Θεραπεία Θερμικής Ανάπλασης Δέρματος

Το να έχεις ένα πιο λείο, καθαρό και σφριγηλό δέρμα σου δίνει τέτοια αυτοπεποίθηση πραγματικά ικανή να σου φτιάξει τη μέρα. Αντίθετα, όμως, όσο περνάνε τα χρόνια το δέρμα μας χάνει την ελαστικότητά του και γεμίζει ρυτίδες και λεπτές γραμμές που μας κάνουν να φαινόμαστε πιο μεγάλοι από ό,τι πραγματικά νιώθουμε.ο Fractora Firm και το Fractora Plus είναι δύο κλινικές πρωτοποριακές θεραπείες δερματικής φροντίδας σχεδιασμένες να αναζωογονούν και να ανανεώνουν το δέρμα του προσώπου και του σώματός σας, αντίστοιχα. Έτσι, αναδεικνύεται, η πιο όμορφη και λαμπερή πλευρά του εαυτού σας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FRACTORA FIRM & TO FRACTORA PLUS;

Τα Fractora Firm και Fractora Plus χρησιμοποιεί την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων για να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή σύσφιγξη στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Η ενέργεια της ραδιοσυχνότητας διεγείρει τη δημιουργία νέου κολλαγόνου και συστέλλει τα διάφορα στρώματα του δέρματος, δίνοντας, έτσι, μια βελτιωμένη όψη στην επιδερμίδα. Πρόκειται, λοιπόν, για δύο καινοτόμες μη-επεμβατικές μεθόδους δερματικής ανάπλασης προσώπου (Fractora Firm) και σώματος (Fractora Plus), αντίστοιχα.

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ FRACTORA FIRM & PLUS;

Το Fractora Firm και το Fractora Plus αναπτύχθηκαν με βάση τις τεχνολογικές εξελίξεις και την κλινική επιτυχία της αποκλειστικής τεχνολογίας A.C.E. (Achieve = Πραγματοποιώ, Control = Ελέγχω, Extend = Αναπτύσσω). Η τεχνολογία A.C.E. διοχετεύει την ενέργεια σε εν τω βάθει στρώματα του δέρματος, προκειμένου να διασφαλίσει ότι καμία περιοχή δεν πρόκειται να δεχθεί λιγότερη ή περισσότερη ενέργεια από αυτήν που ενδείκνυται, βελτιστοποιώντας, έτσι, το τελικό αποτέλεσμα και εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα αυτού.

 

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ;

Οι θεραπείες Fractora Firm και Fractora Plus απευθύνονται σε όσους αναζητούν μία μη-επεμβατική με φυσικά αποτελέσματα θεραπευτική προσέγγιση ενάντια στη χαλάρωση, τη γήρανση και τις ανομοιομορφίες του δέρματος. Για παράδειγμα, άτομα με εμπειρία στη θεραπεία Fractora Firm αναφέρουν ότι απέκτησαν ένα πιο σαφές περίγραμμα προσώπου και ότι το δέρμα τους είναι πιο λείο και με λιγότερες ρυτίδες. Τα Fractora Firm και Plus αποτελούν πρωτοποριακές λύσεις αισθητικής ιατρικής για όλους τους τύπους δέρματος (σκουρόχρωμους, ανοιχτόχρωμους, κλπ.).

 

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ;

Το Fractora Firm αντιμετωπίζει περιπτώσεις όπου υπάρχει δερματική χαλάρωση σε όλο το πρόσωπο ή αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης σε πιο συγκεκριμένες περιοχές όπως το μέτωπο, το πόδι της χήνας, το άνω και κάτω βλέφαρο, οι ρινοπαρειακές πτυχές, το σαγόνι και ο λαιμός. Για το δε σώμα, το Fractora Plus ενδείκνυται α) για τη σύσφιγξη δύσκολων περιοχών όπως τα άνω άκρα και η περιοχή της κοιλίας (ακόμη και αμέσως μετά από περίοδο εγκυμοσύνης) ή άλλων περιοχών του σώματος που χρειάζονται σύσφιγξη, β) για αντιμετώπιση γήρανσης και κακής υφής της επιδερμίδας, αλλά και γ) για περιπτώσεις κυτταρίτιδας.

 

ΠΟΝΑΕΙ;

Οι θεραπείες Fractora Firm & Plus, χρησιμοποιώντας μια συγκεκριμένη τεχνολογία, στοχεύουν σε τέτοιο δερματικό βάθος, που εξασφαλίζουν μια ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία, η οποία είναι εντελώς ανώδυνη και χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Μετά το τέλος κάθε συνεδρίας ενδέχεται να προκύψει κάποιο ελαφρύ ερύθημα (κοκκινίλα) στην περιοχή θεραπείας, το οποίο, όμως, υποχωρεί εντός μερικών ωρών.

 

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ;

Συνιστώνται έξι εβδομαδιαίες συνεδρίες. Παρ’ αυτά, εάν το πρόβλημα της δερματικής χαλάρωσης δεν είναι πολύ σοβαρό, τότε απαιτούνται λιγότερες συνεδρίες με μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα από θεραπεία σε θεραπεία. Σε κάθε περίπτωση, ο ακριβής αριθμός συνεδριών θα καθοριστεί μετά από μία εξατομικευμένη ιατρική αξιολόγηση των αναγκών σας.

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ;

Οι θεραπείες Fractora Firm και Plus μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά σχεδόν με όλες τις θεραπείες αισθητικής ιατρικής όπως λέιζερ, ενέσιμα, κλπ. Παρακαλείστε, όμως, να το συζητάτε και να ενημερώνετε τον θεράποντα ιατρό σας, όταν σκέφτεστε να συνδυάσετε άλλες αισθητικές πράξεις με τα Fractora Firm και Plus.