0 Flares -- -- -- -- -- 0 Flares ×
  • 24 ΔΕΚ 13
  • 0
  Λιγό πρίν τις γιορτές

  Λιγό πρίν τις γιορτές

  0 Flares -- -- -- -- -- 0 Flares ×

  Θέλεις να κάνεις κάτι για να ανανεωθείς λίγο πριν τις γιορτές; Σου προτείνουμε όσα αποδίδουν άμεσα και μέσα σε λίγες συνεδρίες μπορούν να σε βοηθήσουν να δείχνεις ξεκούραστη, αναζωογονημένη στο πρόσωπο αλλά και fit, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας!

   

  ΠΡΟΣΩΠΟ (ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ (ECOPEEL)

  Η μέθοδος αυτή επιτυγχάνει ελαφρά απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και βοηθά το δέρμα να παράγει νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, παράγονται νέα κύτταρα και η επιδερμίδα γίνεται πιο φρέσκια, νεανική και λαμπερή. Η μέθοδος αυτή είναι πολύ αποτελεσματική σε θαμπά, σκληρά και ξηρά δέρματα, καθώς δρα στο δέρμα ως peeling, κάνοντας βαθύ καθαρισμό. Μπορεί όμως να σε βοηθήσει σημαντικά αν εμφανίζεις ουλές ακμής, δυσχρωμίες και κηλίδες, αν θες να περιορίσεις λεπτές ρυτίδες και να μειώσεις τη λιπαρότητα στο δέρμα σου, με διαφορά που θα είναι ορατή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Ένα από τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής είναι ότι χαρίζει στο δέρμα τα ίδια αποτελέσματα με το χημικό peeling, χωρίς όμως τις παρενέργειές του, δηλαδή παροδικές δυσχρωμίες και αναγκαιότητα παραμονής στο σπίτι για αρκετό διάστημα. Η μέθοδος είναι απόλυτα φυσική, ανώδυνη και ασφαλής. Η εφαρμογή είναι απλή και ελεγχόμενη, με συνέπεια το αποτέλεσμα να είναι ακριβές. Δεν προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμούς, κι έτσι μπορείς να επιστρέψεις αμέσως στις καθημερινές σου δραστηριότητες χωρίς κανένα πρόβλημα.

   

  ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

  Το υαλουρονικό οξύ είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το δέρμα (εξάλλου, πρόκειται για φυσικό συστατικό του οργανισμού μας) και δεν προκαλεί αλλεργίες. Χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή για να γεμίσει επιφανειακές αλλά και πιο βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο ή να δώσει όγκο σε χείλη, ζυγωματικά και βαθουλωμένα μάγουλα. Έχοντας προηγηθεί τοπική αναισθησία, ο γιατρός εγχέει με ένεση το υλικό στην περιοχή των ρυτίδων και τις γεμίζει.

  Η διόρθωση είναι άμεση, αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι για 2-3 μέρες μπορεί να εμφανίζεις στην περιοχή πρήξιμο, κοκκινίλα ή ήπια ευαισθησία, τα οποία όμως στην συνέχεια υποχωρούν. Επίσης, είναι σημαντικό να έχεις υπόψη σου πως όλες οι θεραπείες με ενέσιμα μπορεί να προκαλέσουν τοπικά κάποια μελανιά, και γι’ αυτό καλό θα είναι να υπάρχει ένα περιθώριο ασφαλείας 7-10 ημερών πριν από κάποια επίσημη εμφάνιση.

  Το αποτέλεσμα δείχνει πολύ φυσικό και έχει διάρκεια από 6 μήνες έως 1 χρόνο.

   

  BOTOX

  Απαλύνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), ανάμεσα στα φρύδια και στο μέτωπο. Με λεπτή βελόνα, το δημοφιλές ενέσιμο προϊόν εγχέεται τοπικά στα σημεία και ακινητοποιεί τους μυς που προκαλούν τις ρυτίδες. Ένας μικρός ερεθισμός που μπορεί να εμφανιστεί θα υποχωρήσει 30 λεπτά μετά την εφαρμογή, οπότε μπορείς αμέσως να επιστρέψεις στις καθημερινές σου δραστηριότητες. Μέσα σε 7-15 μέρες φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα. Σε 4-6 μήνες θα πρέπει να το επαναλάβεις αλλιώς, το δέρμα σου θα επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.

   

  ΣΩΜΑ – ACCENT (Αντιμετώπιση τοπικού πάχους & κυτταρίτιδας με ραδιοσυχνότητες)

  Το μηχάνημα Accent χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες για τη βελτίωση της εμφάνισης του σώματος. Η θεραπεία αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς και σύσφιξη στα άκρα. Σε περιοχές όπου εμφανίζεται τοπικό πάχος (μόνο του ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα) η θεραπεία Accent μπορεί να εφαρμοστεί με σημαντικά αποτελέσματα. Στην κοιλιά μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος, να εντείνει τη σύσφιξη και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων, αλλά εξίσου αποτελεσματική είναι και στα ψωμάκια στο πλάι της μέσης, στους μηρούς στους γλουτούς, στα γόνατα και γενικότερα στις περιοχές με λίπος και κυτταρίτιδα.

  Η θεραπεία επαναλαμβάνεται κάθε δύο εβδομάδες. Συνήθως χρειάζονται συνολικά 5-6 συνεδρίες, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος και την ανταπόκριση της κάθε επιδερμίδας. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, αλλά βελτίωση επέρχεται και κατά τους 3-4 πρώτους μήνες μετά την εφαρμογή. Η θεραπεία Accent είναι απολύτως άνετη, γρήγορη, εντελώς ανώδυνη και μετά την εφαρμογή μπορείς να επιστρέψεις στις δραστηριότητές σου.

   

  ENDERMOLOGIE (λεμφικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας)

  Η θεραπεία Endermologie του γαλλικού οίκου LPG αποτελεί παγκοσμίως την πλέον διάσημη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, της χαλάρωσης και του τοπικού πάχους. Πρωτοξεκίνησε το 1986 και ουσιαστικά πρόκειται για ένα ιατρικό μηχάνημα εγκεκριμένο από το μεγαλύτερο και πλέον αυστηρό οργανισμό της Αμερικής, τον FDA, που εφαρμόζεται καθημερινά σε περισσότερα από 100.000 άτομα.

  Η θεραπεία αυτή παρέχει μια αίσθηση ευεξίας, ενώ ενεργοποιεί και ανανεώνει κάποιες από τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού και του δέρματος. Κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 35 λεπτά και γίνεται 2-3 φορές την εβδομάδα. Χρειάζονται περίπου 10 θεραπείες για να φανεί το αποτέλεσμα και 1-2 θεραπείες το τρίμηνο για τη συντήρησή του. Ο αριθμός των συνεδριών διαφέρει κατά περίπτωση, υπολόγισε όμως ότι, κατά μέσο όρο, θα χρειαστείς μία το μήνα τουλάχιστον!

   

  ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

  Η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται πολλά χρόνια στο εξωτερικό και τελευταία χρησιμοποιείται και στη χώρα μας. Γίνεται με την έκχυση πολυβιταμινούχου, συσφικτικού και αναπλαστικού κοκτέιλ σε βάθος στο δέρμα, για την πρόληψη ή την αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων όπως η χαλάρωση, η γήρανση του δέρματος, η κυτταρίτιδα κ.α.

  Η εφαρμογή γίνεται στα σημεία όπου εμφανίζεται κυτταρίτιδα με σύριγγες που φέρουν μια πολύ μικρή και λεπτή βελόνα, ώστε τα συστατικά να εισχωρούν καλύτερα μέσα στο δέρμα και να έχουν άμεσα αποτελέσματα. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και, ανάλογα με την περίπτωση, πραγματοποιείται ένας αριθμός συνεδριών (4-6) κάθε 1-2 εβδομάδες και θεραπεία συντήρησης κάθε 3-4 μήνες.

  Η μεσοθεραπεία βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, την οξυγόνωση των κυττάρων και την αποβολή των τοξινών, γι’ αυτό και θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματική μέθοδος κατά της κυτταρίτιδας. Μπορεί να εφαρμοστεί μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με τη μέθοδο Endermologie, για καλύτερα αποτελέσματα.

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply