Θεραπείες Ομορφιάς για Λάμψη στις Γιορτές

Οι γιορτές πλησιάζουν και εσείς θέλετε ν’ αποκτήσετε φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση; Η πλαστική χειρουργική προσφέρει άμεσες λύσεις και μάλιστα με μη επεμβατικούς τρόπους.

 

Τα νέα ενέσιμα υαλουρονικά (VOLUMAVOLIFTVOLBELLA) της σειράς Juvederm

Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή για να γεμίσει επιφανειακές αλλά και πιο βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο. Τα νέα ενέσιμα διαθέτουν μεταξύ άλλων πολύ χαμηλές πιθανότητες παρενεργειών και εμφάνισης προβλημάτων. Περισσότερο προβλέψιμο από παλιότερα αισθητικό αποτέλεσμα, πολύ φυσικό χωρίς να φαίνεται ότι έχουμε παρέμβει την περιοχή. Είναι πιο εύκολα στην χρήση, έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στον χρόνο, που μπορεί να φθάσει έως και τους 24 μήνες. Έχουν μηδενικό χρόνο αποθεραπείας και προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα lifting μη επεμβατικά. Έξτρα: Η νέα προηγμένη γενιά εμφυτευμάτων διαθέτει ενσωματωμένο αναισθητικό τοπικής δράσης (λυδοκαΐνη).

 

Micro Botox για πιο φυσικό αποτέλεσμα

Πρόκειται για μια διαφορετική χρήση του γνωστού υλικού που εφαρμόζεται στο μέτωπο, στα μάτια και στο λαιμό. Ο γιατρός κάνει με μια πολύ λεπτή βελόνα μικρές εγχύσεις, ώστε το botox να τοποθετηθεί επιφανειακά στο μυ. Το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό, χωρίς τη γνωστή – ορισμένες φορές – «παγωμένη έκφραση». Η εφαρμογή του απαιτεί πολύ λίγο χρόνο και το αποτέλεσμα διαρκεί 5-6 μήνες. Επίσης για πρώτη φορά βελτιώνεται η περιοχή του λαιμού, με την χρήση του micro botox, όπου εκτός από τις επιφανειακές ρυτίδες βοηθά και στον καλύτερο σχηματισμό του.

 

Pixel Laser για ανάπλαση του δέρματος

Η δράση του pixel βασίζεται στην εξάχνωση των ιστών που έχουν υποστεί ζημιά και την αφαίρεση της εξωτερικής στιβάδας της επιδερμίδας. Το laser «χαρογραφεί» την επιδερμίδα σαν ένα πλέγμα αποτελούμενο από πολλά μικρά τμήματα (pixels) και στοχεύει μόνο σε αυτά που παρουσιάζουν ένδειξη προβλήματος, όπως ουλές, χαλάρωση ή λεπτές γραμμές. Με αυτήν τη μέθοδο, το περιβάλλον του γύρω ιστού παραμένει ανέπαφο και η ανάρρωση είναι ταχύτατη, καθώς ο οργανισμός απομακρύνει δια της λεμφικής οδού μόνο τα σωματίδια που «χτυπά» η ακτίνα του pixel. Άμεσα, η όψη της επιδερμίδας αποκαθίσταται και δείχνει πιο νεανική και υγιής. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος. Συνήθως συνιστώνται 2-3 εφαρμογές, οι οποίες απέχουν μεταξύ τους 3 εβδομάδες περίπου.

Ο συνδυασμός των παραπάνω θεραπειών προσφέρει το αποτέλεσμα μη χειρουργικού “facelift”, χαρίζοντας φυσικό αποτέλεσμα με άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες σας.

Leave a reply