνο συνεδρία. Η διαδικασία πραγματοποιείται υπό ιατρική παρακολούθηση.

 

Πως λειτουργεί;

Το ψύχος και οι χαμηλές θερμοκρασίες σύμφωνα με τους ειδικούς έχει παρατηρηθεί πως μας αδυνατίζουν! Έτσι η μέθοδος της κρυολιπόλυσης βασίζεται στην εξής φιλοσοφία: Τα λιποκύτταρα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε χαμηλές θερμοκρασίες και η εφαρμογή μιας κεφαλής τοπικά, σαν βεντούζα, που τα ψύχει μπορεί να τα καταστρέψει.

Πιο συγκεκριμένα η λειτουργία της μεθόδους βασίζεται στην χρήση του ψύχους που αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν σε «απόπτωση», δηλαδή να καταστραφούν και στη συνέχεια ν’ αποβληθούν από τον οργανισμό, «φαγοκυττάρωση», με φυσιολογικά βιολογικό τρόπο.

 

Τι επιτυγχάνει;

Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης στοχεύει στην μείωση του τοπικού πάχους, αφήνοντας το δέρμα και τους γύρω ιστούς ανεπηρέαστους. Με το Coolsculpting επιτυγχάνεται μόνιμη βλάβη στα λιποκύτταρα.

92% των ασθενών που δοκίμασαν την κρυολιπόλυση είχαν αξιοσημείωτη διαφορά μετά από μία μόνο θεραπεία και 4,7 στους 5 γιατρούς που την εφάρμοσαν έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι.

 

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί;

Σε περιοχές που εμφανίζεται συσσωρευμένο τοπικό πάχος. Στην κοιλιά, το πλάι της μέσης, τα πόδια βελτιώνοντας παράλληλα και την ποιότητα του δέρματος, εξαλείφοντας το περιττό λίπος και βοηθώντας στην απώλεια πόντων στην περιοχή. Εφαρμόζεται, επίσης, με επιτυχία στους γλουτούς (ψωμάκια), το εσωτερικό των μηρών και γενικά σε περιοχές που υπάρχει συσσωρευμένο λίπος, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες.

 

Πως γίνεται η εφαρμογή;

Στο σημεία που πρόκειται να γίνει η θεραπεία απλώνεται ένα ειδικό gel το οποίο  καλύπτεται με μια μεμβράνη, πάνω στην οποία στην συνέχεια εφαρμόζεται η ειδική κεφαλή, διαφορετική για κάθε σημείο του σώματος. Η αίσθηση που έχει κανείς κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι αυτή του κρύου στην περιοχή της εφαρμογής. Για κάθε περιοχή του σώματος υπάρχει ειδική διαφορετική κεφαλή που εφαρμόζεται, συνολικά υπάρχουν 5 κεφαλές.

 

Είναι επίπονη η εφαρμογή;

Η διαδικασία της θεραπείας είναι απολύτως άνετη, γρήγορη, εντελώς ανώδυνη και απαιτείται, συνήθως, μόνο μία συνεδρία για την ολοκλήρωσή της. Ιδιαίτερα σημαντικό επίσης είναι το γεγονός πως δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας μετά την εφαρμογή, πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία και η επιστροφή στις δραστηριότητες είναι άμεση!

 

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται και τι διάρκεια έχουν;

Η θεραπεία της κρυολιπόλυσης απαιτεί συνήθως μία συνεδρία. Ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας, μια συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 45 λεπτά  έως και 2 ώρες περίπου. Από την ανταπόκριση που έχει κάθε επιδερμίδα θα κριθεί αν θα χρειαστεί επαναληπτική συνεδρία. Το τελικό αποτέλεσμα γίνεται ορατό 1,5 – 2 μήνες περίπου μετά την εφαρμογή.

 

Υπάρχουν κίνδυνοι ή αντενδείξεις;

Η τεχνολογία της κρυολιπόλυσης είναι απόλυτα ασφαλής χάρη στην ελεγχόμενη διαδικασία ψύξης, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένα μέτρα ασφαλείας.

Αντενδείκνυται σε περιπτώσεις που υπάρχει βηματοδότης, διαταραχές στην κυκλοφορία του αίματος, δακτυλίδι στομάχου, σε περιοχές όπου υπάρχει πρόσφατη χειρουργική τομή αν και μετά το πέρας 6μηνου μπορεί να πραγματοποιηθεί. Αντενδείκνυται ακόμη σε καρκινοπαθείς και σε όσους λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή, μπορεί όμως να πραγματοποιηθεί κατόπιν συγκατάθεσης του γιατρού τους. Επίσης δεν θα πρέπει να υπάρχουν μεταλλικά αντικείμενα στο σώμα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.

 

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες για καλύτερα αποτελέσματα;

Η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες μη επεμβατικές θεραπείες, όπως είναι οι εξειδικευμένες θεραπείες για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας (Endermologie) και οι ραδιοσυχνότητες για σύσφιξη (Accent Laser), προσφέροντας ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

 

Ραδιοσυχνότητες (Accent) για την χαλάρωση του δέρματος

Η εφαρμογή Accent χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες για σύσφιξη αλλά και μείωση εκατοστών από το σώμα. Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου. Τα αποτελέσματα που υπόσχεται το Accent, κάνοντας γλυπτική στην περιοχή του σώματος, είναι άμεσα ορατά και δραστικά: απαλότερο δέρμα, πιο λεπτή και σμιλευμένη σιλουέτα, ενώ πραγματοποιεί και λιπογλυπτική στις περιοχές του σώματος. Η θεραπεία αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς, ενώ παράλληλα προσφέρει σύσφιξη και απώλεια πόντων στο πλάι της μέσης, στους μηρούς στους γλουτούς, στα γόνατα και γενικότερα στις περιοχές που εμφανίζεται λίπος και κυτταρίτιδα.

Συνήθως χρειάζονται 6-8 συνεδρίες περίπου ανάλογα με το βαθμό του προβλήματος.

 

Λεμφικό μασάζ (Endermologie) για την κυτταρίτιδα & την επιδερμική χαλάρωση

Αυτού του είδους το μασάζ επιταχύνει τη λεμφική ροή και βοηθάει το σώμα να απομακρύνει τις τοξίνες και τα άχρηστα υλικά κάνοντάς το παράλληλα πιο σφριγηλό.

Με τη βοήθεια ειδικών κυλίνδρων πραγματοποιείται λεμφικό μασάζ στις περιοχές που εμφανίζεται κυτταρίτιδα αλλά και τοπικό πάχος. Ως θεραπεία προσφέρει μία αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας. Συνήθως χρειάζονται συνολικά 15-20 συνεδρίες περίπου ανάλογα με την περίπτωση.

Το Endermologie βελτιώνει την τροφοδότηση των κυττάρων και των οργάνων με θρεπτικά συστατικά και αυξάνει τα επίπεδα του κυτταρικού μεταβολισμού.  Μπορεί  να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος, να μειώσει τα βαθουλώματα, να διεγείρει τα αιμοφόρα αγγεία και να βελτιώσει τις αποτοξινωτικές λειτουργίες του λεμφικού συστήματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πιο λείο, να εξαφανίζεται το οίδημα στην περιοχή και η κατακράτηση υγρών.

Leave a reply