Λίγη νεότητα ακόμη!

Ή αλλιώς αυτό που θέλουν οι γυναίκες. Ειδικά έναν μήνα πριν από τις γιορτές και όταν μάλιστα μπορεί να γίνει με μη επεμβατικούς τρόπους τι καλύτερο;

Μεσοθεραπεία στο πρόσωπο με υαλουρονικό οξύ

Τι είναι: Εκτός από τις κλασικές μεσοθεραπείες με πολυβιταμίνες, τώρα υπάρχουν και οι εμπλουτισμένες με υαλουρονικό οξύ. Ιδανικές για τα σημεία του προσώπου στα οποία υπάρχουν λεπτές γραμμές, καθώς και για την περιοχή του λαιμού.

Πως δρα: Ο πλαστικός χειρουργός με τη χρήση ενός ειδικού δοσομετρητή εγχέει σε συγκεκριμένα στρώματα του δέρματος το νέο ενέσιμο υλικό, το οποίο βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και τη βοηθά να διατηρήσει την υγρασίας της.

Τι κερδίζετε: Το νέο αυτό ενέσιμο υλικό είναι λιγότερο παχύρευστο σε σχέση με το συνηθισμένο υαλουρονικό οξύ, με αποτέλεσμα να εφαρμόζεται πιο επιφανειακά και η βελτίωση του δέρματος να είναι έντονα ορατή. Επιπλέον, με τη χρήση ειδικού δοσομετρητή, επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ακρίβεια στην έγχυση και άρα λιγότεροι μώλωπες και πολύ καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα: Για να φανεί το τελικό αποτέλεσμα θα χρειαστούν από τρεις ως έξι συνεδρίες, ανάλογα με το πρόβλημα. Η επίδραση της θεραπείας αυτής στο δέρμα σας έχει μεγάλη διάρκεια, περίπου 8-12 μήνες.

Δυνατότητα εξατομίκευσης: Η θεραπεία μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με την ηλικία και τον τύπο του δέρματός σας. Έτσι, άλλης μορφής ενέσιμο υλικό χρησιμοποιείται για το νεότερο δέρμα, που απαιτεί μια ελαφρύτερη ανανέωση, και άλλη είναι η σύσταση του ενέσιμου υλικού για το πιο ώριμο και χαλαρό δέρμα στο πρόσωπο, που απαιτεί πιο βαθιά επίδραση.

Λέιζερ σε συνδυασμό με ραδιοσυχνότητες για σύσφιξη

Τι είναι; Με τη βοήθεια της τεχνολογίας οι ειδικοί έχουν άλλο ένα όπλο στα χέρια τους για να πολεμήσουν την κούραση και τις λεπτές γραμμές που χαράζει ο χρόνος στο πρόσωπό μας. Ο συνδυασμός λέιζερ και ραδιοσυχνοτήτων είναι άκρως αποτελεσματικός για τη σύσφιξη του δέρματος.

Πως δρα: Το λέιζερ «χαρτογραφεί» την επιδερμίδα σαν ένα πλέγμα αποτελούμενο από πολλά μικρά τμήματα και στοχεύει μόνο σε αυτά που παρουσιάζουν την ένδειξη προβλήματος, όπως π.χ. ουλές, χαλάρωση ή λεπτές γραμμές. Από την άλλη, οι ραδιοσυχνότητες διεγείρουν τους ινοβλάστες, με αποτέλεσμα αυτοί να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο.

Τι κερδίζετε: Δέρμα πιο νεανικό, σφριγηλό και λείο. Επιπλέον, καθώς η στόχευση του λέιζερ γίνεται μόνο στα προβληματικά σημεία, ο τραυματισμός είναι τμηματικός και δεν επηρεάζει τα υγιή κύτταρα, οπότε ο γύρω ιστός μένει ανέπαφος, γι’ αυτό και η ανάρρωση είναι ταχύτατη.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα: Αρχίζει να γίνεται εμφανές σε διάστημα δύο – τριών μηνών και διαρκεί περίπου δύο χρόνια. Για να ολοκληρωθεί όμως η διπλή δράση της θεραπείας αυτής συνιστάται να γίνονται συνδυαστικά οι δύο εφαρμογές. Ενδεικτικά, ανάλογα πάντα και με την περίπτωση, θα χρειαστούν δύο εφαρμογές και παράλληλα ένας κύκλος τεσσάρων θεραπειών με ραδιοσυχνότητες σε μεσοδιάστημα δέκα ημερών.

Θεραπεία με μικροκρυστάλλους

Τι είναι: Αν αναζητάτε κάτι πιο εξελιγμένο και σύγχρονο από το κλασικό πίλινγκ, δοκιμάστε ένα πιο προχωρημένο με μικροκρυστάλλους, οι οποίοι απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και βοηθούν το δέρμα να παράγει νέο κολλαγόνο και ελαστίνη.

Πως δρα: Μέσω μιας συσκευής με ισχυρή κινητική ενέργεια μικροκρυστάλλων, προκαλείται υπεραιμία στα σημεία που εφαρμόζεται, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, να παράγονται νέα κύτταρα και η επιδερμίδα να γίνεται πιο νεανική και λαμπερή. Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι πολύ αποτελεσματική σε θαμπές και ξηρές επιδερμίδες, καθώς δρα στο δέρμα ως πίλινγκ κάνοντας βαθύ καθαρισμό. Η εφαρμογή είναι απλή και δεν προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμούς. Έτσι μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τι κερδίζετε: Λείανση των λεπτών ρυτίδων και μείωση της λιπαρότητας. Μπορεί επίσης να βοηθήσει σημαντικά στην εξάλειψη ουλών που προκαλούνται από την ακμή, δυσχρωμιών και κηλίδων, καθώς και σε μελαγχρωματικά προβλήματα. Ένα ακόμη από τα πλεονεκτήματα με το χημικό πίλινγκ, χωρίς όμως τις παρενέργειες αυτού, δηλαδή την πρόκληση παροδικών δυσχρωμιών και την αναγκαιότητα παραμονής στο σπίτι για αρκετό διάστημα.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα: Η ανανέωση του προσώπου με αυτή τη μέθοδο πραγματοποιείται συνήθως μέσα σε έξι-επτά συνεδρίες ανά εβδομάδα. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία το δέρμα είναι αισθητά πιο απαλό και το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό στο τέλος της θεραπείας. Ο συνολικός αριθμός των επαναλήψεων εξαρτάται από την ποιότητα του δέρματος και το μέγεθος του προβλήματος, ωστόσο το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου δύο χρόνια.

Leave a reply