Θεραπείες Προσώπου (καθαρισμός – ενυδάτωση – laser pixel)

Ο βαθύς καθαρισμός αποτελεί μια σημαντική διαδικασία για ένα λαμπερό, φωτεινό και υγιές δέρμα, ο συνδυασμός δε με μία βαθιά ενυδάτωση είναι η ιδανική λύση για την επαναφορά του ταλαιπωρημένου από το καλοκαίρι δέρματος. Ο καθαρισμός προσώπου με το υπερσύγχρονο μηχάνημα IONTOCOMED, προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ τα προϊόντα που εφαρμόζονται στη συνέχεια επιλέγονται ανάλογα με τις εξειδικευμένες ανάγκες της κάθε επιδερμίδας.

Ο καθαρισμός ξεκινά με γαλάκτωμα και λοσιόν, ενώ συνεχίζεται με απολέπιση  με σκοπό την ευκολότερη εξαγωγή του σμήγματος και την καλύτερη διείσδυση των προϊόντων. Στη συνέχεια, με την πολύτιμη βοήθεια του ατμού από το ειδικό μηχάνημα πραγματοποιείται η διάνοιξη των πόρων με απαλές πιέσεις, ενώ χάρη στο υψίσυχνο ηλεκτρικό ρεύμα που εκπέμπει το μηχάνημα σε όλη τη διάρκεια του καθαρισμού, παρέχεται απόλυτη αντιβακτηριδιακή προστασία. Μετά τον καθαρισμό και ενώ το δέρμα είναι πλέον απολύτως καθαρό εφαρμόζεται ειδικό serum, που με τη βοήθεια του μηχανήματος ιονισμού – μηχάνημα που εκπέμπει ηλεκτρικό ρεύμα σε ειδικές συχνότητες – διεισδύει μέχρι τις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Τέλος, εφαρμόζεται μάσκα προσώπου ανάλογα με τον τύπο δέρματός, καθώς και επουλωτική, αντισηπτική ή καταπραϋντική κρέμα.

Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, ιδίως για τις ταλαιπωρημένες από τον ήλιο και κουρασμένες επιδερμίδες. Αντενδείκνυται μόνο σε περιπτώσεις φλεγμονής στο δέρμα. Καλό είναι να επαναλαμβάνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού.

Αν επιθυμούμε βελτίωση της υφής του δέρματός, μείωση των ρυτίδων και εξάλειψη των καφέ κηλίδων, που έχουν δημιουργηθεί στο πρόσωπο, το Erbium Pixel, μια πρωτοποριακή εφαρμογή λέιζερ, αποτελεί ιδανική λύση μιας και προσφέρει ολική ανανέωση στο πρόσωπο. H δράση του pixel βασίζεται στην εξάχνωση των ιστών που έχουν υποστεί ζημιά και την αφαίρεση της εξωτερικής στιβάδας του δέρματος. Το laser “χαρτογραφεί” την επιδερμίδα σαν ένα πλέγμα αποτελούμενο από πολλά μικρά μικρά τμήματα (pixels) και στοχεύει μόνο σε αυτά που παρουσιάζουν την ένδειξη προβλήματος, όπως π.χ. ουλές, χαλάρωση, ή λεπτές γραμμές. Με τη διατήρηση του περιβάλλοντος ιστού ανέπαφου η ανάρρωση είναι ταχύτατη, καθώς ο οργανισμός απομακρύνει δια της λεμφικής οδού μόνο τα σωματίδια που “χτυπά” η ακτίνα του Pixel και η όψη του δέρματος αποκαθίσταται πολύ πιο γρήγορα, αφού ο τραυματισμός είναι τμηματικός και δεν επηρεάζει τα υγιή κύτταρα.

Ενδεικτικά συνιστάται η εφαρμογή 2-3 θεραπειών λέιζερ pixel με μεσοδιάστημα 2 εβδομάδες περίπου για να επιτευχθεί η βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και η ολική ανάπλασή του.

Leave a reply