Μη επεμβατικές θεραπείες σώματος

Οι μη επεμβατικές θεραπείες για την βελτίωση της εικόνας του σώματος έχουν “σμιλεύσει” πολλά γυναικεία κορμιά. Δείτε ποιες είναι:

Θεραπεία: Accent

Τι είναι: Το μηχάνημα Accent χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες για σύσφιξη αλλά και μείωση εκατοστών από το σώμα.

Πως επιτυγχάνεται: Το μηχάνημα Accent χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες για τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος. Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου. Τα αποτελέσματα που υπόσχεται το Accent, κάνοντας γλυπτική στην περιοχή του σώματος, είναι άμεσα ορατά και δραστικά: απαλότερο δέρμα, πιο λεπτή και σμιλευμένη σιλουέτα.

Αποτελέσματα: Κάνει λιπογλυπτική στις περιοχές του σώματος < Η θεραπεία αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς ενώ παράλληλα προσφέρει σύσφιξη και απώλεια πόντων στο πλάι της μέσης, στους μηρούς στους γλουτούς, στα γόνατα και γενικότερα στις περιοχές με λίπος και κυτταρίτιδα> τονίζει ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται: 6-8 συνεδρίες περίπου ανάλογα με το πρόβλημα

To Accent αποτελεί μία πλήρη θεραπεία για το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα, παρόλα αυτά για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μπορεί να συνδυαστεί με την μέθοδο Endermologie που προσφέρει λεμφικό μασάζ.

Θεραπεία: Endermologie

Τι είναι: Αυτού του είδους το μασάζ επιταχύνει τη λεμφική ροή και βοηθάει το σώμα να απομακρύνει τις τοξίνες και τα άχρηστα υλικά κάνοντάς το παράλληλα πιο σφριγηλό.

Πως επιτυγχάνεται: Με τη βοήθεια ειδικών κυλίνδρων πραγματοποιείται λεμφικό μασάζ στις περιοχές που εμφανίζεται κυτταρίτιδα αλλά και τοπικό πάχος.

<Πρόκειται για μία θεραπεία> τονίζει ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης < που θεωρείται αποτελεσματική σε περιπτώσεις που το δέρμα έχει υποστεί χαλάρωση. Μπορεί να συνδυαστεί επίσης με μία σειρά από ενέσεις μεσοθεραπείας με πολυβιταμινούχα σκευάσματα τα οποία θα εντείνουν τη λιποδιάλυση. Ως θεραπεία σου προσφέρει μία αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται: 15-20 ανάλογα την περίπτωση

Αποτελέσματα: Βελτιώνει την τροφοδότηση των κυττάρων και των οργάνων με θρεπτικά συστατικά και αυξάνει τα επίπεδα του κυτταρικού μεταβολισμού.  Μπορεί  να βελτιώσει την κατάσταση και την εμφάνιση του δέρματος να μειώσει τα βαθουλώματα να διεγείρει τα αιμοφόρα αγγεία και να βελτιώσει τις αποτοξινωτικές λειτουργίες του λεμφικού συστήματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πιο λείο, να εξαφανίζεται το οίδημα στην περιοχή και η κατακράτηση υγρών.

Leave a reply