Θεραπείες ομορφιάς για μέλλουσες νύφες

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει και εσείς θέλετε να λάμπετε όσο ποτέ;

 

Επιλέγοντας μια από τις μη επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς που σας προτείνει ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, μπορείτε να δείτε θεαματικά αποτελέσματα στο πρόσωπό σας ακόμη και μόλις λίγες μέρες πριν τον γάμο σας.

 

Πιο αδύνατη μέσα σε 2-3 εβδομάδες 

Με την πρωτεϊνική δίαιτα Diettube μπορείτε να πετύχετε άμεση απώλεια βάρους μέσα σε 2-3 εβδομάδες. Πρόκειται για ένα διατροφικό πρωτόκολλο τριών εβδομάδων, κατά τη διάρκεια των οποίων ο ενδιαφερόμενος προσλαμβάνει από το στόμα το πρωτεϊνικό συμπλήρωμα Diet Tube στα πλαίσια ενός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής απώλειας βάρους.

Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο υπόσχεται την απώλεια περίπου 6 – 8% του σωματικού βάρους σε λίπος, μέσα σε λίγες μέρες, χωρίς να χαθεί μυϊκή μάζα. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της κέτωσης, μίας διαδικασίας κατά την οποία ο οργανισμός χρησιμοποιεί τις αποθήκες λίπους για την παραγωγή της ενέργειας που χρειάζεται για όλες τις φυσιολογικές σωματικές και διανοητικές λειτουργίες σε καθημερινή βάση.

Τα συμπληρώματα διατροφής Diet Tube αποτελούνται από πρωτεΐνες γάλακτος υψηλής βιολογικής αξίας που έχουν επιπλέον εμπλουτιστεί στα αμινοξέα l-ισολευκίνη, ορνιθίνη, l-τρυπτοφάνη, ταυρίνη και l-κιτρουλίνη.

Παράγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σύμφωνα με τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και έχουν εγκριθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (αρ. πρωτ. 27684).

 

1 εβδομάδα πριν τον γάμο

Για ένα λαμπερό πρόσωπο μπορείτε ν’ ακολουθήσετε μια από τις εφαρμογές που πραγματοποιούνται με τα ενέσιμα υλικά, όπως είναι το Botox, το υαλουρονικό οξύ και η μεσοθεραπεία, οι οποίες αντιμετωπίζουν τις ρυτίδες, λειαίνουν της γραμμές έκφρασης, όπως είναι οι λεγόμενες «ρυτίδες του καπνιστή» ή «το πόδι της χήνας» και γενικά προσφέρουν μια πιο φρέσκια και νεανική εικόνα.

Η πιο δημοφιλής ενέσιμη θεραπεία θεωρείται το botox (βοτουλινική τοξίνη) για τις ρυτίδες του μετώπου και μετά ακολουθεί το υαλουρονικό οξύ για γέμισμα στις ρινοχειλικές αύλακες καθώς και για ν’ αυξηθεί ο όγκος στα χείλη. Το botox διαρκεί συνήθως 5-6 μήνες και μπορεί να επαναλαμβάνεται 1-2 φορές τον χρόνο.

Το υαλουρονικό οξύ, θεωρείται επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή ενέσιμα υλικά, που μπορείτε να εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας πριν τον γάμο. Συνήθως η εφαρμογή πραγματοποιείται στις περιοχές γύρω από το στόμα (ρινοχειλικές αύλακες) δηλ. οι γραμμές που ξεκινούν από το πλάι της μύτη και πηγαίνουν προς το στόμα. Αυτές είναι οι πρώτες βαθιές ρυτίδες που ξεκινούν να εμφανίζονται ακόμη και από την ηλικία των 30 ετών. Επίσης το υαλουρονικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε όλο το πρόσωπο με την μορφή της μεσοθεραπείας προκειμένου να το ενυδατώσει και να του δώσει καλύτερη όψη. Μια ακόμη περιοχή όπου μπορεί να εφαρμοστεί το υαλουρονικό είναι αυτή των ζυγωματικών, καθώς επίσης και στα χείλη, αν επιθυμούμε να τους δώσουμε περισσότερο όγκο. Το υαλουρονικό οξύ έχει διάρκεια 10-12 μήνες περίπου.

Σε κάθε μια από τις θεραπείες αυτές μπορούν να προχωρήσουν γυναίκες ακόμη και σε νεαρή ηλικία, ο χρόνος αποθεραπείας τους είναι μικρότερος από αυτόν μιας επέμβασης, καθώς και το κόστος τους είναι μικρότερο.

 

1 – 2 μέρες πριν τον γάμο

Η περιποίηση του προσώπου με μια θεραπεία βαθειάς ενυδάτωσης θα χαρίσει πιο φρέσκια όψη στην επιδερμίδα, προσφέροντάς της όλα τα ενυδατικά στοιχεία που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει στην μετέπειτα διαδικασία του μακιγιάζ.

Επίσης η θεραπεία δερμοαπόξεσης με μικροκρυστάλλους ecopeel, επιτυγχάνει ελαφρά απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και βοηθάει το δέρμα να παράγει νέο κολλαγόνο και ελαστίνη.

Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, παράγονται νέα κύτταρα και η επιδερμίδα γίνεται πιο φρέσκια, νεανική και λαμπερή.

Leave a reply